Şimdi Ara

Logitech Wireless Gamepad F710 (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.013
Cevap
11
Favori
230.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alper yüzbaşım teşekkürler verdiğin bilgiler için gerçektende playstation daki oyun zevkini aratmıyo bu kol
  • quote:

Orijinalden alıntı: uchihaitachi

bende aldım bi tane
    3 -4 gündür kullanıyorum
    beklediğim kadar olmasada iyi bi alet.
    kablosuz bağlantısı snopy den daha kötü.
    ama malzeme kalitesi çok iyi.
    analogların daha iyi ele oturmasını bekliyordum ama bi değişiklik yok eskisi gibi.

kablosuz bağlantıda ne sorun var anlamadım ben çatır çatır 3 aydır oynuyorum gözlemlerini yazar mısın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALPER31

quote:

bende aldım bi tane
    3 -4 gündür kullanıyorum
    analogların daha iyi ele oturmasını bekliyordum ama bi değişiklik yok eskisi gibi.

kablosuz bağlantıda ne sorun var anlamadım ben çatır çatır 3 aydır oynuyorum gözlemlerini yazar mısın...

uzatma kablosu olmadan çekmiyor.öyle uzakda değil.taş çatlasın 2 metre.güya 2.4 ghz 10m den çekecek.tamamen palavra
    .ben snopy ile yan odadan bile çalıştırdım.hemde en ufak zaman kaybı olmadan

• Arkadaşlar yardımcı olabilecek var mı?

F710 aldımda. Bir şekilde kurulumu yaptık cihazda çalışıyor fakat ne zaman oyuna girsen 2-3 sn aralıkla sanki yeni donanım bulunmuş gibi ses geliyor ve takılmalar yaşanıyor. Sebebi ne olabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: thetrooper00

Arkadaşlar yardımcı olabilecek var mı?

F710 aldımda. Bir şekilde kurulumu yaptık cihazda çalışıyor fakat ne zaman oyuna girsen 2-3 sn aralıkla sanki yeni donanım bulunmuş gibi ses geliyor ve takılmalar yaşanıyor. Sebebi ne olabilir?

merhaba cihaz çalısmadıgı zaman uyku moduna gecer oyuna geçmeden başlamadan ana ekranda iken... logitech yazan tuşa basıp oyuna öyle girin yanı gamepadı uyandırın öyle girin bi deneyın olmazsa yazın buradan yardımcı olmaya çalışalım... iyi akşamlar
  • quote:

quote:

quote:

bende aldım bi tane
    3 -4 gündür kullanıyorum

uzatma kablosu olmadan çekmiyor.öyle uzakda değil.taş çatlasın 2 metre.güya 2.4 ghz 10m den çekecek.tamamen palavra

dostum belki sorun vardır bilmiyorum ama bende de şöyle bir durum söz konusu... bende 2 tane var bu aletten 2 side 4 duvar ötede öbür odadan çalısıyor anlamıs değilim...sadece kollar değil..klavye mouse vs hepsi logitech onlarda öyle çalısıyor...

• quote:

quote:

quote:

quote:

bende aldım bi tane
    3 -4 gündür kullanıyorum

dostum belki sorun vardır bilmiyorum ama bende de şöyle bir durum söz konusu... bende 2 tane var bu aletten 2 side 4 duvar ötede öbür odadan çalısıyor anlamıs değilim...sadece kollar değil..klavye mouse vs hepsi logitech onlarda öyle çalısıyor...

olabilir
    daha sıfır alet.bozuk mu bilmiyorum.
    kablo ile sorunsuz çalıştırıyorum şu anda.ama makinanın arkasına kablosuz takınca kopmalar oluyor.
    program felan yüklemedim.win 7 otomatik tanıdı.belki ondandır
    bi daha denerim olmazsada yapcak bişey yok kullanırım böyle.servisle uğraşamam.

