Şimdi Ara

LOGITECH S220 2+1 iyi midir? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
247
Cevap
1
Favori
62.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hakan..

Az önce geldi ürün 30TL temiz 2.el aldım,bir sorunu yok şimdilik,menmun kaldım sesinden..basslar sanki bir önceki modele göre daha düşük,yada sarkı dan sarkıya değişiyor

Alıntıları Göster
    Logitech s220 yi nasıl beğeniyorsunuz anlamıyorum ? Onun yerine biraz daha yukarı çıkar daha üst model alırım. Aslında tabiki bu beklenti meselesi ama ? O parayı veren %25 daha üste çıkabilir ?
    O zaman kalite %25 den de daha fazla oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: usuph

arkadaşlar bu modelden aldık arkadaşıma sesi falan herşeyi mükemmel her şeyi müthiş fakat bişey farkettik ses kontrol aletinden ses seviyesi yarının altına indiğinde sağ hoparlörün sesi çok azalıyo diğerine göre nerdeyse çıkmıyor fakat yarının üstüne aldığımızda hiç bi sorun yok ses sisteminde :S bu normal birşey değil heralde? Bu küçük denetim aletini pek kullanıcağımızı sanmıyorum ama yinede kafam takıldı açıkcası. Sorunun neyde olduğunu anlamak için 2 hoparlörü subwoofer'a bağlamadan direk ipod'a bağladık bu sefer hiç bi sorun olmadı 2 hoparlörden de eşit ses geldi. Anladımki şu küçük denetim aletinden kaynaklanan bir sorun var ya da herkestemi böyle :S. Kullanan arkadaşlar bi yardımcı olurlarsa sevinirim..

Alıntıları Göster
    [Deleted by Admins]

• quote:

Orijinalden alıntı: omurkadir

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar ben geçen sene almıştım Logitechin bu modelinden.
    İlk başta 3 ay kadar kullandım birden elektrik gelmemeye başladı. Garaniye gönderdim yenisi geldi.
    Yenisini de 4-5 ay kadar kullandım daha dün ona da elektrik gelmemeye başladı. Galiba yine göndereceğim garantiye.
    Bir arkadaşım da yaşamıştı böyle bir problem. onun ki de garantiden değişti.
    Aldığım firmaya başka bir modelle değiştireyim diyorum. olmaz diyorlar. Artık garanti süresi bitene kadar böyle devam edeceğim galiba...

• quote:

Orijinalden alıntı: euners

arkadaşlar ben geçen sene almıştım Logitechin bu modelinden.
    İlk başta 3 ay kadar kullandım birden elektrik gelmemeye başladı. Garaniye gönderdim yenisi geldi.
    Yenisini de 4-5 ay kadar kullandım daha dün ona da elektrik gelmemeye başladı. Galiba yine göndereceğim garantiye.
    Bir arkadaşım da yaşamıştı böyle bir problem. onun ki de garantiden değişti.
    Aldığım firmaya başka bir modelle değiştireyim diyorum. olmaz diyorlar. Artık garanti süresi bitene kadar böyle devam edeceğim galiba...

Alıntıları Göster
    bende z5500 ve s220 var

inanın minicik s220 nin müzik dinlerken verdiği zevki z5500 veremiyor

alıcaklara öneririm

• quote:

Orijinalden alıntı: burakketenci

bende aynı durumdaydım logitech s220 alıcaktım x230 a da param yetmiyodu
    microlab mc300 aldımhttp://www.anadolutoti.com/default.asp?git=9&urun=3919 gayette memnunum

Alıntıları Göster
    sonunda abisi olan x-530 u aldım

• quote:

microlab mc300 aldımhttp://www.anadolutoti.com/default.asp?git=9&urun=3919 gayette memnunum

Alıntıları Göster
    tavsiye ederim iyidir

• quote:

Orijinalden alıntı: woodnight

tavsiye ederim iyidir

Alıntıları Göster
    Konuyu hortlattım ama ...

Ses netliği gayet güzel, tok, yumuşak, kaliteli ses veriyor. Ancak kutu içeriğindeki kağıtta yazdığı gibi en iyi performans için woofer ı masa altında yere etrafında 50 cm2(kağıtta 30 yazıyor bence 50) boşluk bırakın. Masaüstünüzde temiz, net keyifli müzik dinleyin.

