Şimdi Ara

Logitech Wireless Gamepad F710 (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.013
Cevap
11
Favori
230.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: EndlessThe1st

quote:

Orijinalden alıntı: selcuk_vs_schumi

quote:

Orijinalden alıntı: tetova16

quote:

Orijinalden alıntı: guren197228

quote:

Orijinalden alıntı: MAVİSAKAL 2

2 gün öncw f310 aldım, işletim sistemim XP. Bugün gamepad'i pc'ye bağladım, cd'nin içindeki driverleri yükledim, şöyle bir hata veriyor.

Logitech Wireless Gamepad F710

Defalarca çıkartıp, taktım... Aynı hatayı veriyor. Başka PC'lerde de deneyeceğim, eğer aynı hataları yine verirse, gidip değiştireceğim. Hem olursa, üstüne biraz daha verip f510 alacağım.

Not: ürünü kutudan çıkarırken, kutu biraz yırtıldı. Sorun olmaz umarım.

bu hatanın aynısı bende de var arkadaşım sen nasıl bir çözüm buldun windows 7 64 kullanıyorum

F710 aldım ve bu hatayı alıyorum. Sorun nedir acaba ve çözümünü bilen varmı arkadaşlar. Sinyal ışığı sürekli yanıp sönüyor ve bilgisayarla gamepad arasında bağlantı kuramıyorum bu hatadanmı kaynaklanıyor acaba.

Yardımcı olursanız çok sevinirim.

merhabalar, bu sorunu x input modunda logitech profiler yazılımına girerken alırsınız, çünkü zaten otomatik olarak konfigüre edilmiştir tuşlar.. ancak joyistiği d-input moduna alırsanız profiler yazılımından konfigüre edebilirsiniz..

Ayrıca benim de bir sorum olacak, 64 BİT WİNDOWS 7 de F710'u ben X-Input modunda bir türlü bağlayamadım, çeşitli kaynaklarda xbox 360 controller yazılımınu yükleyerek bu sorunu çözüldüğü anlatılıyordu başaramadım, SS'li anlatımı olan varsa paylaşabilir mi?
    Cihaz X-input modunda 32 bit Win7 de kullandım, özellikle ayarları otomatik yapması sebebiyle harika oluyor,
    ancak f1-2010 gibi oyunlarda d-input ta bağladığınızda gaz-fren de analog stik üzerinden oluyor, bu da tabiki karmaşa yaratıyor :) sırf joyistik kullanabilmek için 750mb rem kullanım hakkımdan feragat etmek istemiyorum :) lütfen yardım :)

ne yaptıysam bu hatayı almaya devam ediyorum önce yazılımı yüklüyorum sonra usbden takıyorum donanim yüklenmesi sırasında sorun oluştu diyor daha sonra aygıt yöneticisinden güncellemeye çalıştım oda olmuyo sürekli aynı şey devam ediyo çözümünü bilen varmı 2gündür kullanamadım gamepadi

yok mu bunun çözümünü bilen xinput konumunda bağlantıyı yapabilen
    Xinput driver ını bulan falan yok mu arkadaslar

• quote:

Orijinalden alıntı: 26birkan

aynı fiyat aralığında en iyisi bu mu şimdi malumunuz xbox bulamadık

evet bu
  • bende win 7 yuklu. nano alıcıyı pc ye taktıgım gıbı gordu. x ya da d moduna bakmadan pes oynadım sadece tuslar farklıydı onlarıda ozellıklerden degıstırdım. ne olur ne olmaz dıyede gelen yazılım cd sını kurdum sorunsuz kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanreall

quote:

