Şimdi Ara

Logitech Wireless Gamepad F710 (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.013
Cevap
11
Favori
230.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Cüneyt K.

Simdi soyle bir sorum olucak. Elimde kablosuz Cordless Rumblepad 2 var. Ayriyetten f710 almak istiyorum. Sorum su ki; ikisi cakisir mi acaba? Sorun cikarir mi?

bir sorun olacağını sanmıyorum. kodları farklı çünkü. hatta 2 adet F710 gamepadi bile aynı pc de kullanabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cüneyt K.

Simdi soyle bir sorum olucak. Elimde kablosuz Cordless Rumblepad 2 var. Ayriyetten f710 almak istiyorum. Sorum su ki; ikisi cakisir mi acaba? Sorun cikarir mi?

hayır
  • herhangi bir sorun olmaz. bu arada ps3 de çalışıyormuş joystick. bu mükemmel bir haber..
  • Bence harikulade bir joypad. sadece r2 l2 zorluyor insanı....
  • Arkadaşlar aleti Windows 7 ' de tak çalıştır şeklinde kullanabiliyor muyuz yoksa driver yüklemek zorunlu mu? Driver yüklenmediği taktirde kopma yaşanması gibi bir sorun var sanki, bu durum hakkında ne söyleyebilirsiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForeverMetal

Arkadaşlar aleti Windows 7 ' de tak çalıştır şeklinde kullanabiliyor muyuz yoksa driver yüklemek zorunlu mu? Driver yüklenmediği taktirde kopma yaşanması gibi bir sorun var sanki, bu durum hakkında ne söyleyebilirsiniz?

kesinlikle tak çalıştır olarak kullanıyorsunuz. bağlantı kopması gibi birşey olursa onuda kolay bir şekilde halledebiliyorsunuz.

bağlantı sorunu için aşağıyı okumanız yeterli olacaktır.

öncelikle logitech in sitesine girip arama yerine f710 yazın alta otamatikmen product ve support açılacak. supporta tıklayın. genel bakışın yanında yüklemeler var oradan işletim
    sisteminizi seçin sonra logitech oyun yazılımı ve f710 connect utility yazan dosyaları indirin. birincisini kurun ( oyun yazılımı olan) sonra ikincisini açın.

sizden bilgisayara bağladıgınız usb bağlantısını çıkartmazını isteyecek sonra tekrar takmanızı. tekrar taktıktan sonra sizden f710 gamepad inizin pillerinizi cıkartmanızı bekleyecek. pilleri cıkarttığınızda bağlantı sorununuz düzelmiş olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Soul Master

quote:

Orijinalden alıntı: ForeverMetal

Arkadaşlar aleti Windows 7 ' de tak çalıştır şeklinde kullanabiliyor muyuz yoksa driver yüklemek zorunlu mu? Driver yüklenmediği taktirde kopma yaşanması gibi bir sorun var sanki, bu durum hakkında ne söyleyebilirsiniz?

kesinlikle tak çalıştır olarak kullanıyorsunuz. bağlantı kopması gibi birşey olursa onuda kolay bir şekilde halledebiliyorsunuz.

bağlantı sorunu için aşağıyı okumanız yeterli olacaktır.

öncelikle logitech in sitesine girip arama yerine f710 yazın alta otamatikmen product ve support açılacak. supporta tıklayın. genel bakışın yanında yüklemeler var oradan işletim
    sisteminizi seçin sonra logitech oyun yazılımı ve f710 connect utility yazan dosyaları indirin. birincisini kurun ( oyun yazılımı olan) sonra ikincisini açın.

sizden bilgisayara bağladıgınız usb bağlantısını çıkartmazını isteyecek sonra tekrar takmanızı. tekrar taktıktan sonra sizden f710 gamepad inizin pillerinizi cıkartmanızı bekleyecek. pilleri cıkarttığınızda bağlantı sorununuz düzelmiş olacaktır.

Cevap için teşekkürler. Soruyu sormamın nedeni de arkadaşlarla Pes turnuvası tarzı birşey yapacak olmamız, kullanılacak pc benim olmadığı için gamepad'e driver bulma, kurma ile uğraşıp uğraşmak istemiyorum pek de. Neyse bimeks'teki fiyat diğer firmalara göre daha uygun, sorun olmaz inş. diyip alıyorum artık.

