Şimdi Ara

Logitech Wireless Gamepad F710 (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.013
Cevap
11
Favori
230.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xanberk

quote:

Orijinalden alıntı: MİY1988

NFS The RUn oynarken yolda dümdüz giderken select tuşuna basmışım gibi algılıyor kendi kendine..yani oyundaki karşılığı ile arabaya reset atıyor..

fifa12de ise menüyü açıyor...gene selecte basmışım gibi algılıyor yani.. ne iş arkadaşlar?????????

Vallahi FIFA12 de arena da selecte basmış gibi olan sorun bildiğim kadarıyla herkeste var. Ama The Run ı bilmiyorum hocam

O sorun bendede var. Nedeni de sanırım gamepad ile aynı anda klavyenin aktif olması. Sorunu ben arenadayken oyunda klavyeyi iptal ederek çözmüştüm sizde deneyebilirsiniz.
    Bende f2 tuşuna basınca klavye devre dışı kalıyordu sizde aynı tuş olur mu bilmem bir deneyin derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justinne -- 11 Şubat 2012; 17:38:55 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -Rsan-

Gta 4'te gaz ve freni kademeli olarak kullanamıyorum.Az da bassam tam gaz veriyor.Az basınca az gaz vermesi için nereden ayar yapmam gerekiyor.Oyun xbox 360ta hassas gaz ve fren yapısına sahip.Bunda da böyle olması lazım ama öyle değil.

birkaç post üstte arkadaşa anlattığım emülatörü yükleyip kullanın bakalım faydası olacak mı...xbox 360 kolu olarak tanıyor o emülatörü yükleyince...

tabi aksi bir durum olursa o dosyaları hemen, gene aynı klasörden silin...çünkü o emülatör sadece nfs the run'a ait..

Faydası olmadı.Ne gta'da ne de baska oyunlarda tetik tuşlarını hassas olarka kullanamıyorum.Az da bassam tam basmısım gıbı tepkı verıyor.

• quote:

quote:

quote:

Gta 4'te gaz ve freni kademeli olarak kullanamıyorum.Az da bassam tam gaz veriyor.Az basınca az gaz vermesi için nereden ayar yapmam gerekiyor.Oyun xbox 360ta hassas gaz ve fren yapısına sahip.Bunda da böyle olması lazım ama öyle değil.

birkaç post üstte arkadaşa anlattığım emülatörü yükleyip kullanın bakalım faydası olacak mı...xbox 360 kolu olarak tanıyor o emülatörü yükleyince...

tabi aksi bir durum olursa o dosyaları hemen, gene aynı klasörden silin...çünkü o emülatör sadece nfs the run'a ait..

Faydası olmadı.Ne gta'da ne de baska oyunlarda tetik tuşlarını hassas olarka kullanamıyorum.Az da bassam tam basmısım gıbı tepkı verıyor.

http://www.mediafire.com/?9r6beg0phqat7t9

şaşırmadım çünkü nfs run'da denenmiş ve sonuç alınmış bi emülatördü..sağlık olsun...

denediğiniz emülatörün dosyalarını silin, linkten 3 emülatörden denemediğiniz 2 emülatörün dosyalarını atın..biri olur umarım..hiç olmaz ise, o zaman gta 4e özel emülatör aramak gerekir..varsa tabi.. işe yaraması ümidiyle..

• Ben buradaki emulatoru kullanıyorum dostum.http://forum.donanimhaber.com/m_48429063/mpage_1/f_/key_//tm.htm

Tum oyunlarla uyumlu zaten.Tek tek oyunlar ıcın ayrı dosyaya gerek yok.Tum oyunlarda calısmasına ragmen tetıkler hassas degıl..Normalde hassas mıydı bu tetıkler acaba ? Xinput modu calısırken nfs shiftte hassastı dıye hatırlıyorum cunku.
  • quote:

Orijinalden alıntı: justinne

quote:

Orijinalden alıntı: xanberk

quote:

NFS The RUn oynarken yolda dümdüz giderken select tuşuna basmışım gibi algılıyor kendi kendine..yani oyundaki karşılığı ile arabaya reset atıyor..

fifa12de ise menüyü açıyor...gene selecte basmışım gibi algılıyor yani.. ne iş arkadaşlar?????????

Vallahi FIFA12 de arena da selecte basmış gibi olan sorun bildiğim kadarıyla herkeste var. Ama The Run ı bilmiyorum hocam

O sorun bendede var. Nedeni de sanırım gamepad ile aynı anda klavyenin aktif olması. Sorunu ben arenadayken oyunda klavyeyi iptal ederek çözmüştüm sizde deneyebilirsiniz.
    Bende f2 tuşuna basında klavye devre dışı kalıyordu sizde aynı tuş olur mu bilmem bir deneyin derim.

Tamam hocam hallettim F2 ye basarak Sağol.

• Arkadaslar bu kolu ps3'de kullanan var mi, herkes "kullanildigini duydugunu" soyluyor ama ben ps3'ume takinca calistiramadim. Nasil yapiyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eerraayyss

Arkadaslar bu kolu ps3'de kullanan var mi, herkes "kullanildigini duydugunu" soyluyor ama ben ps3'ume takinca calistiramadim. Nasil yapiyoruz?

Kol X moddamıydı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: batakci

quote:

Arkadaslar bu kolu ps3'de kullanan var mi, herkes "kullanildigini duydugunu" soyluyor ama ben ps3'ume takinca calistiramadim. Nasil yapiyoruz?

