Şimdi Ara

Logitech Wireless Gamepad F710 (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.013
Cevap
11
Favori
230.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: batakci

quote:

Orijinalden alıntı: DjShapkid

Merhaba arkadaslar ben de Logitech F710 gamepad aldım.. Gayet memnunum bf3 ve neef for speed ile oynadım bir sorun yok fakat oynamadığımız zaman gamepad i nasıl kapatabiliriz ?

Bir de pilleri uzun süre gidiyor mu :)

Arkadaşım konuyu hiç okumadığın burdan belli daha 3 mesaj önce birisi sormuş bu soruyu ve biriside cvplamış cihaz otomatik olarak kapaniyor bf3 te xbox u nasıl yaptığınıda açıklarsan birilerine yardımcı olmuş olursun bi arkadaş yapamamış ve sormuş yardim bekliyor

Merhaba ilk 10 sayfayı okudum ve cevap bulamayınca sorma gereği duydum son sayfaya hiç bakmadım :)

Oyun kutusu içersinden çıkan cd yi kurdum ve Gamepad'den x moduna aldıktan sonra oyuna girdim ve hiçbir değişiklik yapmadım başladım oyuna ve bi kaç tuş değişiklliği yaptım kendi ayalarımı uygulamak için..

• fps oyunları gamepad ile oynanır mı ya şahsen bana çok garip geliyor gamepad x modunda açık halde iken metro2033 e girdim baktım klavye çalışmıyor şaşırdım anladım gamepadi aldım denedim biraz yok bana göre değil dedim çıktım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: batakci

quote:

Merhaba arkadaslar ben de Logitech F710 gamepad aldım.. Gayet memnunum bf3 ve neef for speed ile oynadım bir sorun yok fakat oynamadığımız zaman gamepad i nasıl kapatabiliriz ?

Bir de pilleri uzun süre gidiyor mu :)

Arkadaşım konuyu hiç okumadığın burdan belli daha 3 mesaj önce birisi sormuş bu soruyu ve biriside cvplamış cihaz otomatik olarak kapaniyor bf3 te xbox u nasıl yaptığınıda açıklarsan birilerine yardımcı olmuş olursun bi arkadaş yapamamış ve sormuş yardim bekliyor

Merhaba ilk 10 sayfayı okudum ve cevap bulamayınca sorma gereği duydum son sayfaya hiç bakmadım :)

Oyun kutusu içersinden çıkan cd yi kurdum ve Gamepad'den x moduna aldıktan sonra oyuna girdim ve hiçbir değişiklik yapmadım başladım oyuna ve bi kaç tuş değişiklliği yaptım kendi ayalarımı uygulamak için..

XInput'ta oyunun yazılımına giriş yapamassınız zira gerekte yok.
    Direcet Input'a alırsanız giriş yapabilirsiniz.

Onun haricinde gamepad'i kapatmak için 15 saniye hiç bir tuşu ellememen gerekiyor sonra kendi kapanıyor zaten. Açmak içinse tekrar eline alıp A,Y,X,B tuşlarından birine basmalısın.

• quote:

Orijinalden alıntı: lido

fps oyunları gamepad ile oynanır mı ya şahsen bana çok garip geliyor gamepad x modunda açık halde iken metro2033 e girdim baktım klavye çalışmıyor şaşırdım anladım gamepadi aldım denedim biraz yok bana göre değil dedim çıktım

Oynanır neden oynanmasın. PS3'de Killzone 3 oynuyorum, çok da keyifli oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ChanOfRight

F710 öneririm ama paraya değmez.Kötü değil ama o paranın yarısına daha iyisini öneriyorum goldmaster gp-370 bu gamepad bir sürü öz. var iyidir.

öneri yaparken bile bazı kriterler olur yahuu! goldmaster nerdeeee logitech nerede? goldmaster ın nesi kaliteli ki logitech e muadil olsun. iyi çözümleri olabilir ama f710 nun yanına yaklaşamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanreall

o yetenek bende yok galiba
  • quote:

quote:

o yetenek bende yok galiba

Ben de mouse ile terör estiriyorum fakat gamepad ile de çok iyi oynarım. İlk başta ben de oynayamazdım, zamanla alışıyor insan.

• merhaba arkadaslar

Joystick 2 Mouse programı ile mouse u kontrol edebiliriz dolayısıyla , mouse ile oynanmasına rağmen gamepad desteği olmayan oyunlarıda oynuyabiliriz.
  • Beyler bu kadar sorunlu bir gamepad görmedim çoğu kişide negatif yorumlar yapmış.Bende goldmaster'in bir gamepadini aldım.Ve hiç bir program kurmadan vs..Direk taktım her oyunu rahatlıkla oynuyorum şuan için bir sorun yok.
  • quote:

Beyler bu kadar sorunlu bir gamepad görmedim çoğu kişide negatif yorumlar yapmış.Bende goldmaster'in bir gamepadini aldım.Ve hiç bir program kurmadan vs..Direk taktım her oyunu rahatlıkla oynuyorum şuan için bir sorun yok.

Sorunlu derken?
  • quote:

Beyler bu kadar sorunlu bir gamepad görmedim çoğu kişide negatif yorumlar yapmış.Bende goldmaster'in bir gamepadini aldım.Ve hiç bir program kurmadan vs..Direk taktım her oyunu rahatlıkla oynuyorum şuan için bir sorun yok.

insanları yanlış yönlendirmeyin ! cihazın herhangi bir kronik sorunu yok. Siz daha mini alıcısını takar takmaz windows 7 nin kendi tanıdığı ve driver yüklediği gamepad de yazılımsal bir problem yaşamayı başarmışsanız ona bişey diyemem de donanımsal sorun için zaten garantisi var gönderirsiniz servisine gider sorunu çözülür ve gelir.
    önceki mesajlarınızı da gördüm f710 un tuşları hakkında hiç bir fikriniz yok.Daha yön tuşlarının bitişik olduğunu ve start-back tuşlarının var olduğunu bile bilmiyorsunuz.
    Ucuz mal alacak kadar zengin değilim diye bir söz vardır. İsteyen 2. kalite kablolu x modu olmayan sizin önerdiğiniz padi alabilir.