Edit: Geçen sene 2 arkadaşa bimeksteki hesabım üzerinden laptop almıştım, o alışverişler dolayısıyla 15 TL indirim tanımlamış bimeks, daha da güzel oldu böyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForeverMetal -- 23 Ocak 2012; 14:32:16 >

• Acil yardım bekliyorum:
    Kolu anca D modundayken connection utility ile bağlayabiliyorum. X profiline gelince direk kopuyor ve bir daha bağlanmıyor tekrar connection kullanmam gerekiyor. Bu neden olabilir diğer bilgisayarımda hiç yok böyle bir sorun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jeyjey11

Acil yardım bekliyorum:
    Kolu anca D modundayken connection utility ile bağlayabiliyorum. X profiline gelince direk kopuyor ve bir daha bağlanmıyor tekrar connection kullanmam gerekiyor. Bu neden olabilir diğer bilgisayarımda hiç yok böyle bir sorun.

bir üst mesajda yazılanları okursan sana yardımcı olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thebancally

quote:

quote:

gamepadi xinput moduna aldıgımda kolu görmüyor ve profili açtıgımda

hatası veriyor.Böyle olunca da fifa 12 de saha içinde kolu kullanamıyorum ama menülerde kol işliyor.Skyrim de xinput a aldıgımda sorunsuz,fifa da sorun var.Sorun ne olabilir?Xinputa aldıgınızda sizde de resimdeki hata geliyormu?

bu konuda pek bir bilgim yok.. ama bence sorununu ara ara buraya yaz illaki biri vardır seninle aynı sorunu yaşayan

sanırım o uyarı normal birşey,hala geliyo xinput modunda profile girerken.Sorunu da hallettim,microsoft 360 controller driverını kurdum,düzeldi,fifada titreşimi de aldım

arkadaşım aynı hatayı bende aldım sorunun çözümünü anlamadım anlatırmısın sana zahmet

• quote:

Orijinalden alıntı: Ceyhυn

quote:

quote:

quote:

gamepadi xinput moduna aldıgımda kolu görmüyor ve profili açtıgımda

hatası veriyor.Böyle olunca da fifa 12 de saha içinde kolu kullanamıyorum ama menülerde kol işliyor.Skyrim de xinput a aldıgımda sorunsuz,fifa da sorun var.Sorun ne olabilir?Xinputa aldıgınızda sizde de resimdeki hata geliyormu?

bu konuda pek bir bilgim yok.. ama bence sorununu ara ara buraya yaz illaki biri vardır seninle aynı sorunu yaşayan

sanırım o uyarı normal birşey,hala geliyo xinput modunda profile girerken.Sorunu da hallettim,microsoft 360 controller driverını kurdum,düzeldi,fifada titreşimi de aldım

arkadaşım aynı hatayı bende aldım sorunun çözümünü anlamadım anlatırmısın sana zahmet

xinput modundayken o menüye girilmiyor,bu normal birşey.Oyunlarda xinput modundayken sorun cıkmıyosa problem yok

• @
    thebancally

anladım bir sorun yok diyorsun tamamdır saol.
  • Bu cihazdan almak istiyorum nfs run oynayan oldumu acaba bununla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: batakci

Bu cihazdan almak istiyorum nfs run oynayan oldumu acaba bununla

evet bu ürün ile bitirdim çok şükür... eğer alırsanız, size nasıl emülatör ayarı yapıldığını da öğrenirim..müthişşşşş bir joystick...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MİY1988

quote:

evet bu ürün ile bitirdim çok şükür... eğer alırsanız, size nasıl emülatör ayarı yapıldığını da öğrenirim..müthişşşşş bir joystick...

Gaz fren ve direksiyon kontrolleri kademeli yaani seviyeli oliyor degilmi ps3 teki gibi

• quote:

quote:

quote:

Gaz fren ve direksiyon kontrolleri kademeli yaani seviyeli oliyor degilmi ps3 teki gibi

PS3 sahibi değilim ne yazık ki dostum... PS3'te, arada PES2011 oynarım..mesela onun kolu ile bu logitech arasında fark yok, hatta logitech daha iyi ps3 kolundan..bence...

• quote:

quote:

quote:

quote:

PS3 sahibi değilim ne yazık ki dostum... PS3'te, arada PES2011 oynarım..mesela onun kolu ile bu logitech arasında fark yok, hatta logitech daha iyi ps3 kolundan..bence...

Dostum merak ettiğim şey gaza az basarsan az gaz vermesi sonuna kadar basarsan son gaz yapması hani gerçek arabadaki fren e sert şekilde değilde hafif basmak gibi seviyelimi derken onu sormak istemiştim

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Dostum merak ettiğim şey gaza az basarsan az gaz vermesi sonuna kadar basarsan son gaz yapması hani gerçek arabadaki fren e sert şekilde değilde hafif basmak gibi seviyelimi derken onu sormak istemiştim

evet evet öyle kesinlikle...o hissi veriyor ki hissi vermesinden ziyade o işlevi yerine getiriyor..fren sistemi aynen dediğin şekilde işliyor...

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

evet evet öyle kesinlikle...o hissi veriyor ki hissi vermesinden ziyade o işlevi yerine getiriyor..fren sistemi aynen dediğin şekilde işliyor...

Cok teşekkür ederim dostum cvp için hafta sonu belki vatanda %25 indirim olur gerçi olsada olmasada alırım artık

• şu an bimekste 76 lira sadece bugün...
    en iyi fiyat ben de düşünüyorum...
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.