Şimdi Ara

Logitech Wireless Gamepad F710 (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.013
Cevap
11
Favori
230.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MİY1988

quote:

Orijinalden alıntı: batakci

Cihazi bugun bimeksten aldim ama Yaklasik 1 saattir nfs run icin ayarlama yapamadim

C/program files x86/origin GAMES klasörüne gel..sonra the run klasörünü aç...

dosyalar göreceksin...içlerine şu rar paketinin içindeki dosyaları at..direk at..klasörüyle değil..sadece dosyaları at...

joystickini xbox joysticki gibi tanicak :)

http://www.mediafire.com/?w41747v0s6q1ko4

hocam bu emulatörü attım bende ama kol x moddayken A ve B tuşlarının yeri değişik düzen farklı yani D moda alınca normale dönüyor ama titremiyor sizde de böyle mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lido -- 16 Şubat 2012; 12:35:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: lido

quote:

Orijinalden alıntı: MİY1988

quote:

Cihazi bugun bimeksten aldim ama Yaklasik 1 saattir nfs run icin ayarlama yapamadim

C/program files x86/origin GAMES klasörüne gel..sonra the run klasörünü aç...

dosyalar göreceksin...içlerine şu rar paketinin içindeki dosyaları at..direk at..klasörüyle değil..sadece dosyaları at...

joystickini xbox joysticki gibi tanicak :)

http://www.mediafire.com/?w41747v0s6q1ko4

hocam bu emulatörü attım bende ama kol x moddayken A ve B tuşlarının yeri değişik düzen farklı yani D moda alınca normale dönüyor ama titremiyor sizde de böyle mi ?

arkadaşlar bende ilk kopyaladım bunu dediğin gibi de tuşta sorun yaptı sonra sildim kopyaladıklarımı oyuna normal x mode da girdim titreşimden tut tüm tuşlar çalıştı sıkıntısız.

• quote:

Orijinalden alıntı: invisible
    arkadaşlar bende ilk kopyaladım bunu dediğin gibi de tuşta sorun yaptı sonra sildim kopyaladıklarımı oyuna normal x mode da girdim titreşimden tut tüm tuşlar çalıştı sıkıntısız.

çok teşekkür ederim dediğiniz gibi oldu o beş dosyayı silip x moda alıp girdim tuş dizilimi normal ve titreşim çalışıyor
  • Arkadaşlar acil cevap lazım tek nano alıcı ile 2 tane f710 aynı andan çalışabilirmi acaba ?
  • turbo var mi bu kolda ?
  • Arkadaşlar daha yeni iki tane f710 cihaz aldım.Taktım bilgisayara yazılımını yükledim.Windows 7 cihazlardan birini rumblepad 2 birini f710 olarak görüyor.Cihaz kontrol ayarlarını yaparak pes 2012 girdim.2cihazıda 2.cihaz olarak görüyor.1.cihaz olarak klavye gözüküyor.Ne yapmalıyım yardım ederseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OneReason

Arkadaşlar acil cevap lazım tek nano alıcı ile 2 tane f710 aynı andan çalışabilirmi acaba ?

Hayır çalışmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForeverMetal

Arkadaşlar pad'i mouse yerine kullanmak için yapmam gerekenleri yazabilir misiniz acaba? Logitech'in sitesindekileri denedim fakat sonuç alamadım, atladığım bir yer var galiba?

Joy2mouse diye bi program var onu indirip kurun mouse olarak kullanin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ForeverMetal

Arkadaşlar pad'i mouse yerine kullanmak için yapmam gerekenleri yazabilir misiniz acaba? Logitech'in sitesindekileri denedim fakat sonuç alamadım, atladığım bir yer var galiba?

Joy2mouse diye bi program var onu indirip kurun mouse olarak kullanin

Eyvallah eve gidince denerim.
  • Dostum bu f710 fiyat aralığı nedir almayı düşünüyorum bu mu yoksa xbox controller yada logi chillstream mi iyidir cevaplayınız hemen alacam teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mykt

quote:

Orijinalden alıntı: aLeX_ThE20

Arkadaşlar bir şey danışcam. Gamepad'imdeki D ve X seçenekleri bulunan mandalı X tarafına alınca gamepadi görmüyo bilgisayar. Neden olabilir acaba?