Kol X moddamıydı

evet X modda iken taktim; unknown usb device yazdi ps3, gormedi oyunlarda; ps3den bu kolla oynayan var mi, nasil yapiyoruz arkadaslar? driver yukleme falan yoktur herhalde ps3de
  • quote:

evet X modda iken taktim; unknown usb device yazdi ps3, gormedi oyunlarda; ps3den bu kolla oynayan var mi, nasil yapiyoruz arkadaslar? driver yukleme falan yoktur herhalde ps3de

konu içinde araştırma yapmak bu kadar zor olmamalı. 11. sayfada sirinbaba ve lyldz nickli üyerlerin mesajları var. F710 ps3 te D modunda çalışıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: lido

quote:

konu içinde araştırma yapmak bu kadar zor olmamalı. 11. sayfada sirinbaba ve lyldz nickli üyerlerin mesajları var. F710 ps3 te D modunda çalışıyor..

Cok pardon arkadaslar, yanlis soyledim, konu ici arama tabii ki yaptim; bende D modunda da calismiyor, D modunda calismasi gerektigini biliyorum, o yuzden burada sordum.
  • Anladım malesef bende ps3 yok deniyemiyorum ama siz isterseniz çalıştırdım diyen üyelere pm ile sorun belki konuyu takip etmiyorlardır daha hızlı sonuç alabilirsiniz..
  • F710 almak isteyen varsa vatan ve bimekste indirim var, fiyat gayet uygun. Ben aldığım gamepad'i sorun olduğu için iade etmiştim, bimekste 80 TL'ye indiğini görünce dün sipariş verdim, 15 TL civarı da hediye çekim vardı bimekste çok daha uygun oldu böyle.

http://www.vatanbilgisayar.com/Oyun%20Konsol%20Aksesuar%C4%B1/logitech-940-000118-f710-kablosuz-titresimli-gamepad/productdetails.aspx?I_ID=51115
    http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?&uid=116578

• quote:

Orijinalden alıntı: ForeverMetal

F710 almak isteyen varsa vatan ve bimekste indirim var, fiyat gayet uygun. Ben aldığım gamepad'i sorun olduğu için iade etmiştim, bimekste 80 TL'ye indiğini görünce dün sipariş verdim, 15 TL civarı da hediye çekim vardı bimekste çok daha uygun oldu böyle.

http://www.vatanbilgisayar.com/Oyun%20Konsol%20Aksesuar%C4%B1/logitech-940-000118-f710-kablosuz-titresimli-gamepad/productdetails.aspx?I_ID=51115
    http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?&uid=116578

77 TL gayet iyi fiyat, alacaklar kaçırmasın bence.

• Şu da çok iyimiş arkadaşlar. Çakma falan olabilir mi acaba?

http://www.syd.com.tr/XBOX360-WIRELESS-CONTROLLER-SIYAH,PR-54.html
  • Değil. Spot olduğu için ucuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAVİSAKAL 2

Değil. Spot olduğu için ucuz.

Çok iyiymiş fiyatı. PC alıcısı da alınırsa bir tane, tadından yenmez.
  • Arkadaşlar dün gece arkadaşlarımı misafir ettim arkadaşın birinde ps3 vardı gelirken getirmiş 4 kişiydik 2 tane ps3 kolu olduğu için önce elemeli şekilde maçlar yaptik ve aklıma bizim gamepad geldi çikardım taktim d modda aninda tanidi ulan bi kol daha ilsa falan derken bide eski kablolu piyasa değeri 15-20 tl olan bi snopy m vardı bi deneyelim dedik ve beni şaşırttı oda çalıştı ben böylelikle ps3 te denemiş oldum ve şunları söyliyceem dün arkadaşlarla 3-4 saat kadar oynadık ben hep sony kolla oynadım arkadaşlarda logitechi test etmek için degisikli kullandılar ve 3üde vatandan %25 indirimden sipariş verdiler bu arada benim sol baş parmağımda nerdeyse nasır tuttu bence bu kol sony dual shock denen kola 5 basar ve bence en kaliteli ve kullanışlı gamepad budur xbox 360 diyenler var onun hakkında bişey diyemiyceem çünkü hiç kullanmadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: batakci

Arkadaşlar dün gece arkadaşlarımı misafir ettim arkadaşın birinde ps3 vardı gelirken getirmiş 4 kişiydik 2 tane ps3 kolu olduğu için önce elemeli şekilde maçlar yaptik ve aklıma bizim gamepad geldi çikardım taktim d modda aninda tanidi ulan bi kol daha ilsa falan derken bide eski kablolu piyasa değeri 15-20 tl olan bi snopy m vardı bi deneyelim dedik ve beni şaşırttı oda çalıştı ben böylelikle ps3 te denemiş oldum ve şunları söyliyceem dün arkadaşlarla 3-4 saat kadar oynadık ben hep sony kolla oynadım arkadaşlarda logitechi test etmek için degisikli kullandılar ve 3üde vatandan %25 indirimden sipariş verdiler bu arada benim sol baş parmağımda nerdeyse nasır tuttu bence bu kol sony dual shock denen kola 5 basar ve bence en kaliteli ve kullanışlı gamepad budur xbox 360 diyenler var onun hakkında bişey diyemiyceem çünkü hiç kullanmadım

Xbox360 daha rahat tabii ki ama F710'dan çok memnunum ben de.

• Format attıktan sonra driver problem çıkartmaya başladı, her seferine alıcıyı çıkar, pili çıkar, alıcıyı tak, pili tak yapmadan çalışmıyor. Ne yapabilirim acaba?
  • Arkadaşlar pad'i mouse yerine kullanmak için yapmam gerekenleri yazabilir misiniz acaba? Logitech'in sitesindekileri denedim fakat sonuç alamadım, atladığım bir yer var galiba?
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.