Şimdi Ara

logitech momo alıcam bakarmısınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aslında ilk g25 almayı düşünüyorum fakat ekonomik yönden direksiyona 700 tl vermeyi gereksiz bulduğum için momo almaya karar verdim.Okulların açılması ve benim direksiyondan sıkılmam olasılığı olduğu için g25den vaz geçtim.momo hakkında kullanan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.yarın sipariş vericemde.ileride 2. direksiyon olarak alabilirim g25i.

pedallar plastikmi zamanla kırılırmı?sadece birkaç bilgi istiyorum teşekkürler.

• Pedallar plastik,kolay kolay kırılmaz nasıl bastığına bağlı hayvani bir güç uygularsan kırılır :P Ben kullanıyorum tavsiye ederim
  • tesekurler
  • bence haklısın çünlü g25 çok pahalı o yüzden momoyu uygun görüyorum,ben bi ps3 olan cafeye gittim momo vardı kullandım gayet güzeldi ve sağlam malzemeden yapılmıştı kolay kolay kırılmaz
  • momo gercekten cok guzel bir direksiyon seti g25 almadan once onu kullaniyordum ve gayet mutluydum
  • momoyu dün internetten almıs bulunmaktayım gayet güzel bir ürün.g25 alamayanlara tavsiye ederim shift bununla güzel oynanacaktır eminim
  • Hayırlı olsun bende almayı planlıyorum G25 çok pahalı .

Görüşlerini beklerim bunu almazsam daha uygun birşeyler alacağım
  • momo bencede gayet güzel.bende kllanıyorum su an.herne kadar force feedback ini kuramamış olsamda normalde bile gayet zevkli dişli mekanizmalaı demirden olduğundan bence yeterince sağlam.
    pc imde ki sebepten dolayı ben FF profilerını kuramadım aynı setup baska yerde çalşıyor fakat benim pc de olmuyor.çözüm arıyorum bilen varsa da ayrıca yardımlarınızı beklerim
    MOMO tavsiyemdir.Pişman olunmaz.Şahsen arabamdada Momo kule gergisi var
  • momo yu TDU , Liveforspeed ve GRID de denedim.TDU ve LFs de çok güzel akıcı bir şekilde oynadım.fakat grid icin aynı seyı söyleyemem sorun oyunda olsa gerek direksiyonla çok zor oynanıyor.Direksiyon alacaklara sölüorum bence momo alin niye derseniz ben momoyu alalı 5 gun oldu suanda diger masada duruyor yani 1 anlık hevesle aldıktan sonra insan sıkılıyor.g25 alıp rafa kaldırmak kötü bir duygu olsa gerek..

@armor1 ; ürünü tavsiye ederim.FF özelligi çok gerçekçi.Sanalmarketimden 208 tl ye aldım çok uygun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.