Camları titretecek kadar ses istemeyen, orta ses düzeyinde, iyi bas deneyimi ve kaliteli ses arıyanlar için ideal. Abartmamak lazım sonuçta 2+1

• quote:

Alıntıları Göster
    x530 umla mutluyumda çok bass war bastan bıktırdı

• quote:

Orijinalden alıntı: talh4wk

x530 umla mutluyumda çok bass war bastan bıktırdı

Alıntıları Göster
    creative sbs a200 vs logitech s220 başka model tavsiye etmeyin hangisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sentez*

creative sbs a200 vs logitech s220 başka model tavsiye etmeyin hangisi

Alıntıları Göster
    Gün itibarı ile s220 almış bulunmaktayım, üni öğrencisinin eksik olmayan makinesi laptoplar için gayet uygun bir ses sistemi büyük beklentileri olmayanlar için uygun alet O fiyata zaten o kdr iyi(17 watt) bir sistem bulamazsınız ses kontrol aparatı da çok hoş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fîrzen

Gün itibarı ile s220 almış bulunmaktayım, üni öğrencisinin eksik olmayan makinesi laptoplar için gayet uygun bir ses sistemi büyük beklentileri olmayanlar için uygun alet O fiyata zaten o kdr iyi(17 watt) bir sistem bulamazsınız ses kontrol aparatı da çok hoş.

Alıntıları Göster
    bence S220 yerine kesinlikle creative T3130 tavsiye ederim bass kabinin altına,alabieceğin en temiz sesler gold ve vatan mağazalarında dinleme fırsatını da bulabilirsin almadan önce kesinlikle dene,http://creativeci.wordpress.com/ bu sitedede yorumlar var incele bence..

• quote:

Alıntıları Göster
    bende aynı ürünü düşünüyorum sole bi sorum olacaktı 2+1 anakartta ses kartı herhangi bir problem yapmaz galiba ayrıyetten ses kartı almak mı daha ii olur yoksa aynı işi görürmü saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: xx61xx

bende aynı ürünü düşünüyorum sole bi sorum olacaktı 2+1 anakartta ses kartı herhangi bir problem yapmaz galiba ayrıyetten ses kartı almak mı daha ii olur yoksa aynı işi görürmü saygılar

Alıntıları Göster
    creative T3130 ile arasında iki kat fiyat farkı var ama, dediğim gibi bu fiyata bulabileceğin en iyi ürün bu. Zaten apartmanda oturuyorsanız hele ahım şahım bişey almayı düşünmeyin hiç, logitech x-540 kullandım 5.1 anladım ki müstakil ev şart veya daha küçük bi ses sistemi.

• Amfi devresi wooferı çabuk bozuluyor para verip yaptırıncaya kadar yenisini alırsın ben almıştım pişmanım şimdi osawa 8810 kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut_baris

Hayır. Önerim şu:

http://www.vatanbilgisayar.com/microlab-mc-820-m-820-2+1-speaker/productdetails.aspx?I_ID=28014
    Arkadaşlar pazatesi logitech s220 2+1 alıyorum... kullananların yorumlarını alabilirmiyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: suikast067

Arkadaşlar pazatesi logitech s220 2+1 alıyorum... kullananların yorumlarını alabilirmiyim ?

Alıntıları Göster
    ekim 2009 dan beri sorunsuz bir sekılde kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan..

ekim 2009 dan beri sorunsuz bir sekılde kullanıyorum

Alıntıları Göster
    uzun bikaç aydır kullanıyorum ve gayet memnunum bu fiyata daha iyisini bulamadım ben ev için ideal ve şık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sentez*

uzun bikaç aydır kullanıyorum ve gayet memnunum bu fiyata daha iyisini bulamadım ben ev için ideal ve şık

Alıntıları Göster
    cevaplarınız için teşekkürler önceki mesajımda pazartesi demiştim pazartesi alamazsam bu hafta kesin alıyorum kulaklıkla dinlemekten bıktım cafe 'de denemiştim sesi hoşuma gitmişti.. bana yeteceginden eminim kulllanıcıların cevaplarını bekliliyorum 5 Agustos 'a kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suikast067 -- 27 Aralık 2011; 15:49:14 >

• arkadaşlar yardım edn lütfen s220 mi x230 mu??
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.