Şimdi Ara

Logitech oyuncular için G203 LightSync faresini duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• İnsanların daha fazla evde oturmaya ve oyun oynamaya başladığı bu dönemlerde uygun fiyatlı oyuncu ekipmanları da önem kazanıyor. Logitech tatmin edici performansa sahip uygun fiyatlı bir oyuncu faresi duyurdu.

Logitech G203 LightSync özellikleri ve fiyatı

Logitech G203 LightSync oyuncu faresi 6 tuşlu bir yapıya sahip ve kutudan ayarlı bir şekilde çıkıyor. Oyuncular G Hub uygulaması üzerinden bu tuşları diledikleri gibi programlayabiliyorlar. Metal yaylar tuşlara basış hissiyatını geliştiriyor.

Ayrıca Bkz.Cyberpunk 2077 temalı bir diğer ürün de Seagate’den geldi

Farede yüksek hassasiyetli bir sensör kullanılmış. Hassasiyet 8000DPI seviyesine kadar uygulama üzerinden ayarlanabiliyor. Saniyede 1000 raporlama yapan fare standart farelerden 8 kat daha hızlı.

16.8 milyon renk destekli RGB aydınlatma üst ve yan kısımlarda olmak iki iki bölümlü. Yine yazılım ile gökkuşağı benzeri canlı efektler ve parlaklık seviyeleri ayarlayabiliyorsunuz. Logitech G203 LightSync oyuncu faresi 40$ üzerinden Mayıs ayında satılacak.

Kaynak:https://www.techpowerup.com/266061/logitech-announces-g203-lightsync-gaming-mouse

• g102 ile ne farkı var anlamadım aynı mouse u bir daha mı duyurdular ?

bu arada hali hazırda g203 diye de bir mouse var g102 nin aynısı sadece satış bölgesine göre farklı isimlendirmişler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shovel Knight -- 21 Nisan 2020; 17:33:18 >
  • Bende şuan Logitech G300S modeli var yaklaşık 3 yıl oldu hala sapa sağlam artık bu modele geçme vakti geldi gibi çok güzel gözüküyor 40$ şuan 279TL yapıyor yani kenara 300TL koymak lazım. Ülkemize özel fiyatlandırma yapılırsa 200-250 TL ye alınabilir gibime geliyor HB, N11 vs yerlerden takip etmek lazım. Haber için çok teşekkürler sağlıcakla kalın.

• Shovel Knight kullanıcısına yanıt
    Tam da bunu sormak için yorum yazıyordum, siz benden önce sormuşsunuz.

Ben de anlamadım. Sensörü mü farklı acaba?
  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Sen o fiyatı 3 ile çarp.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tasarımını hiç beğenmedim ve oyun için uygun olacağını sanmıyorum daha sonra fiyat olarak baktığımızda 300 tl gibi bir fiyata bunu almak deli saçmasıdır. Biraz daha üstüne koyup çoğu profesyonel in kullandığı ve sensörlerinin daha kaliteli olduğu Zowie markasını öneririm.

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    zowieninde sensorleri kotu tabi bundan iyi o ayrı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • RGB si farklı ARGB gibi ama ARGB değil sağdan sola rgb renk geçişi oluyor.Oyun için uygun değil diyenler olmuş yıllardır kullanıyorum bozulduğunda aynısını alıyorum elim ortalamadan küçük o sebepten küçük ele sahip insanlara ilaç gibi gelicek mouse.Sensörüde iyi rocketjumpninja sitesinden detaylara bakıp anlamak mümkün.

• Bu mouse'un Logitech Gaming Software ile uyumlu olmaması büyük saçmalık. Sadece G Hub üzerinden ayar yapılabiliyor ve ben o lanet programı kuramıyorum! Installer'a tıklayınca tepki vermiyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.