|
Sorunlu Arctic MX-5 termal macun rafa kalktı, yenisi geldi
-
-
Sahte almamaya dikkat edin. MX-4'ün sahtesini almıştım bilmeden.
-
4 ile 5 arasında renkleri dışında neredeyse aralarında hiç fark yok. Zaten yurtdışında fiyatları da dip dibe. 5 gereksizdi doğru karar olmuş.
-
Haber çevirilerini daha özenli yapmanızı temenni ederim.
-
Ne haber haber gibi ne çeviri çeviri gibi...
-
bılıp bılmemeyle pek alakası yok.
dıst. den alıyorsun yıne sahte cıkıyor.
ozellıkle tr sartlarında bu kadar cok sahtesı olan urunu tercıh etmemek en ıyısı.
buradan teknobıyotık e tekrardan selemlar sızden alısverıs yapan kafama tukureyım.
-
MX-5 nedense tutmadı.
-
teknobiyotikten aldın ve sahte mi çıktı?
-
noctua ht-n2 10gr f/p kalite açısından daha iyi bence, sahte veya performans sorunu çıkacak mı derdi de yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DenzeL_28 -- 24 Eylül 2022; 17:30:34 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
GD90 mı ne aldım geçen ay bayağı iyi diyebilirim. F/P ürünü
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet. Hb üzerinden teknobiyotik saticiisindan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cooler Master MasterGel Maker da termal iletkenllik 11 (W/m-K). Bakalım Mx-6 da kaç olacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PatriotTeam -- 24 Eylül 2022; 21:14:00 >
-
neye göre sahte olduğuna kanaat getirdiniz?
-
Sıcaklıklar 4 -5 derece daha fazlaydi fuma2 nin içinden cikan macun dan.
4 5 defa acaba yanlış mi sürdüm diye degistirmeme rağmen.
Tekrardan o macunu kullanınca Sıcaklıklar eskiye döndü.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Net bir şey söylemek zor. işin içinde çok fazla argüman var çünkü. Belki de scythe içinden çıkan macun daha iyidir bu ihtimal göz önünde bulundurulmalı bence. akortek'in böyle ucuz bir şey için çamura yatacağını hiç sanmıyorum ama geçmiş olsun.
-
Çakal o site en ucuz olsa bile gider 300 tl fazla verip başka yerden alırım ki geçen yıl 850 v seansonic psuyu öyle yaptım. Bir de seansonic psu nun yetkili satıcısı ve servisi sanırım nasıl bunlara vermişler hayret Allahtan psular sağlamda işimiz düşmüyor
Bu arada amazon tr aracılığıyla yurt dışından Noctua NT-H2 3.5g aldım gayet kaliteli
amazonNoctua NT-H2 3.5g termal macun, 3 tane NA-CW1 temizleme mendili içerir (3.5g)https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07MZ45X9G/ref=ppx_yo_dt_b_asin_image_o01_s00?ie=UTF8&psc=1
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 25 Eylül 2022; 0:33:58 >
-
zaten alısverıs yapmıyordum "duyduklarım" yuzunden. bı sans verdık ondada patladı ....
-
kötü bir macun degıl fakat mx4 de sınıfının en ıyılerınden. 4 5 derece fark yememesı lazım. en kotu aynı derecelerde tutması lazım.
-
Bilgi için teşekkürler. Aklımızın bir köşesinde bulunsun bu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teknobiyotik'ten satın aldığın Arctic termal macunu, üretici web sitesinden QR doğrulamasıyla orjinallik denetimi yapmadan ve başka bir markanın macuınla kıyas yaaprak mı sahte olduğunu söylüyorsun ?
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Ne haber haber gibi ne çeviri çeviri gibi...
|
Haber çevirilerini daha özenli yapmanızı temenni ederim.
|
Benzer içerikler
- instagram gizli hesap görme
- twitter mavi tik ücreti
- whatsapp numara gizleme var mi
- konumsal ses nedir
- whatsapp profil sözleri kısa
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X