Şimdi Ara

LOGITECH M705 Kullanıcı İncelemesi (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
247
Cevap
4
Favori
44.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar emektar "A4 WOP-35"im mortu çekince ivedilikle sıçan araştırmasına başladım. "Logitech M525" ve "Logitech M345" ilgimi çekti. Ancak bu iki modelde de yanlarda geri-ileri düğmeleri yok, o nedenle "Logitech M705"e yöneldim. Aslında diğer iki modelde de geri-ileri işlevi var ama bu işlemi tekerliği sağa (ileri), sola (geri) eğerek yapabiliyoruz. Bu arada "Logitech M345" ve "Logitech M525" 1200dpi ve pilleri 18 Ay dayanıyor hatta, Logitech M525'in 36 Ay dayanıyormuş. Siz ne dersiniz?
  • Mouse'u düşünüyordum ama yorumlar bir iyi bir kötü, şaşırdım kaldım. Başka mouselara yöneleceğim sanırım
  • ben buğün vatandan 61tl aldım gayet güzel yanlız içinden cd çıkmadı ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: alohaa34

ben buğün vatandan 61tl aldım gayet güzel yanlız içinden cd çıkmadı ...

İçinden CD çıkmıyor, internetten indiriyorsun sürücüsünü
  • bilgisayar hayatım boyunca kullandığım en kötü mouse budur heralde. parasını hiç mi hiç haketmiyor.hiç tavsiye etmem, aldığınızda bir sorun yok ama çok kısa sürede sapıtmaya başlıyor ve çözümü yok, hatalı üretim bir mouse kendisi. çekmecede öylesine duruyor. gıcık aldığınız birisi var ise güzelce hediye edip hayatını işkenceye çevirebilirsiniz :)
  • 6 Temmuz 2011'den beri bu yana kullandığım m705 son 1 aydır sol tıklamada sorun çıkarmaya başladı, dün de sonunda tamamen sapıttı. sinirlendim fırlattım. Hiç de özelliği olmayan bir fare tavsiye etmem.
  • 1,5 yıldır kullanıyorum, ne pil değiştirdim, ne de sapıtıp sağa sola imleç zıplattı. Fareyi sadece iş yerimde kullanıyorum, hareketsiz kalınca zaten kendisini kapatıyor. Almak isteyen arkadaşlar görmeden bakmadan almasın, ama yukarıda söylemiştim OYUN FARESİ Değil. Masaüstü için yapılmış bir fare.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hbasri

1,5 yıldır kullanıyorum, ne pil değiştirdim, ne de sapıtıp sağa sola imleç zıplattı. Fareyi sadece iş yerimde kullanıyorum, hareketsiz kalınca zaten kendisini kapatıyor. Almak isteyen arkadaşlar görmeden bakmadan almasın, ama yukarıda söylemiştim OYUN FARESİ Değil. Masaüstü için yapılmış bir fare.

Aynen, bende 1,5-2 sene oldu, severek kullanıyorum. Ancak bu mouse Multimadia uygulamarı için iyi, oyunda ise hiç bulaşmayın.
  • sol tıklama bende de sorun cıkardı içinden saglam bi üfledim düzeldi..bende memnunum güzel mouse
  • Daha önceden bende kullanmıştım gayet iyi bir fare ama oyun oynadığım için satıp oyunculara yönelik farelerden almıştım. Şimdi laptop aldım yeniden bu fareden almayı düşünüyorum ben çok memnundum.
  • yine sol tuş... tıklamıyor. bunun garantisini nasıl halledeceğiz

faturayı bulamadık. garanti belgesi var ama orada garantisi bitmiş gözüküyor.
    faturayı bulabilsek, faturada bitmemiş olması gerekiyor
  • bende mk710 klavye setiyle beraber aldım.ilk zamanlar ağır gelsede alışınca çok memnun oldum.gerçekten çok güzel bir mause.inceleme için teşekkürler.
  • Özürlü doğmuş bir fare maalesef. Sakin bulasmayin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bu üründe baş parmağın ordakı ok tuşlarına hassasiyet up down ı atamak istiyorum listede bulamadım yok mu öyle birşey
  • yil 2010 adam 57 tl ye almiş fareyi şimdi en ucuz yerde 76 tl vay ben sizin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elmariacci

yil 2010 adam 57 tl ye almiş fareyi şimdi en ucuz yerde 76 tl vay ben sizin.

tam aynı şeyi yazacaktım bu nası iştir vatanda 82 tl
  • Ben 86 liraya aldım 2010dan beri kullanıyorum yıllardır tasarım yapıyorum. Eskisini babama verdiğimden dolayı kendime yenisini almak durumunda kaldım. Gerçekten başarılı bir mouse. Solidworks Autocad vb. Mühendislik programları için ideal. Ayrıca Cs,Point Blank,A.V.A oynuyorum bu mouse ile. Hiç bir sıkıntı yaşamadım. Her açıdan çok güzel bir mouse herkese öneririm. Tek eksiği renk seçeneği ve solaklar için üretilmemesi. Kendi açımdan hiç bir sorun görmüyorum. İyi forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man Down

quote:

Orijinalden alıntı: elmariacci

yil 2010 adam 57 tl ye almiş fareyi şimdi en ucuz yerde 76 tl vay ben sizin.

tam aynı şeyi yazacaktım bu nası iştir vatanda 82 tl

Bugün de 101 TL olmuş...
  • beyler haliyle şekilden anlayamadım da bu fare de 30liralık nanolardan büyük olduğundan bi ağırlık bir hantallık varmı?
  • indirim vs olursa alıntı yapıp haber verin, pusudayım
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.