Orijinalden alıntı: 26birkan

aynı fiyat aralığında en iyisi bu mu şimdi malumunuz xbox bulamadık

evet bu

aldım bende zaten :D ama bulabilirsem param olduğunda xbox gamepad de alacağım.ama f710 çok hoşuma gitti gerçekten lb rt tuşları biraz dandik gibi geldi sadece
  • bende bir adet daha xbox 360 wireless controller almak istiyorum ama türkiye de yok maalesef. dealextreme' den falan alabilirsiniz.
  • aradaşlar bende 3 4 ay önce aldım kullanıyorum fakat sağdaki titreşim motorunda sorun var gibi.titredikten sonra motor yavaşlarken ses çıkarıyor.soldan hiç ses gelmiyor net bi şekilde titremeye başlıyor ve duruyor ama sağdaki yavaşlayıp dururken ses çıkarıyor.sizce garantiye vermelimiyim? yapılabilir bişeymidir.can sıkıyor bi süre sonra.
  • bence pili bitiyor o cihazın yeni pil taktınız mı ?
  • denedim hocam ses aynı hala.dün içini açıp baktım titreşim motorunu elimle çevirincede sesli dönüyor.
  • denedim hocam ses aynı hala.dün içini açıp baktım titreşim motorunu elimle çevirincede sesli dönüyor.
  • keşke açmasaydınız. tek yol servis görünüyor gönderin bakalım. (ben normal olarak kullanıyorum ses yok)
  • bi sorun olurmu acaba ya . anlarmılar??
  • tabi canım zaten açabilmeniz için bandrol var tam vida kısmında onu yırtmadan açamazsınız vidayı sizinkinde yok mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanreall -- 22 Nisan 2011; 21:20:17 >
  • yok hocam bandrol yoktu.olsaydı açmazdım zaten :D anlarsalar vidalardan tornavidanın izinden falan anlayabilirler heralde.o kadarda dikkat ederlermi bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurbin

yok hocam bandrol yoktu.olsaydı açmazdım zaten :D anlarsalar vidalardan tornavidanın izinden falan anlayabilirler heralde.o kadarda dikkat ederlermi bilmiyorum.

yok ya etmezler. kapatın güzelce gönderin sorun olmaz. benimkinde bandrol var
  • inşallah anlamazlar bi ay bekleyip final zamanı göndereceğim gamepadi.benim tedirgin olduğum bi durumda mersa sistemin arıza yok deyip geri göndermesi.bikaç kez sorun yaşadım çünkü.titreşim motoru sesli çalışıyor deyip yollasam sesli çalışması normal der geri gönderirler :D arızayı nasıl tarif edeceğimi düşünüyorum.
  • Arkadaşlar herkez xinput olayını sormuş kısacası anlatayım

xinput destekli oyunlarda ayar gerektirmiyor
    xinputta sağ sol alt tetikler analog yani ne kadar basarsanız o kadar directinputta böyle değil
    en önemlisi bir çok yeni oyun sadece xinputu destekliyor normal bir gamepadi görmüyorlar bile (buda anca xbox emulatörle yapılabiliyor)

Sonuç olarak xinput lüks değil kesinlikle ihtiyaç normal bir game padi mesela dual actionı xbox emulatörsüz dirt2, prototype, batman, street fighter, grid ve böyle birsürü oyun görmüyor bile. Bende dual actionda var ordan biliyorum.

Peki xinput bu kadar iyiyse neden birde directinput modu koymuşlar diye sorarsanızda şöyle diyim

Eski oyunlarda xinput desteği olmadığında bilgisayar xinputu directinputa çeviriyor fakat analog tetikler hiç çalışmıyor. böylece 2 tuş eksik kalıyor. xinputla çalışan oyunlar linkte

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_XInput_games

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doubleb -- 27 Nisan 2011; 23:29:46 >

• arkadaşlar yorumlarınız sayesinde bende yeni bir f710 aldım gerçekten çok güzel bir gamepad ama bir sorum olacak gamepadi açma kapama düğmesi yok mu yada ben mi göremedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.yusuf1990

arkadaşlar yorumlarınız sayesinde bende yeni bir f710 aldım gerçekten çok güzel bir gamepad ama bir sorum olacak gamepadi açma kapama düğmesi yok mu yada ben mi göremedim

dostum gamepad 'de açma -kapama tuşu yoktur. cihazı belli bir süre kullanmayınca kendini kapatıyor..siz herhangi bir tuşa bastığınızda uyanıyor.iyi günlerde kullan.bu gamepad pc yi oyun konsoluna çeviriyor ps 3 te neymiş alın 2 tane f 710 alın oynayın pes 2011 vs karşılıklı...oldu size oyun konsolu pc

• bende aldım bi tane
    3 -4 gündür kullanıyorum
    beklediğim kadar olmasada iyi bi alet.
    kablosuz bağlantısı snopy den daha kötü.
    ama malzeme kalitesi çok iyi.
    analogların daha iyi ele oturmasını bekliyordum ama bi değişiklik yok eskisi gibi.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.