Şimdi Ara

LOGITECH S220 2+1 iyi midir? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
247
Cevap
1
Favori
62.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugün aldım memnunum.(s220)Ben aslında creative 380 için gitmiştim ama kulaklık girişi olmadığı için görevli arkadaşın fikrinide alarak bunu aldım..Bu gibi konularda profesyonel olmadığımıda belirteyim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emekli1961 -- 2 Ağustos 2010; 22:42:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: manyoq

arkadaşlar yardım edn lütfen s220 mi x230 mu??

S220 Tabii ki.
  • logitech s220 2+1 i alan kesinlikle pişman olmaz ürün bugün elime geçti açtıgımda çok şaşırdım o bufır 'ın el 'im kadar boyu vardı ama sesi 10 numara alacaklara tavsiyem fyatına göre en kalitelisi ,en iyisi tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suikast067 -- 6 Ağustos 2010; 18:52:50 >
  • Arkadaşlar Logitech S220 ses sistemimi Playstation'ıma nasıl takabilirim? Bilgisi olan var mı acaba?

Bildiğiniz gibi PS3 lerde optik ses çıkışıyla S-Video çıkışları var...
  • arkadşlar creative t3130 vs logitech s220 başka model tavsiye eden varmı??

biirde BOSTANCI Vatanda JWIN M106 M 107 VE 323 (3 MODEL) MODELLERİNİ DİNLEDİM..
    bunlardan tavsiye eden varmı..bütçem sınırlı...en fazla 60 tl civarı...jwin 45-60 tl..creative 60 tl..logitecehde 50 civarı..TAVSİYE BEKLİYORUM.. ACİLİNDEN...
  • quote:

Orijinalden alıntı: maximed

arkadşlar creative t3130 vs logitech s220 başka model tavsiye eden varmı??

biirde BOSTANCI Vatanda JWIN M106 M 107 VE 323 (3 MODEL) MODELLERİNİ DİNLEDİM..
    bunlardan tavsiye eden varmı..bütçem sınırlı...en fazla 60 tl civarı...jwin 45-60 tl..creative 60 tl..logitecehde 50 civarı..TAVSİYE BEKLİYORUM.. ACİLİNDEN...

HANİ CEVAB..........................
  • bende bu cihazı almayı düşünüyorum, orta halli müzik dinliyen biriyim, fazla sesli müzik dinlemeyen birisi olarak bu cihaz bana uygun geldi, ancak bazı sorularım var,
    cihazı el ile kapatıp açabiliyormuyuz, on/off tuşu varmı? birde yuvarlak bir aparatı var, onun kablo bazu kaç cm ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sol_ak

bende bu cihazı almayı düşünüyorum, orta halli müzik dinliyen biriyim, fazla sesli müzik dinlemeyen birisi olarak bu cihaz bana uygun geldi, ancak bazı sorularım var,
    cihazı el ile kapatıp açabiliyormuyuz, on/off tuşu varmı? birde yuvarlak bir aparatı var, onun kablo bazu kaç cm ?

O aparatında on/off tuşu var. Kablo boyu da yaklaşık 1.5-2 metre boyunda.
  • sesi açıp kapama tuşu nerede?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sol_ak

sesi açıp kapama tuşu nerede?

O da aparatta. Yuvarlak estetik bir kumandası var, çok hoş.
  • yani arkadaşlar yeni üyeyim ama iyi ki bu siteye bu foruma üye olmuşum bana çok faydası oldu bende 2+1 bi alıcaktım ve arkadaşların bu kadar övmesi benim de iştahımı kabarttı logitech s220 almakta karar kıldım mesajlarında ötürü bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum...
  • hocam bence tek kelime ile logitech diyorum ben kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kunteper_35

hocam bence tek kelime ile logitech diyorum ben kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim

Hepimize Hayırlı olsun bende daha geçen aldım işte:) Memnunum apartman dairesinden oturdugumdan son ses açamam malüm vardiyalı çalısan komsular var rahatsız olmasın bana yeter Logitech s220 2+1
  • bu ürünü dvd ye bağlayabilir miyim acaba ????
  • s220 akar tavsiye ederim
     LOGITECH S220 2+1 iyi midir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

s220 akar tavsiye ederim
     LOGITECH S220 2+1 iyi midir?

wooferı aşağı koysanız daha çok verim alırsınız.
  • bu ses sistemi ps3 için cokmu yetersiz oluracaba...5+1 alıcaktım ama odam o kadar büyük değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: hkn16

bu ses sistemi ps3 için cokmu yetersiz oluracaba...5+1 alıcaktım ama odam o kadar büyük değil

boyutuna göre çok iyi sesi ama size ne derece yeter bilemem tabi deneme imkanınız olabilir aslında vatanbilgisayarda falan deneyerek alabilirsiniz
  • Arkadaşlar şimdi herşey kişiliğe ve amaca göre değişir.Bazısı var benim kullandığın s220'dem z5500 gibi ses almayı bekler.Bazısı varki s220 yi gördünmü ''aaa ne güzel hem wooferi var hem kumandası hemde logitech bide ucuz diye bu ürünü alır çok mutlu olur.İlk aldığımda benim beklentim çok büyük değildi s220'den ama beklentilerimin çok üzerinde bir performans verdi.Bazı arkadaşlarım diyor'' neden gidip logitech aldın.Onların önerdiği ise mahallesindeki uyduruk bir dükkandan 5+1 markası bile belli olmayan bir sisteme para vermem'' Ben daha önce logitech'in kalitesinide biliyorum şıklığınıda güvenilirliğinide o yüzden gidip bunu aldım benide çok mutlu etti.Eğer sen s220 yi evde müzikte dinlerim oyunda oynarım filmde izlerim 60 tl yi geçmesin ama kaliteli performansı yüksek şık olsun istiyorsan al bu ürünü derim.Ben bu güne kadar rahat rahat dinledim en ufak sorun bile çıkmadı.Fakat şimdi para topluyorum yakında logitech z2300 almayı düşünüyorum.Ürün hoşuma gitti.Her zaman mağazadaki açık ürünle evde açılmış ürün aynı kalitede ses vermez.Ben 3 hafta önce benim s220'yi gold ta gördüm sesi bi açim dedim felaket berbat Anında evimdeki s220'mi özledim :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lütfü696 -- 18 Kasım 2010; 12:24:02 >

• microlab bişe diyecegim yok
    mal logitech s220
    demiş bi mal
    biri demiş oyuncak k
    kullandın mı özürlü süper bass vr boguluyo muş kullanıp
    konuş şimdi de cevap yazarlar özürlü logitech kötü diyenler
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.