Şimdi Ara

Logitech Wireless Gamepad F710 (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.013
Cevap
11
Favori
230.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: denizca

ney yani pes 2012 yi çalıştırmadımı

İyi takip edinz konuları, Xbox'da çalıştırmıyor demiş arkadaş. PES 2012'yi tabii ki çalıştırıyor PC'de. Ben oynuyorum sorunsuz.
  • hııı sağolun
  • arkadaşlar win7 64 bitte driver sorunu yaşamayanlar hangi sürümü kullanıyor acaba? ultimate mi iyidir,professional mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Al Swearengen -- 19 Ocak 2012; 10:05:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thebancally

arkadaşlar win7 64 bitte driver sorunu yaşamayanlar hangi sürümü kullanıyor acaba? ultimate mi iyidir,professional mi?

Genel olarak sorun bütün sistemlerde aynı. sanmıyorum 32 veya 64 diye farklı sonuçlar çıksın. zaten her ikisinde de sorunun çözümü aynı oluyor.
  • arkadaşlar f710 un oyun yazılımı varmış doğrumudur
  • hiçbir yerde indirim yokmu 90 tl vermek istemiyorum :) kış tatilinde oyun aletlerine indirim yapmaları lazım aslında.
  • beyler dün 89 liraya mediamarktan aldım, eve gelince farkettim kutusu açıktı. bi kaç yerde daha okudum kutusu açık almışlar hep. her neyse kolu taktım, cdyi kurdum, xbox360 yükledim ama kol titremiyor. xinputta kullandım hep. ne fifada ne nfs runda kol titremedi. bu xbox360 controller driver hangisidir bi yardımcı olur musunuz? benim kurduğum program hiç bi işe yaramadı. bu titreme olayını çözemedim.
  • win7 64 bit ultimate de herhangi bir sıkıntı yok nano alıcıyı usb den taktığınızda windows kendisi yazılım arayıp bulup yüklüyor ve kolu xbox 360 kolu gibi kullanabiliyosunuz ben logitechin kendi driverını kurmadım hiç..
    titreşim olayı ise peste yok,fifa da sanırım direğe çarpınca oluyormuş nfs run da denemedim..
  • dostum kolu pc tanıdı çalışıyor bunlarda sorun yok, ben titreşim için diğer driverları kurdum, titreşimli olan fifa ve the runda titremiyor kol. bunun için ne yapmam lazım?
  • önceki sayfalardaki mesajlarda kolu X moduna aldığın zaman titreşiminde aktif olduğu yazılmış yani ekstra driver kurmana gerek olmadan X modundayken ve xbox360 yazılımıyla çalışırken bir çok oyunda titreşim özelliği çalışıyor diye biliyorum ben..
  • işte bende titremiyor, bilen birisi anlatırsa ne yapılması gerektiğini süper olacak. yine de sağol ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagrizorer

işte bende titremiyor, bilen birisi anlatırsa ne yapılması gerektiğini süper olacak. yine de sağol ;)

xinput modunda titriyor sadece bende,xinput moduna alıp,koldan titreşimi aç(uzun titreme açık oldugu anlamına geliyor)bunu yaptıktan sonra titrer.Fifa12 de direge çarptıgında titrer,nba 2k12 oynuyorsan eger orada cok sık titrer ikili mücadelelerde
  • quote:

quote:

işte bende titremiyor, bilen birisi anlatırsa ne yapılması gerektiğini süper olacak. yine de sağol ;)

xinput modunda titriyor sadece bende,xinput moduna alıp,koldan titreşimi aç(uzun titreme açık oldugu anlamına geliyor)bunu yaptıktan sonra titrer.Fifa12 de direge çarptıgında titrer,nba 2k12 oynuyorsan eger orada cok sık titrer ikili mücadelelerde

hocam herkes aynı şeyi söylüyor :) şimdi kol xinputda zaten, oyun içinde vib. düğmesine bassamda direğe çarpınca titremiyor. mesela nfs runda ayarlardan titreşimi açtım, kol yine titremiyor. bazı yerlerde okudum, xbox360 controller programımı ne varmış, onu yüklemek bi işe yarıyor mu? bu titreşim olayı hiçbişey kurmadan zaten var olan bi şey değil mi?

• quote:

quote:

quote:

hocam herkes aynı şeyi söylüyor :) şimdi kol xinputda zaten, oyun içinde vib. düğmesine bassamda direğe çarpınca titremiyor. mesela nfs runda ayarlardan titreşimi açtım, kol yine titremiyor. bazı yerlerde okudum, xbox360 controller programımı ne varmış, onu yüklemek bi işe yarıyor mu? bu titreşim olayı hiçbişey kurmadan zaten var olan bi şey değil mi?

kesinlikle titremesi lazım. xinput modunda titret kol. büyük ihtimal senin kolda problem var.

• Kol ps3 de çalışıyor. Nano alıcıyı usb ye takar takmaz herhangi bir düğmeye basarsanız ps3 hata vermeden kolu görüyor. Tabi düğmenin konumu D de olacak. Buna dikkat edin.
  • evet beyler gecenin bu saatinde titreşim olayını garip bi şekilde çözdüm. kolu dün mediamarktan almıştım. kurulum kopma falan sorunları yaşamadan oyunları oynuyordum fakat titremiyordu kol. dünden beri denemediğim bişey kalmadı en sonunda mediamarkta gittim, adamlarda çözemedi, başka ürün olmadığı için değiştirmedim ama geri de vermedim (iade alırız dediler). titreşimsiz oynarım dedim artık. sonra şeytan dürttü, her ne kadar kutudan çıkan piller yeni olsada yeni pil alıp deneyeyim dedim, ve sonuç kol titriyor :) kısacası bundan sonra bu tarz işlerde yeni pille deneyin bu tarz ürünleri ;)
  • Kutusu açık almışsınız ilk mesajınızda dikkat etmemiştim çakalın biri değiştirmiş olabilir pilleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: lido

Kutusu açık almışsınız ilk mesajınızda dikkat etmemiştim çakalın biri değiştirmiş olabilir pilleri

nette okuduğum yorumların çoğunda kutunun açık oldugunu söyleyenler vardı, o yüzden kıllanmamıştım. neyseki olay çözüldü, şimdi ki sorunum atıyorum xinput desteklemeyen eski oyunlarda kullanmak için dinput moduna almam gerekiyor di mi? bu moda aldıktan sonra ayarları cdden yüklediğimiz programdan mı yapacaz yoksa oyunun içinden mi?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lido

Kutusu açık almışsınız ilk mesajınızda dikkat etmemiştim çakalın biri değiştirmiş olabilir pilleri

nette okuduğum yorumların çoğunda kutunun açık oldugunu söyleyenler vardı, o yüzden kıllanmamıştım. neyseki olay çözüldü, şimdi ki sorunum atıyorum xinput desteklemeyen eski oyunlarda kullanmak için dinput moduna almam gerekiyor di mi? bu moda aldıktan sonra ayarları cdden yüklediğimiz programdan mı yapacaz yoksa oyunun içinden mi?

dinput moduna alıcaksın istersen programdan ayarlarsın. istersende oyundan da ayarlayabilirsin. tercih sana kalmış. ben hep oyundan ayarlıyorum

• Simdi soyle bir sorum olucak. Elimde kablosuz Cordless Rumblepad 2 var. Ayriyetten f710 almak istiyorum. Sorum su ki; ikisi cakisir mi acaba? Sorun cikarir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.