Şimdi Ara

Logitech Wireless Gamepad F710 (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.013
Cevap
11
Favori
230.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar demin f710 veya f510 almaya gittim. şuanda vatanda f710 76 tl f510 da 61 tl..(sitesinde öyle yazıyo) gittim mağazaya adam bana f710 a 90 tl dedi f510ada 80 tl dedi almasına alırdımda zaten yanımda 100 tl vardı ama sırf bu yüzden almadım. adamların ayağına gidiyoruz pahalı webden sipariş edincede sitedeki fiyat... nasıl bi anlayış ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: absolutt

Merhaba arkadaşlar ....

Bende Logitech Wireless Gamepad F710 aldım 10 yaşında oğlum var o beğendi lakin 2 kişi pes 2011 oynayamıyoruz 2 konsol gerekli diyor hiçbir şekilde oynamamakta sizler bu işi nasıl becerdiniz Xınput'ta ve de öteki secenekte denedim fakat cahillik beceremedim. çocuk 2 gündür bunalıma girdi hevesi kırıldı bunun ayarları nasıl ? neler yapmalıyım ...

merhaba,

aslında görevli doğru söylemiş sorunsuz çalışması gerek,şunları bir deneyin:

Logitech'in sitesinden en son versiyon sürücüsünü indirip-kurun
    Galiba yine aynı sitede wireless'ın düzgün çalışıp çalışmadığını test eden bir yazlım varmış,onunla cihazı bir test edin.
    Denetim Masası\Donanım ve Ses\Aygıtlar ve Yazıcılar yolunu izleyerek gamepad'in bilgisayar tarafından algılanıp algılanmadığını kontrol edin.Bende Rumble Gamepad F510 yazıyor mesela.
    Mümkünse başka oyunlarda da deneyin gamepadi bir ihtimal oyunla ilgili olabilir.

Son çare Microsoft'un sitesinden Xbox 360 Game Controller adındaki sürücüyü indirip-kurun.Bu daha çok XP'de işe yarar ama denemekte fayda var.

Benimki kablolu,takar takmaz otomatik sürücü yükleyip xbox360 gamepadi olarak tanıdı bilgisayar.Umarım bunlardan biri çözer sorunu.

• İşletim sistemim windows 7 32 bit sistem logitech f710 wireless gamepad'i tanıyor sorunsuz çalışıyor diyor...
    Gamepad ile bilgisayara karşı oynuyorum fakat oğlum la karşılıklı oynayamıyoruz bir türlü ayarları neler anlamadım. 2 kişilik oynamak istediğimde pes 2011 2 kontrol cihazı istemekte ama forumlar da oynayan vatandaşlar var...

Ben Pes 2011'i 10 yaşındaki oğlum la karşılıklı oynamak istiyorum yani klavye de o gamepad ben olmak istiyoruz acilen yardımlarınızı bekliyoruz bu işi çözen yardım etsin kolay ama bilmiyoruz işte...
  • quote:

İşletim sistemim windows 7 32 bit sistem logitech f710 wireless gamepad'i tanıyor sorunsuz çalışıyor diyor...
    Gamepad ile bilgisayara karşı oynuyorum fakat oğlum la karşılıklı oynayamıyoruz bir türlü ayarları neler anlamadım. 2 kişilik oynamak istediğimde pes 2011 2 kontrol cihazı istemekte ama forumlar da oynayan vatandaşlar var...

Ben Pes 2011'i 10 yaşındaki oğlum la karşılıklı oynamak istiyorum yani klavye de o gamepad ben olmak istiyoruz acilen yardımlarınızı bekliyoruz bu işi çözen yardım etsin kolay ama bilmiyoruz işte...

tamam işte settingse gir
    kntrl chz dan cihazını seç tamama bas gir oyuna sonrada exbitiondan o1-o2 ye gel biriniz kolla diğeriniz klavyeyle oynarsınız zaten

• Emre Kardeş...

işte tam oraya geldiğimde 2 tane kontrol cihazı gerekli diyor sorun bu ...
  • quote:

İşletim sistemim windows 7 32 bit sistem logitech f710 wireless gamepad'i tanıyor sorunsuz çalışıyor diyor...

çoktandır futbol oyunu oynamıyorum ama herhalde hala böyle seçiliyordur takım.sizde 1 tane gamepad olduğundan ikinci sırada klavye resmi çıkması gerek,bu resimde tek kişi oynadığından ikinci gamepad ortada, ama siz ikinci sıradaki klavye resmini sola getirmelisiniz ki karşılıklı oynayabilesiniz.Kısaca gamepad sağda ,klavye solda(yada tersi) olmalı. ortada olanı yapay zeka yönetir.

