Şimdi Ara

Logitech Wireless Gamepad F710 (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.013
Cevap
11
Favori
230.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet dediğini yaptım ve oldu çok teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: poyraz1905

Evet dediğini yaptım ve oldu çok teşekkür ederim.

rica ederim ne demek gücümüzün bilgimizin yettiği sürece yanınızdayız
  • Ankara'daki kar tatilinden fırsatla ürünü 2 gündür değerlendirme fırsatı buldum. Daha önce Logitech Dual Action'ım vardı. D-Pad'inde temazsızlık olmaya başlayınca, ben de hiç düşünmeden F710 almaya karar verdim.

+XInput nimet. Niye daha önce akıl edememişler, anlamadım. NFS Hot Pursuit, Fifa 11, NBA 2k11'ı XInput modunda hiç ayar yapmadan rahatça oynadım.
    +Kablosuz çekme sorunu yaşamadım.
    +Her zamanki Logitech kalitesi; tuşlar, analog hepsi iyi.
    +Nano alıcı. Laptopta kullandığım için çok avantajlı.

-Daha önce kullandığım gamepadlere göre oldukça ağır.
    -Titreşimi etkili değil. Daha önceki mesajlarda da bahsedilmiş galiba.
    -LT ve RT tuşları analog gibi işliyor. Yani ne kadar basarsanız o kadar algılıyor. Ama biraz sert olmuş. Belki zamanla alışırım.
    -Fiyat: 80 TL'ye Teknosa'dan aldım. Yine de acaba kablolu mu alsaydım diye düşünmedim değil. Bu size kalmış.

Gaz, fren olayı XInput destekleyen oyunlarda bahsettiğim LT ve RT tuşları üzerinden yapılıyor. Başta gazı bastığınız kadar almak heyecan verici gözükse de, bir süre sonra parmaklarınız tuşların sertliğinden dolayı yoruluyor. Bunu ne bir artı ne de bir eksi olarak görüyorum. Yorum sizin.

Sonuç olarak piyasada bulabileceğiniz en iyi PC gamepad'i bu(XBOX gamepad'ini daha önce kullanmadım).

• Ben yön verme işleminin de oransal olmasını istediğim için ürünü sabah aldım ama başaramadım. Soldaki analogu steering için ayarladım, sol yapınca tam sol sağ yapınca tam sağ yapıyor. Benim çevirdiğim kadar tekerlerin dönmesi için Xinput modunda mı oyuna girmem lazım? Denediğim oyun F1 2010 bu arada, Logitech Profiler ile de biraz kurcaladım değişen olmadı..
  • Xinput ile denedim ancak yine de istediğim gibi kullanamıyorum, yok mudur bir yolu boşuna mı aldım
  • 5 sayfa konusu var, oransal yön vermeyi başarıp da anlatacak olan yok mu
  • sürekli olmasa alıcıda sorun yaşıyorum bikere gamepad in alıcıyı mutlaka görmesi lazım yoksa çekmiyor ( arkadaşımda 30tl'lik bir gamepad var markası yok bile fakat onu istediğimiz gibi kullanıyorduk kesinlikle alıcının çekmeme yada gamepadi görme zorunluluğu gibi bir durum yoktu ) + bazen sağ sol yön tuşları takılıyor araba kullanırken durup dururken sağa gidiyor vs gibi.... malzeme olarak süper kalitedeki bunu eline aldığınız anda hissediyorsunuz fakat nano alıcı daha iyi olabilirdi...
  • Arkadaşlar direksiyona yön verirken şu cihazı nasıl kullanıyorsunuz en azından onu söyleyin
  • peki bu alet ps3 te de çalışır mı??
  • quote:

Orijinalden alıntı: lebovvski

peki bu alet ps3 te de çalışır mı??

çalışmaz. buradahttp://www.logitech.com/tr-tr/gaming/controllers/devices/7361 yazardı olsa ps3 desteği olduğu.
  • Peki xbox 360 a taksam calişir mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: G.USTA

Peki xbox 360 a taksam calişir mi acaba?

çalışmaz zira bu ürün pc için...
  • Xinput özelliği olduğu için xbox da çalisir diye dusunmustum hiç deneyen yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: selcuk_vs_schumi

quote:

Orijinalden alıntı: tetova16

quote:

Orijinalden alıntı: guren197228

quote:

Orijinalden alıntı: MAVİSAKAL 2

2 gün öncw f310 aldım, işletim sistemim XP. Bugün gamepad'i pc'ye bağladım, cd'nin içindeki driverleri yükledim, şöyle bir hata veriyor.

