Şimdi Ara

Logitech mx518 legendary 199TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.971
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Logitech MX518 Optik Oyuncu Mouse Hero 16K - Logitech TR Garanti 274,00 TL yerine 199,99 TL
    urun.n11.com
    Logitech MX518 Optik Oyuncu Mouse Hero 16K - Logitech TR Garanti Fiyatları ve Özellikleri
    https://urun.n11.com/mouse/logitech-mx518-optik-oyuncu-mouse-hero-16k-logitech-tr-garanti-P435983994

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Efsane üründür, tasarım eski fakat içi günümüz şartlarına göre yenilenmiş.
  • çift tıklatma sorunu vardır alınmaması tavsiye edilmektedir
  • Logitech mx518 legendary 199TL

263 tl olmuş zaten hemen ve listede F sınıfında.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quirah

263 tl olmuş zaten hemen ve listede F sınıfında.
    o sensörle ve ergonomik tasarımıyla f tier falan demek listeye olan güveni zedeler ancak. bu mouse o fiyata alınacak en iyi mouse'tur. rival 310 kullanıyorum ve listede oldukça yukarlarda, bence bu mouse ile eşit seviyede bir mouse.

gerçi listedeki mouse sanırım orijinal mx518 yani eski optik sensörlü olan. bu mouse'taki sensör en üstteki logitech ile aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asterisk* -- 26 Ağustos 2020; 16:39:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Quirah kullanıcısına yanıt
    Bu listeyi neden ciddiye alıyorsunuz? Fareler kişisel değerlendirmeye çok açık. MX518 teknik olarak başarılı bir fare. Ergonomisini beğenenler ve çok fazla tuşa ihtiyacı olmayanlar için fiyatına göre başarılı bir fare. MX518 o kadar sevilen bir fareydi ki üretimi durdurulduktan seneler sonra sadece sensörünü değiştirerek tekrar piyasaya sürüldü ve birçok kişi de bundan mutlu olduğunu belirten incelemeler yaptı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • -dehşet- kullanıcısına yanıt
    İnternetin en büyük topluluk sitelerinden birinde kullanıcı oyuyla yapılması ciddiye almak için çok yeterli bir sebep bence. Listeyi atmak istedim sadece ve zaten indirim de yok, anlık fiyat hatası olmuş sanırım.

Ki kişisel olarak Logitech'in çakallık peşinde koşan bir marka olduğunu düşünüyorum. Belli bir fiyatın altına sattıkları ürünlerde bilerek ucuz mal kullanıyorlar ve hiç uzun ömürlü olmuyor. Aldığım kaç tane Logitech mouse'unda çift tıklama sorunu, orta teker bozulma sorunu yaşadım. Geçen aylarda Rival 310'a geçtim ben de bu yüzden.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    steelseries arctis 7x+
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    MX518 üzerinde kullanılan malzemeler bir sır değil. Kalburüstü sitelerin yaptığı incelemelerin tümünde yapı kalitesi başarılı bulunmuş. Aynı şekilde Amazon'dan satın alan müşterilerin büyük bir kısmı ürüne 5 yıldız vermiş. Kullanıcı oyuyla bu kadar yerin dibine sokuldu ise bu fare neden bu site dışında her yerde beğenilmiş? Sitenin ve listenin güvenilirliğini yerinizde olsam sorgulardım.

• Tartışmaya gerek yok. 263,99 TL olmuş.
    g502'yi d sınıfına koymak da ne biliyim. en mükemmel mouse g502 yıllardan beri kullanıyorum daha iyisini kullanmadım. çok saçma yapılmış bir liste. zowie övücü resmen.
    Aşırı saçma bir liste bu bence. Deathadder mesela kime göre D tier? O şekli seven ve eline oturan birisi için en iyi mouse odur. mx518 de aynı şekilde. Sırf ağır ve eski modelin yenilenmiş halie diye gidip F tiere koymuş. Yıllardır orjinal mx518 şeklinden vazgeçemeyen ve halen kullanan insanlar var. Ağır mouse seven ve palm tutuşa sahip kişiler için ideal bir mouse. Bu fiyata logitechin en üst seviye mouselarıyla aynı sensörü kullanan bir mouse alıyorsunuz. Ha evet klasik logitech double click sorunu bunda da olacaktır ama F tiera konacak kadar da berbat bir mouse değil. Zaten mouse için ne diye tier list yaparlar onu da anlamam. En kişisel zevke bağlı parçadır mouse. Özelliklerinden çok şekli ve senin tutuşuna uyması daha önemlidir zaten artık 2020 yılında pro espor oyuncusu değilsen çoğunun sensörü yeterlidir. Ha bu arada oradaki mx518 eski modelin resmi yenisinin değil. Belki de artık eskidi ve iç donanımı yetersiz diye oraya koydu adam.