X seçeneği Xbox'ta da kullanılabilsin diye var, yani X, Xbox demek. Sen bilgisayarda kullandığına göre D'de tutmalısın.

Yanlış bilgi. X, xinput manasına geliyor eğer oyunun desteği varsa sanki oyunu Xbox'da oynarmışcasına tuşları otomatik olarak kendi atıyor. Direct Input modunda ise tuşları siz atamak zorunda kalıyorsunuz ve yanılmıyorsam kol titremiyor o zaman. XInput'ta tutmanız daha iyi olur sizin için.

Onun dışında, bende aldım gamepad'i 1-2 ay laptobumda oynadım sorun yoktu yeni masaüstü aldım şu aralar gamepad'in modunu XInput'a aldığım zaman Mode ışığı yanıp sönüyor sürekli bir tek Direct Input modunda sorun olmuyor? Nedendir acep? Bilen var mı?

Edit: Biraz araştırmayla sorunu çözdüm aynı sorunu yaşayan olursa diye yazıyorum. Yapmanız gereken tek şey. Xbox 360 Controller for Windows yazılımını indirip kurun, sorun ortadan kalkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desiremusic -- 17 Şubat 2012; 23:30:38 >

• Şuan yokmu f710 kullanan olan varsa bi anlatsın ona göre alacam
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChanOfRight

Şuan yokmu f710 kullanan olan varsa bi anlatsın ona göre alacam

Ben kullanıyorum F510'da kullandım ancak kablosu çok sorun çıkarıyor tavsiye etmem arada 20 lira fark var. F710'a gelince ise zaten XInput modundayken tüm oyunları tanıyor şuana kadar pek bir sorun çıkarmadı 2 aydırda dolu dolu kullanmama rağmen pili daha yarısında bile değil. Gamepad zaten çok rahat ancak vibrasyonu biraz zayıf kalmış sanki. Eğer 120 lira falan verebilirsen Xbox 360 Gamepad'i ni al PC için. O daha rahat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fornicras.

quote:

Ben kullanıyorum F510'da kullandım ancak kablosu çok sorun çıkarıyor tavsiye etmem arada 20 lira fark var. F710'a gelince ise zaten XInput modundayken tüm oyunları tanıyor şuana kadar pek bir sorun çıkarmadı 2 aydırda dolu dolu kullanmama rağmen pili daha yarısında bile değil. Gamepad zaten çok rahat ancak vibrasyonu biraz zayıf kalmış sanki. Eğer 120 lira falan verebilirsen Xbox 360 Gamepad'i ni al PC için. O daha rahat.

bu yarış oyunlarında tuşlarını kullanmak zor oluyormuş öylemi..birde titreşim sorunu oluyormuş.

• quote:

quote:

quote:

bu yarış oyunlarında tuşlarını kullanmak zor oluyormuş öylemi..birde titreşim sorunu oluyormuş.

Yarış oyunlarında LB ve RB ile sadece arkana bakıyorsun veya kamera değiştiriyorsun. Gaz, fren RT ve LT tuşları ile oluyor ki onlarda basıldığı zaman içeri gömüldüğü için rahatlık sağlıyor. Benimde dediğim gibi titreşim az geliyor bana ne kadar yükseltsemde az geliyor. Logitech'lerin genel sorunu sanırım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yarış oyunlarında LB ve RB ile sadece arkana bakıyorsun veya kamera değiştiriyorsun. Gaz, fren RT ve LT tuşları ile oluyor ki onlarda basıldığı zaman içeri gömüldüğü için rahatlık sağlıyor. Benimde dediğim gibi titreşim az geliyor bana ne kadar yükseltsemde az geliyor. Logitech'lerin genel sorunu sanırım.

Bugün bakmaya gittim f710 yoktu hiçbir logitech marka gamepad yoktu ya çok satıldı yada mağaza getirtmemiş.Üşendim başka bir yere gitmeye bende olanlara baktım.oldukça snopy modelleri vardı.Snopyleri herkes eleştirmiş sorunu var diye almadım bile.Fanı olan snopy fiyatı bile pahalı o derece kötü.Pahalıda f710'a göre çok ucuz kalitesiz olduğu belli.Bende bir gamepad gördüm markası goldmaster.Özelliklerine baktım say say bitmez onu aldım birazdan deniyecem.Olursa konusunu açarım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bugün bakmaya gittim f710 yoktu hiçbir logitech marka gamepad yoktu ya çok satıldı yada mağaza getirtmemiş.Üşendim başka bir yere gitmeye bende olanlara baktım.oldukça snopy modelleri vardı.Snopyleri herkes eleştirmiş sorunu var diye almadım bile.Fanı olan snopy fiyatı bile pahalı o derece kötü.Pahalıda f710'a göre çok ucuz kalitesiz olduğu belli.Bende bir gamepad gördüm markası goldmaster.Özelliklerine baktım say say bitmez onu aldım birazdan deniyecem.Olursa konusunu açarım.