daha önce kontorland kol vardı bende. senelerce kullandım.daha sonra snoopy aldım çok benziyorlardı birbirlerine bu biraz farklı ama alışılır zamanla.
    benim bu oyun kollarında en gıcık olduğum şey analogların kullanışsız olması idi.yıllardır bu kollarla pes oynarım daha doğru düzgün ele oturan bi analog görmedim.
    bu logitech de de durum farklı değil.
    xbox kolları o konuda çok iyi diyorlar ama araştırdığım kadarıyla onlar hem pahalı hemde bilgisayar için olanı yokmuş.özel bi verici-alıcı ile takıyormuşsun felan

• sony neden pc ye gamepad yapmaz anlamış değilim dünya üzerinde sony sixaxis gibi gamepad yok bence.
  • Hem PS3 kullanıyorum hem XBOX360 joystick kullanıyorum ama kesinlikle XBOX360 joysticki DS3e fark atar birçok konuda.Zamanında Chillstream ve Rumblepad de kullandım.

XBOX joysticki her konuda üstün.Ergonomi , konfor , kalite , hassasiyet vs vs.
  • arkadaşlar gamepad sorunlu kablosuz ama 1 metre yok arada peste 1-2 sn takılıyo ve o arada atağım kayboluyo vs.
    f510 la değiştiricem vatana gidip yoksa güzel bir gamepad ama birtek kablosuz u iyi değil..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre_1645

arkadaşlar gamepad sorunlu kablosuz ama 1 metre yok arada peste 1-2 sn takılıyo ve o arada atağım kayboluyo vs.
    f510 la değiştiricem vatana gidip yoksa güzel bir gamepad ama birtek kablosuz u iyi değil..

bende de aynısı oluyor.
    uzatma kablosu var içinde onunla kullanırsan sorun olmuyor.
  • Vallaha aylardır alıcam alıcam bırseyler dıyordum kısmet f710muş. pek arastırmadan aldım. ıyıkı almısım xınput olayı mukkemmel ıyıkı almısım
  • quote:

arkadaşlar gamepad sorunlu kablosuz ama 1 metre yok arada peste 1-2 sn takılıyo ve o arada atağım kayboluyo vs.

kablosuz çekimi mükemmel başka bir problem vardır. son driver ile güncelleyin önceki sayfaları okursanız bu sorunla ilgili link bulacaksınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanreall

quote:

kablosuz çekimi mükemmel başka bir problem vardır. son driver ile güncelleyin önceki sayfaları okursanız bu sorunla ilgili link bulacaksınız.

yo genel bi sorun bu dün değiştirdim f510 ile gayet güzel bence f510 alın. titreşimi daha iyi daha hafif. bir tek kablolu yani illa kablosuz olmasına gerek yok bence.
  • benim bilgisayarın konumu gereği mecburen kalosuz alıyorum
    ama kablolu alsam o kadar para vermem
  • merhaba arkadaşlar bende almak istiyorum bundan fakat f510 ile arasındaki fark sadece kablosuz oluşumu zira önceki sayfalarda l r tuşları kademeli değil deniyor f510 için
  • evet kablosuz oluşu başka hiçbir farkı yok kablosuz bağlantıda sorunum olduğu için f510la değiştirdim süper bence gamepad ayrıca titreşimi daha iyi. ve daha hafif çünkü pil yok içinde. birtek kablolu oluşu o da benim için farketmez
  • f710 almistim 2 hafta sonra takilmalar basladi.kullanamadim sonra temiz sistemi yeniden.kurdum 3 haftadir sorunsuz kullaniyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: lyldz

f710 almistim 2 hafta sonra takilmalar basladi.kullanamadim sonra temiz sistemi yeniden.kurdum 3 haftadir sorunsuz kullaniyorum

ben format atamam ama driver yükleyecem eğer üşenmezsem tabii
  • driver yukluydu bende ama.ne oldu ne gitti anlamadan surekli baglanti kopmalari vardi.simdi sorunsuz kullaniyorum hocam
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.