• Tuş sesi çok fazla. Tuş yüksekliği de. Ben rahat edemedim. G400s ile devam ediyorum.

• Çift tıklama yapan farelerinizi Japonya üretimi Omron anahtarlarla değiştirin. Tanesi Ali Express'te ortalama 1 dolar. Model kodu D2F-01F-T.

• PSU ya yaparsın anladıkta mouse listesi nedir sanki herkesin eli aynı beyin.exe yok yapanda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -dehşet-

MX518 üzerinde kullanılan malzemeler bir sır değil. Kalburüstü sitelerin yaptığı incelemelerin tümünde yapı kalitesi başarılı bulunmuş. Aynı şekilde Amazon'dan satın alan müşterilerin büyük bir kısmı ürüne 5 yıldız vermiş. Kullanıcı oyuyla bu kadar yerin dibine sokuldu ise bu fare neden bu site dışında her yerde beğenilmiş? Sitenin ve listenin güvenilirliğini yerinizde olsam sorgulardım.
    orda yenilenmiş versiyonu olduğunu belirtmiyor. hero sensörlü mouse u 1. sıraya koyan liste o mouse u f tier'a koymaz zaten. çift tıklama sorunu omron switch ile alakalı daha çok. omron switch en iyi switchlerden biri ama belli sebeplerden bunu yapabiliyor. değiştirmesi oldukça kolay. steelseries farelerde de omron switch kullanılıyor, yani aynı sorunu onda da yaşayabilirsin.

(yanlış kişiye alıntı yapmışım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asterisk* -- 26 Ağustos 2020; 21:8:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• asterisk* kullanıcısına yanıt
    Sebebi anahtarın içinde kullanılan metal levhanın yamulup ilk konumuna gelememesinden kaynaklanıyor. Bu levha bildiğim kadarıyla Çin üretimli anahtarlarda daha ince Japonya üretimlileri ise daha kalın.( Belki kullanılan alaşım farkı vardır, bilemiyorum) Anahtarlar değiştirmeden de tamir edilebilir. Tabi bahsettiğim metal artık esnekliğinin bir kısmını kaybettiği için sıfır bir anahtardan daha hızlı çift tıklama yapmaya başlayacaktır. Aşağıdaki videodan nasıl tamir edildiği görülebilir.

• N11 :(

Bu liste yapan kişi için yada oy vericiler öznel bir liste, genel geçerliliği yok ki kabul dahi edilemez. Hepsinden önce mouse kullanımı el alışkanlığı ve tutuş modellerine bağımlı olarak belirlenir. Bu listeyi yapan kişilerin, kullanıcıların yada oy verenlerin (ki ortak paydada buluşan insanların aynı yerde bulunma eğilimleri de düşünülünce makul) hafif ve daha temel fonksiyonları olan mouseları sevdiği aşikar; tutuş modeli ise claw yada claw'a çok yatkın. Ben claw yada oturuşuma göre half palm kullanıyorum, ağır mouse seviyorum ve bazı klavye fonksiyonlarımı mouse butonlarıma taşımayı seviyorum. Buna istinaden G502 yıllardır severek hatta bayılarak kullandığım muazzam bir ürün. SteelSeries switchleri aşırı yumuşak bir markaydı, güncel ürünlerini bilmiyorum fakat o butonların üstünde elim o kadar kasılıyordu ki kazara basmamak için... E öbür yandan bakıyorum sensörleriyle de kıyaslanmamışlar. Listede her kategoride alakasız ürünlerin bir araya getirilmişliği ilgi çekici, bir bütünlük dahi arzetmiyor kategorize edilme modeli.

Yani özetle, birileri sevdiği mouselara oy vermiş ve bu liste olmuş. Bu yine genel geçer olmasını sağlayamıyor, bir saygınlık da arzetmiyor. Belki ön fikir olabilir, ötesi mümkün değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoWLoadinG -- 27 Ağustos 2020; 4:57:38 >

• indirim devam ediyor. qp satışta. kendi sitesinde de fiyat aynı.
    www.qp.com.tr
    Logitech MX518 Optik Oyuncu Mouse
    https://www.qp.com.tr/logitech-mx518-optik-oyuncu-mouse

urun.n11.com
    Logitech MX518 Optik Oyuncu Mouse Fiyatları ve Özellikleri
    https://urun.n11.com/mouse/logitech-mx518-optik-oyuncu-mouse-P424134291

fiyatına göre kesinlikle kaçırılmaması gereken bir ürün.

yukarıdaki liste eski mx518 için. sensörün ciddi sıkıntıları vardı, yeni farelerle boy ölçüşemez elbet. 15 yıllık fare.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loiloyse -- 4 Eylül 2020; 14:34:32 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.