Logitech Wireless Gamepad F710

• quote:

edit : sorun tarafımca telefonla absolutt'a anlatarak çözülmüştür.resimdeki ayarların aynısını yapınca kayıt edip çıkın ve oyuna başlayın gamepad directinput modunda bu arada...kontrol cihazı sekmesindeki ayarları yaparken 1 kontrol cihazı olmasına rağmen gamepadımızı kontrol cihazı 2 olarak atıyoruz ve alttakı aygıt sekmesınden gamepadımızı seçiyoruz burada kontrol cihazı 1 klavye oluyor resimdeki ayarların aynısı yaparsak...sorusu olan varsa yardımcı olmaya çalışırım..iyi forumlar aşağıdaki linkte resim

http://img600.imageshack.us/i/88640243.jpg/

• Arkadaşlar f710'um yeni elime ulaştı. Pes 2011 de bilgisayarı LCD'ye bağlayarak deneme yaptım. Herşey çok güzelde titreşim olayı hiç olmadı.

Pes 2011 de titreşim özelliği mi yok benimm kol mu titremiyor. Bide eğer pes de titreşim özelliği varsa kol nezaman titrer. Mesela gol olunca titrermi?

bide xinput ile bilgisayarda nasıl kullanabiliriz.

teşekkürler.
  • Merhaba...

Alper31 kardeşim benden hızlı davranmış evet sorunum çözüldü sağolsun ALPER31 arkadaşım konuyla yakından ilgilendi. Benden çok oğlumu sevindirdi :))

Teşekkürler ALPER emeğine sağlık...

NOT...: ALPER31 bilgisayar konusunda kendini bayağı geliştirmiş benim anladığım
  • quote:

Orijinalden alıntı: eXtasy81

Arkadaşlar f710'um yeni elime ulaştı. Pes 2011 de bilgisayarı LCD'ye bağlayarak deneme yaptım. Herşey çok güzelde titreşim olayı hiç olmadı.

Pes 2011 de titreşim özelliği mi yok benimm kol mu titremiyor. Bide eğer pes de titreşim özelliği varsa kol nezaman titrer. Mesela gol olunca titrermi?

bide xinput ile bilgisayarda nasıl kullanabiliriz.

teşekkürler.

dostum klasik start düğmesinin yerınde bu kolda titreşim kademe ayarı var vibration diye yazar öyle bi dene kademe kademe bas....olmazsa oyun ayarlarını kurcala şahsen titreşimden yana değilim zira piller çabuk bitiyor bu oyunu yanı pes 2011 i xinput kullanman için settingse gelip yukardaki benım paylaştıgım linktekı fotoya bakarsan...orada direct input ve xinput sekmelerını görürsün istediğin modu seç ve kolun anahlarını ona getir...iyi oyunlar ama bir fark yaratmaz bu yani neden xınput modunda oynamak istedın anlamadın kolun arkada tarafındakı anahtar var d ve x yazar..işte onlar mod değiştiriyor...

• quote:

Merhaba...

Alper31 kardeşim benden hızlı davranmış evet sorunum çözüldü sağolsun ALPER31 arkadaşım konuyla yakından ilgilendi. Benden çok oğlumu sevindirdi :))

Teşekkürler ALPER emeğine sağlık...

NOT...: ALPER31 bilgisayar konusunda kendini bayağı geliştirmiş benim anladığım

inanın büyük bir zevkti yardımcı olmak size..size ve oğlunuza iyi eğlenceler diliyorum her zaman bekleriz

• Arkadaşlar süper bir gamepad. paranız varsa biriktirdiyseniz hiç düşünmedennnnnn alın..
    Pes 2011 de D modundayken çok zevkli.
    Crysis 2 de biraz zorlandım ama alışırım.
    COD BO da daha iyiydi.
    NFS Hot Pursuit de gaz verme iyide direksiyon biraz daha hassas olabilirdi..
    GTA 4 de bakmadım ama bakan arkadaşlar nasıl? x modunda direk tanıyomu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre_1645

Arkadaşlar süper bir gamepad. paranız varsa biriktirdiyseniz hiç düşünmedennnnnn alın..
    COD BO da daha iyiydi.

GTA 4 de sorunsuz çalışacağına eminim. Assassin's Creed Brotherhood oynuyorum sorunsuz çalışıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre_1645

Arkadaşlar süper bir gamepad. paranız varsa biriktirdiyseniz hiç düşünmedennnnnn alın..
    COD BO da daha iyiydi.

GTA 4 de sorunsuz çalışacağına eminim. Assassin's Creed Brotherhood oynuyorum sorunsuz çalışıyor
  • 2 gun once f710 aldim ve sorunsuz kullaniyorum..oyunlarda xbox konsolu ayarlari sectim mi mis gibi oynaniyor walla:D lost planet tarzi oyunlarda rahat oynayabilir miyim fikrinuz var mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lyldz

2 gun once f710 aldim ve sorunsuz kullaniyorum..oyunlarda xbox konsolu ayarlari sectim mi mis gibi oynaniyor walla:D lost planet tarzi oyunlarda rahat oynayabilir miyim fikrinuz var mi?

en eykili yöntem. kur, ayarla, dene ve oyna dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanreall -- 11 Nisan 2011; 2:47:16 >
  • yapamadim ya cok sacma geldi ayarlar :D
  • aynı fiyat aralığında en iyisi bu mu şimdi malumunuz xbox bulamadık
  • aynı sorun bende de var.xinput modunda bağlantı kurulmuyo ve bu ekran geliyor
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.