Şimdi Ara

Logitech MX Master ve MX Master 2S arasındaki fark?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Logitech MX Master ve MX Master 2s arasındaki farklar nelerdir? hangisi alınmalı? bazı yabancı incelemelerde 2s modelini kötülemişler sizin fikriniz nedir? MX Master 2s'in bildiğiniz kronik vs sorununları varmıdır indirime girerse mx master 2s almayı planlıyorum sizlerinde fikirlerini almak isterim.
    Asıl sormak istediğim konu tekerleğin üzerine basabiliyormuyuz daha doğrusu orta tuş olayı tekerlektenmi yoksa farklı bir tuş ilemi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buroplus -- 7 Aralık 2017; 16:52:23 >

• Hocam ne aldınız acaba ?
  • Geç kalmış bir update
    Aralık 2017 de Graphite 2s modelini aldım Ocak 2018 de kullanmaya başladım.
    4 ay kadar sorunsuz kullanabildim sonrasında baş parmağın altına gelen buton basılı kalmaya başladı ve bu sebeple imleç hareket etmiyor sürekli gesture komutlarını çalıştırıyordu. Logitech teknik destek ile yaklaşık 1 ay mesajlaştık en sonunda konum ile ilgilenen desktek personeli değişti ve 1 gün içinde konuyu incelediler ve ertesi gün yeni bir mx master 2s hollandadan kargolandı ve akşamına yeni mouse elime geçti.
    Gesture komutları için kullandığım bu buton hem 2s hemde önceki nesilde kronik bir sorun. Garantiniz yoksa ve bu sorun başınıza geldiyse farenin içini açıp o butonun vidalarını hafif gevşetirseniz basılı kalmıyor ancak o butonun olduğu bölge göçük bir şekilde kalıyor. Göçük kalan kısımları aşağıdaki fotoğrafta mavi ok ile işaretledim.
    Logitech MX Master ve MX Master 2S arasındaki fark?

Kullanması keyifli ve rahat bir fare ancak teknik servis biraz uğraştırsada sorunu çözüyor.
    Aldığım günden beri haftanın en az 5 günü aktif olarak kullanmaktayım, geçen bu sürede pili halen ilk günki gibi.

22 Ağustos 2019

• quote:

Orijinalden alıntı: buroplus

Geç kalmış bir update
    Aralık 2017 de Graphite 2s modelini aldım Ocak 2018 de kullanmaya başladım.
    4 ay kadar sorunsuz kullanabildim sonrasında baş parmağın altına gelen buton basılı kalmaya başladı ve bu sebeple imleç hareket etmiyor sürekli gesture komutlarını çalıştırıyordu. Logitech teknik destek ile yaklaşık 1 ay mesajlaştık en sonunda konum ile ilgilenen desktek personeli değişti ve 1 gün içinde konuyu incelediler ve ertesi gün yeni bir mx master 2s hollandadan kargolandı ve akşamına yeni mouse elime geçti.
    Gesture komutları için kullandığım bu buton hem 2s hemde önceki nesilde kronik bir sorun. Garantiniz yoksa ve bu sorun başınıza geldiyse farenin içini açıp o butonun vidalarını hafif gevşetirseniz basılı kalmıyor ancak o butonun olduğu bölge göçük bir şekilde kalıyor. Göçük kalan kısımları aşağıdaki fotoğrafta mavi ok ile işaretledim.

Kullanması keyifli ve rahat bir fare ancak teknik servis biraz uğraştırsada sorunu çözüyor.
    Aldığım günden beri haftanın en az 5 günü aktif olarak kullanmaktayım, geçen bu sürede pili halen ilk günki gibi.

22 Ağustos 2019
    Merhaba Dostum,

Mimarlık öğrencisi için MX MASTER yeterli olur mu? 2S e gerek var mı? Neredeyse 2 kat fiyat farkı var. Şimdiden Teşekkürler...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.