Şimdi Ara

LOGITECH MX 3200 LASER Cordless (Kablosuz)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Mx 3200 klavye

Mx 600 Mouse

bt alıcı ve uzatma kablosu..

Anti Bakteriyel !!
    Büyük enter tuşlu !!
    Lcd ekranlı !!
    Kablosuz !!
    Laser !!
    Ultra Slim !!

Tamamen Kişiselleştirilebilir Tuş sistemi !!

Tüm zamanların en iyi kablosuz klavye mouse setlerinden birisi, Geçin Lcdnizin başına alıcısını görebileceğiniz bir açıda 10 metre mesafeye kadar uzaktan cihazınızı kontrol etmenin keyfini çıkartın..Artık film izlerken oyun oynarken müzik dinlerken bilgisayarınızın dibine yapışmak zorunda değilsiniz. Professyonel kişiselleştirilebilir tuşlarıyla dilediğiniz şekilde programlayın, , Ultra ince yapılı, lcd ekranlı klavyesiyle konforun doruklarını yaşayın..Klavyenin sol tarafındaki sliderla Vista ve W7 üzerinde tabsız geçişin keyfini yaşayın..

Türkiyeden alınma, garantisi dolmuş olmalı ama 5 yıl logitech uluslararası garantisi devam ediyor, adıma faturalı, Kutulu, ful aksesuarlı, kitapçığından cdsine her türlü kutu içeriğiyle teslim edilecek. Klavyenin backspace tuşunun yazısı ve Mousetaki logitech logosuda biraz silik, bunun dışında en ufak bir kusuru yok, ayakları sağlam, ve çok temiz..

Fiyat Pazarlığa ve takasa kapalı 95 tl..

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 16 Ocak 2010; 15:45:21 >

• biraz daha ucuz olsa almak isterdim ama imkanım yok işte..nasip.. hayırlı satışlar
  • teşekkürler hocam
    quote:

Orijinalden alıntı: asy06

biraz daha ucuz olsa almak isterdim ama imkanım yok işte..nasip.. hayırlı satışlar
  • sıfırından pahalıya satıyorsunuz...

http://www.vatanbilgisayar.com/logitech-967688-0125-mx3200-kablosuz-lazer-set/productdetails.aspx?I_ID=27036

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 16 Ocak 2010; 17:55:49 >
  • kampanya başlamış.. açıkçası sevindim insanların bu fiyata bu sete sahip olabileceklerine..ben daha aşağıya satamam içim elvermez :) link için teşekkürler, satış iptal..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.