Şimdi Ara

Logitech MX Master 3S fare fonksiyonelliğe ve hıza odaklanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Logitech MX Master 3S fare fonksiyonelliğe ve hıza odaklanıyor

Aksesuar pazarının önemli isimlerinden Logitech profesyonellere yönelik olarak hazırladığı MX Master 3 fare modelini yeniledi. Logitech MX Master 3S fare modeli daha sessiz tuşlar ve daha iyi optik sensör ile geliyor.

Logitech MX Master 3S özellikleri ve fiyatı

Logitech MX Master 3S fare modeli genel tasarım çizgisini bozmazken donanım tarafında geliştirmeler yaşamış. Tuşlar biraz daha sessizliğe odaklı optimize edilirken tepki hassasiyeti arttırılmış. Gövde ise yüzde 22-27 oranında geri dönüştürülen plastikten imal edilmiş.

Ayrıca Bkz.Kingston dokunmatik ekranlı SSD sürücüsünü duyurdu

Diğer taraftan Darkfield sensör değişken 8000 DPI hassasiyet oranı ile cam yüzeylerde bile kullanılabiliyor. 125Hz tarama hızı oyunlar için pek uygun değil. Farede iki tekerlek tuşu, sağ-sol tuşları, ileri-geri tuşları, geçiş tuşu ve alt kısımda mod tuşu yer alıyor.

Bluetooth ve 2.4GHz ile akıcı bağlantı kuran fare aynı anda 3 cihaza bağlanabiliyor. Tam şarj ile 70 gün kullanılırken hızlı şarjı da destekliyor. 1 dakikalık şarj ile 3 saat kazanılabiliyor. Logitech MX Master 3S fare modeli 99$ fiyat etiketine sahip.

Kaynak:https://www.gizmochina.com/2022/05/24/logitech-mx-master-3s-mouse-mx-mechanical-keyboard-launched/

• Bence gereksiz bir model.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bunun Rapoo muadili bundan çok daha iyi :D

• 125 hz çok düşük kalmış. 3 nesildir kullanıcı yorumlarında yetersiz olduğu söyleniyordu. Dikkate alan yokmuş demek ki.
    Geri dönüştürülebilir ayağına malzeme kalitesinden de feragat edilmiş. (Bunu mx master 3 for Mac versiyonunu kullananlar bilir. Sağ - sol klik butonları Bim'de satılan 50 liralık mouse'larla aynıydı. )

Otomobiller dahil yeni model adına çıkan hemen her üründe malzeme kalitesinde bariz bir düşüş var. Buna da çevrecilik kılıfını uydurmuşlar. Halbuki ürünün raf ömrünü azaltarak örtülü bir şekilde çevreye en büyük zararı onlar veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feerrroooo -- 25 Mayıs 2022; 12:16:17 >
  • 3 serisi 90 hz idi, 125 olması iyi olmuş. Macbook için uyumlu hale gelmiş oldu. Bu mouse profesyoneller için. Rapoo vb. çöp plastiklerle karşılaştırmayın. Pahalı mı? çok pahalı. Gereksiz mi? yaptığın işe göre değişir.

• 3 modelini kullandım ve scroll tuşu inanılmaz kötüydü. İlk defa magnetic scroll teknolojisini getirdik diyorlardı. Kaydırma yaparken bazı hareketleri ya algılamıyor ya da atlama yapıyordu. Umarım düzeltmişlerdir. Bu dediğim problem olmasa on numara bir fareydi.

• Kerim5100 kullanıcısına yanıt
    O hangisi?

• mczaga kullanıcısına yanıt
    MT750 Pro olması lazım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • MX Master 4 çıkacak dediler, o halde bekleyelim dedik ve 500-600 lira bandından almadık. Şimdi 2000 TL den alabiliriz.

• merhaba

hortlatmak olmasın ama benim ciddi bir sorunum var bu mx master 3s ile

bilgisayarı standı üzerinde kullanıyorum. yani yukarıda. gerçi sorunumda fark etmiyor.

fare Mac bilgisayara bağlı, işaretleyici ok sıkıntısız çalışıyor ancak tekerlek ile aşağı yukarı yaptığım zaman takılmalar oluyor bazen sayfa hiç hareket etmiyor. bilgisayarın üzerinde yani klavye üzerinde kaydırdığımda sıkıntı olmuyor.

ancak klavye bilgisayar ile aynı hizadaysa veya aşağıdaysa aşırı takılıyor.

tekerlek takıldığında mouse hareket ediyor, bütün tuşlar çalışıyor. ancak kaydırma çok sıkıntılı

alalı da bayağı oldu ama çok kullanmadım. ara sıra olur öyle dedim ama abarttı

dongle ile de sonuç aynı

düzeltmenin bir yolu var mı yoksa hepsiburadanın insafına mı kaldım?

2000tl verdim birkaç ay önce. yazık olmasın

• Mr.Legend kullanıcısına yanıt

hocam yukarıda yazdığım gibi bir durum mu?

• Merhabalar;

Benim bu maus ile ilgili bir problemim var servisinede anlatamadım durumu fakat getirmemi istediler. Götüremedim.

Ben ofiste excel kullanırken yatay kaydırma yapması için soldaki tekerleği atadım ama diğer uygulamalarda vol - + için ayarladım fakat diğer uygulamalardan excele geçiş yaptığımda tekerlek işlevini yerine getirmiyor bazen çalışıyor bazen çalışmıyor özellikle yatay kaydırmada hep bir sorun yaşıyorum (sadece excelde) acaba benmi biyerde hata yapıyorum. Bu sorunu benden başka yaşayan varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cello1903 -- 1 Kasım 2024; 17:39:54 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.