Kusura bakma ama Goldmaster baya dandik marka PC'in tanımassa hiç şaşırma ayrıca XInput desteğide yoktur genelde.
    Gamepad dedin mi Logitech'den şaşmamak lazım.i

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kusura bakma ama Goldmaster baya dandik marka PC'in tanımassa hiç şaşırma ayrıca XInput desteğide yoktur genelde.
    Gamepad dedin mi Logitech'den şaşmamak lazım.i

Baktım şuan sadece pes 12'de deneme şansım oldu bir sorun yok.Yazılımı yükledim oyuna girdim direk tanıdı.Goldmaster ama f710'dan daha fazla özelliği var kaliteli ama f710'dan iyidir değildir tartışılır.Gayet rahat Xınput özelliği yok ama oyunları direk tanıyor.Titreşimi gayet iyi.yani yeni nesil oyunlarda sorunsuzca oynanılır.Almak isteyenlere tavsiye ederim.Ağır değil.ps2-ps3-pc bağlantılı hepsine oluyor zaten alma nedenlerimden biriydi.ele oturuyor küçük zarif görünümü hoş şekli güzel.f710 olsam herhalde bu kadar memnum olmazdım illaki bi sorun cıkartı.Marka kaliteli ama logitech'den iyimidir değilmidir tartışılır.Logitech herhalde gamepad'lerde iyi çünkü daha önce kulaklığını alsam bozuldu.hoperlarüne aldığım para çöpe gitti.Ben normalde logitech'i beğenmem gamepadını bilmiyorum ama diğer ürünlerinde sağlam değil.Gittiğimde snopy'e bakma şansım oldu.Dedikleri kadar kötü değil iyide değil vasat.Para vermek istemeyen snopy alır.kısaca goldmaster alacakların içi rahat olsun.Çok iyi gamepad yapmışlar.Direksyonlarıda iyi zaten alınabilir.Direksiyon demişken.Logitechin direksiyonunuda almıştım fos cıkmıstı.Logitech'i ben beğenmiyorum.Eğer daha kaliteli alacaksanız xbox 360 controller alın.Birde diğerlerinin dediği gibi bende kablolu tavsiye edmiyorum çok sorun yaratır hele f710 ise bazı pc'lerde çalışmıyor bile.F710 alsam bu kadar memnun olmazdım illaki sorun verirdi diye düşünüyorum.Goldmaster'de sorun yok paşa paşa oynuyorsunuz.Ama f710 almayında demiyorum o da iyi marka ama genel olarak çevremdende gördüğüm üzera logitech iyi bir marka değil sağlam ürünü yok.Hele müzik sistemi konusunda.Kısacası benim tavsiyem herkesin görüşü farklıdır.F710'a vereceğin paraya eğer kampanyalı değilse.gidin 2 tane goldmaster alın.Cok sorun yaratır çalıştırmayabilir.Çalıştırırsada goldmaster kadar rahat olacağını düşünmüyorum.Paranız çöpe gitmesin.

• suan en uygun fiyatlı nerde var beyler söyle bir araştırdım bunu almaya karar verdim, eski mame emulatör oyunlarını oynayacam saglam birşey olsun istiyorum uzun süre kullanırım. doğru bir tercih mi sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kronik

suan en uygun fiyatlı nerde var beyler söyle bir araştırdım bunu almaya karar verdim, eski mame emulatör oyunlarını oynayacam saglam birşey olsun istiyorum uzun süre kullanırım. doğru bir tercih mi sizce?

Bence çok doğru bir tercih yalnız Mame oyunlarını oynayabilir misin onu bilemem.
    100 liraya burada var: link

Onun dışında bende 100 liraya teknosadan aldım oradanda bakabilirsin.

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.