Logitech Wireless Gamepad F710

Defalarca çıkartıp, taktım... Aynı hatayı veriyor. Başka PC'lerde de deneyeceğim, eğer aynı hataları yine verirse, gidip değiştireceğim. Hem olursa, üstüne biraz daha verip f510 alacağım.

Not: ürünü kutudan çıkarırken, kutu biraz yırtıldı. Sorun olmaz umarım.

bu hatanın aynısı bende de var arkadaşım sen nasıl bir çözüm buldun windows 7 64 kullanıyorum

F710 aldım ve bu hatayı alıyorum. Sorun nedir acaba ve çözümünü bilen varmı arkadaşlar. Sinyal ışığı sürekli yanıp sönüyor ve bilgisayarla gamepad arasında bağlantı kuramıyorum bu hatadanmı kaynaklanıyor acaba.

Yardımcı olursanız çok sevinirim.

merhabalar, bu sorunu x input modunda logitech profiler yazılımına girerken alırsınız, çünkü zaten otomatik olarak konfigüre edilmiştir tuşlar.. ancak joyistiği d-input moduna alırsanız profiler yazılımından konfigüre edebilirsiniz..

Ayrıca benim de bir sorum olacak, 64 BİT WİNDOWS 7 de F710'u ben X-Input modunda bir türlü bağlayamadım, çeşitli kaynaklarda xbox 360 controller yazılımınu yükleyerek bu sorunu çözüldüğü anlatılıyordu başaramadım, SS'li anlatımı olan varsa paylaşabilir mi?
    Cihaz X-input modunda 32 bit Win7 de kullandım, özellikle ayarları otomatik yapması sebebiyle harika oluyor,
    ancak f1-2010 gibi oyunlarda d-input ta bağladığınızda gaz-fren de analog stik üzerinden oluyor, bu da tabiki karmaşa yaratıyor :) sırf joyistik kullanabilmek için 750mb rem kullanım hakkımdan feragat etmek istemiyorum :) lütfen yardım :)

ne yaptıysam bu hatayı almaya devam ediyorum önce yazılımı yüklüyorum sonra usbden takıyorum donanim yüklenmesi sırasında sorun oluştu diyor daha sonra aygıt yöneticisinden güncellemeye çalıştım oda olmuyo sürekli aynı şey devam ediyo çözümünü bilen varmı 2gündür kullanamadım gamepadi

• aynı durum bende de var bende calıştıramıyorum deli olacam
  • sonunda çözümünü buldum ben diğer arkadaşlarada yardımı olur diye paylaşıyorum.

http://www.microsoft.com/hardware/download/download.aspx?category=gaming

bu linke tıklayıp microsoft sitesinden controller yerini seçiyoruz ilk bölümden daha sonra alttaki bölümden xbox360 wireless controller for windows seçiyoruz alttaki sekmeden işletim sistemi en alttaki bölümdende dil seçimi sonra yazılımı yükleyip pc resetliyoruz ve sorun kalmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EndlessThe1st -- 28 Mart 2011; 20:54:24 >
  • Peki direksiyon işini nasıl hallettiniz, yoksa bu alette analoğu direksiyon gibi kullanma imkanı yok mu (yani çevirdiğim kadar tepki vermesini istiyorum, yoksa klavyeden bir farkı kalmıyor benim için)?
  • Ne güzel konu olmuş herkes kendi sorununu çözebiliyor

Ben de sorunu çözdüm, daha doğrusu istediğim özelliği nasıl kullanacağımı buldum. NFS için Xinput modundayken Mode tuşuna basınca yön verme analoga geçiyor ve oransal olacak şekilde kontrol edebiliyoruz.
  • bende f510 modelini teknosadan 66 tl'ye aldım. araştıran,düşünen varsa gönül rahatlığıyla alabilir. fiyat/performans/kalite ürünü
  • Merhaba arkadaşlar ....

Bende Logitech Wireless Gamepad F710 aldım 10 yaşında oğlum var o beğendi lakin 2 kişi pes 2011 oynayamıyoruz 2 konsol gerekli diyor hiçbir şekilde oynamamakta sizler bu işi nasıl becerdiniz Xınput'ta ve de öteki secenekte denedim fakat cahillik beceremedim. çocuk 2 gündür bunalıma girdi hevesi kırıldı bunun ayarları nasıl ? neler yapmalıyım ...
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.