Şimdi Ara

Arctic MX-6 termal macunda 'Yeni Formül' ile satışta [MX-6 New Formula]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün elime arctic mx-6 termal macunu geçti sipariş vermiştim fakat ambalajı farklı ve bir takım değişikliklere gidilmiş. Yeni formülasyon hakkında bilgim yok. Reddite bile 5-6 gün önce konu açılmış kısacası 2025 itibariyle mx-6'a formülasyonda değişiklik yapmışlar Rev 3 olarak. İlk mx-6'yı Ekimde sipariş etmiştim ben. Aşağıya resimleri bırakıyorum;

Arctic MX-6 termal macunda "Yeni Formül" ile satışta [MX-6 New Formula]

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Kullanıp test ettiniz mi?

• TimFoster T kullanıcısına yanıt
    Ettim hocam daha dün yeniledim. Sıcaklıkta çok fark yok gibi psikolojik belki ama 2-3 derece (2 diyelim tam olsun) daha serin hissediyorum afterburnerdan izlediğime göre. Yanılıyorda olabilirim, FAKAT;

Eski formüle göre şunu söyleyim daha sakız gibi formda, hani şu küçükken hüpletirdik ya şokellayı biraz onun gibi bi tık daha katı. Ben yeni formülün kıvamını çok beğenemedim. Konuyla ilgili ticket attım 1 haftadan fazladır cevap vermedi arctic

Eski formül daha optimum yumuşaklıktaydı ve nokta şeklinde veya x şeklinde sıktığımda direk yüzeye kendini salıyordu. Bu, nokta veya x şeklinde sürdüğümde tüpün ağız şekli nasılsa öyle çıkıyor, yani silindirik şekilde çıkıyor malzeme kendini salmıyor

Böyle olunca sürdükten sonra tüpü kaldırırken sanki macunun hepsi kalkacakmış gibi davranıyor

Ek not: renginde hafif yaldız gibi parıldamalar var, öncesi opak bi parlaklıktaydı bu metalik araba boyası gibi simli gibi gözüktü

• MeGaDave06 kullanıcısına yanıt

Viskozitesinin artması sürmeyi zorlaştırsa da pump-out effect olmaması için genel olarak olumlu. Parlama konusunda tahminim, içindeki metal oranını artırmışlar.

Yakın zamanda sipariş vereceğim. Oldukça işime yaradı. Cevap için teşekkür ederim.

• TimFoster T kullanıcısına yanıt
    Alınıp geçilir hocam mis gibi rüştünü ispatlamış macun

Çok merak ettiğim thermal grizzly markasınıda denedim çeşit çeşit modellerini öyle hiç fark yok. Üstelik mx-6 450000 poise bilmem ne değeriyle baya yoğun kıvamda yani pump out riski çok minimal evet

Pump out yapmayan macun ve iyi termal iletkenlik birleşince mx-6 herkesi solluyor. Kullanım ömrüde uzun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.