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fornicras.

quote:

F710 öneririm ama paraya değmez.Kötü değil ama o paranın yarısına daha iyisini öneriyorum goldmaster gp-370 bu gamepad bir sürü öz. var iyidir.

Birsürü özelliğinden kasıt PS2-PS3-PC uyumu sanırım. Bencen işe yaramayan özellikler, ne olursa olsun XInput'lu bi Gamepad alınmalı bence.

Dostum yazdırmayan bana öz.f710 kadar yok emin ol yinede yazacam.
    1- pc-ps2-ps3 en başta bana göre en başta
    2-Turbo tusu var
    3- ek olarak clear tusu mevcut
    4-Select tuşu her kolda standart ama select tuşunun işlevliği açısında birde start tuşu bulunuyor.
    5-kauçuk
    6-elinize çok rahat uyuyor ne parmak acıması ne yetmezmiş bunlar bahane kücük rahat oynuyorsun
    7-usb + kablolu
    8-bir cok kisininde istediği denediği üzere tuşlar ayrı değil yön tuşları birleşik bağımsız hareket etmiyor.

Aklımda olanlar bunlar
    Daha yazayım mı?

# F710'da PS'da çalışıyor,
    # Select, Start vb. F710'da da var,
    # F710'un da yön tuşları birleşik, ayrı değil,
    # Kablolu olması avantaj değil, dezavantajdır (F710 Kablosuz),
    # Ele oturma konusunun bir standartı olamaz, herkesin el yapısı farklıdır. (F710 benim elime mükemmel oturuyor),
    # F710'nun da siyah olarak görülen tutma yerleri lastikimsi bir yapıya sahip,
    # Nano teknoloji kullanılıyor,
    # Takılan piller en az 5 ay gider,
    # İstenilen oyuna makro atanabilir.
    # XBox tuş dizilimine sahip (D-XInput mevcut),

Siz elinize alıp incelediğinize emin misiniz F710'u?

• quote:

quote:

insanları yanlış yönlendirmeyin ! cihazın herhangi bir kronik sorunu yok. Siz daha mini alıcısını takar takmaz windows 7 nin kendi tanıdığı ve driver yüklediği gamepad de yazılımsal bir problem yaşamayı başarmışsanız ona bişey diyemem de donanımsal sorun için zaten garantisi var gönderirsiniz servisine gider sorunu çözülür ve gelir.
    önceki mesajlarınızı da gördüm f710 un tuşları hakkında hiç bir fikriniz yok.Daha yön tuşlarının bitişik olduğunu ve start-back tuşlarının var olduğunu bile bilmiyorsunuz.
    Ucuz mal alacak kadar zengin değilim diye bir söz vardır. İsteyen 2. kalite kablolu x modu olmayan sizin önerdiğiniz padi alabilir.

Bu kadar sorunlu bir gamepad görmemiş çünkü gamepadi görmemiş. Görme engelli birisi bile bu kadar sallamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanreall -- 28 Şubat 2012; 14:39:46 >

• quote:

quote:

Sorunlu derken?

XInput falan yazınca onları sorun zannetti heralde.
    Şuana kadar bir kez sorun yaşadım F710 ile onuda 3-4 saat içinde çözdüm zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fornicras.

quote:

quote:

Sorunlu derken?

XInput falan yazınca onları sorun zannetti heralde.
    Şuana kadar bir kez sorun yaşadım F710 ile onuda 3-4 saat içinde çözdüm zaten.

• ilk başta sıcak bakmasam da, o kadar para verilir mi desem de, alın, arkanıza yaslanıp farkı yaşayın Forever F710

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daRk_owL -- 29 Şubat 2012; 13:06:18 >
  • quote:

quote:

Artık yeni nesil oyunlarda zaten xbox tuşuna göre ayarlar ıoyunlar bunu bilmeyecek kadar cahilmisiniz.Şuan x modu çok gereksiz gamepad için.Nba'den tut fifasına' ondan tut pesine zaten xboxa göre ayarlı geliyor.Ben zaten donanımsal sorundan bahsetmedim.yorumları dikkatli okumanı tavsiye ederim.

• nba 2k12 de xinput modunda koşu tuşu R1 olması gerekirken R2 olarak ayarlı.Xbox da normalde böylemi tuşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: thebancally

nba 2k12 de xinput modunda koşu tuşu R1 olması gerekirken R2 olarak ayarlı.Xbox da normalde böylemi tuşlar?

Koşu tuşu Xbox'ta RT, PS3'te R2'dir. Yani normali RT onun zaten. Kaldı ki istersen onu zaten değiştirebilirsin.
  • quote:

Artık yeni nesil oyunlarda zaten xbox tuşuna göre ayarlar ıoyunlar bunu bilmeyecek kadar cahilmisiniz.Şuan x modu çok gereksiz gamepad için.Nba'den tut fifasına' ondan tut pesine zaten xboxa göre ayarlı geliyor.Ben zaten donanımsal sorundan bahsetmedim.yorumları dikkatli okumanı tavsiye ederim.

yorum yok.
    konunun karşılıklı diyalog-tartışma şekline dönüşmesini istemiyorum.bu son alıntım o da benim mesajımı alıntı yaptığınız için. lütfen birdaha yapmayın.
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.