Şimdi Ara

Logitech Wireless Gamepad F710 (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.013
Cevap
11
Favori
230.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: .MiSa.

Arkadaşlar gamepadin çekme mesafesi ne kadar?

Valla tam bilmiyorum ama 5 metreden falan sorunsuz oynuyordum ben.
  • quote:

Arkadaşlar gamepadin çekme mesafesi ne kadar?

benim odada duruyor pc, deneme amaçlı yan odaya geçtim oradan bile çekiyordu.direk mesafe(arada duvar varken) 4-5 metre,kapılardan kabloyla geçirdigini farzedersen 7-8 metre civarı.usb uzatma kablosunu da kullan
  • f710 u ps3 e bağladım.. gran turismo açtım çift kişi oynamak için.. araç seçerken sorun yok.. yarış başlayınca f710 u daha görmüyor..
    yardım edebilecek olan var mı?

birde bağlayınca bilinmeyen usb aygıtı takıldı diyor..

not: aynı mesajı bir önceki sayfada da yazdım.. yardım edebilecek arkadaşlara duyurulur..
  • @Fornicras. ve @thebancally

Arkadaşlar o zaman uzatma kablosuyla birlikte, maksimum çekim mesafesi ortalama olarak 5-10 metre diyebiliriz heralde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Soul Master

f710 u ps3 e bağladım.. gran turismo açtım çift kişi oynamak için.. araç seçerken sorun yok.. yarış başlayınca f710 u daha görmüyor..

not: aynı mesajı bir önceki sayfada da yazdım.. yardım edebilecek arkadaşlara duyurulur..

Hocam hayatımda hiç PS3 kullanmadığım için bilmiyorum. Ama isterseniz sorununuzu Logitech forumlarının Console Gaming kısmına sorabilirsiniz.

http://forums.logitech.com/t5/Console-Gaming/bd-p/consolegaming

• quote:

quote:

f710 u ps3 e bağladım.. gran turismo açtım çift kişi oynamak için.. araç seçerken sorun yok.. yarış başlayınca f710 u daha görmüyor..

Hocam hayatımda hiç PS3 kullanmadığım için bilmiyorum. Ama isterseniz sorununuzu Logitech forumlarının Console Gaming kısmına sorabilirsiniz.

http://forums.logitech.com/t5/Console-Gaming/bd-p/consolegaming

Ben gene müşteri hizmetlerini arim.. en kesin yol gibi görünüyor..

• pes için titreşim istiyorsanız extrem 12 yi yükleyebilirsiniz top auta taca falan çıktığında titriyor genel olarak başarılı bir çalışma

http://www.turkcespiker.com/tsc-extreme-12-cikti
  • Arkadaşlar korkulan oldu ve mini alıcımız kayboldu :( Şimdi ne yapalım? Yol gösterebilecek olan zehir gibi fikirlere sahip arkadaşların yorumlarını bekliyoruz :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: cianni

Arkadaşlar korkulan oldu ve mini alıcımız kayboldu :( Şimdi ne yapalım? Yol gösterebilecek olan zehir gibi fikirlere sahip arkadaşların yorumlarını bekliyoruz :(

Herhangi bir şey yapabileceğinizi zannetmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cianni

Arkadaşlar korkulan oldu ve mini alıcımız kayboldu :( Şimdi ne yapalım? Yol gösterebilecek olan zehir gibi fikirlere sahip arkadaşların yorumlarını bekliyoruz :(

OMG

Yapılacak hiçbir şey yok maalesef, teknik servisten yenisini talep etmek zorundasınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanreall -- 14 Mart 2012; 15:45:46 >
  • Bence alıcı ve joyun eşlettirme taktiği vardı yeni bir nano alıcı ile çözüm olur logitech le bir konuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

Bence alıcı ve joyun eşlettirme taktiği vardı yeni bir nano alıcı ile çözüm olur logitech le bir konuş.

Öyle çözülüyor zaten de yeni alıcıyı nereden bulacak? Mecburen teknik servis ile irtibat kurması lazım. Bizim Vatan'a böyle gelen ürünler oluyor, nano mouse alıcısını falan da kaybedenler var çünkü. Yapılacak bir şey olmuyor, Logitech teknik servisine gönderiliyor.
  • Arkadaşlar cevaplar için teşekkürler. Umarım Logitech sorunuma yanıt olur :)
  • Kanka ben sana söyledim, Logitech EMEA'ya durumu bildiriyorsun ve cevap bekliyorsun. Mersa'yla bilmem neyle muhattap olma. EMEA'dakiler çok yardımsever adamlar ama bu kadar kazmalığa tahammülleri olur mu bilemem.
  • Benim kol sanki sadece sağ taraftan titriyor artık ya da banamı öyle geliyor anlamadım
  • slm arkadaşlar..
    f710 u uzun süredir kullanıyorum..
    aldığım zamandan beri hep tdu 2 oynamışımdır..
    fakat devamlı RT tuşunu kullanma durumundan sanıyorum ki bu tuş çok hassaslaşmış x modda fifa 12 oynarken kendi kendine basıyor ve düzgün pas atamıyorum..
    RT yayının gevşediğini düşünüyorum.
    böyle bi sorunla karşılaşan var mı..?
    servise göndermem gerekir mi?
    tavsiyelerinizi bekliyorum..
  • evet beyler yaklaşık 2 hafta aralıkla kullanmam sonucunu yazıyorum. fiyatına göre bedava bi alet, forumda titreşimi cok fazla oyun desteklemiyor felan diyorlardı benim alacagım zaman ama benim oynadıgım bütün oyunlarda tam yerinde titriyor shanks 2 olsun driver olsun gayet başarılı.

x modunda kullanıyorum, d programını demedim hiç gayet hoş, bağlantı kopması denilen birşey söz konusu bile deil, odanın her yerinden cekiyor genede bir test yapmadım.

alacak olanlara kesinlikle tavsiye edilir.
  • logitech müşteri hizmetlerini aradım f710 un nano alıcısında sıkıntı var diye. temsilci adres istedi nano'yu göndermek için. bugün elime geçti ama bi farkla nano f710 ile birlikte geldi.. bir sevindim anlatamam : bu logitech'i seviyorum..
  • vayy bee ne şans..
    bendede şöyle bi sorun oluyo fifa12 yi tv den oynamak istersem ve nano alıcıyı hdmı ın yanındaki usb ye taktığım zaman kendinden geçio bazen basmıyo bazen kendi basıo bende mi arasam ne
  • quote:

logitech müşteri hizmetlerini aradım f710 un nano alıcısında sıkıntı var diye. temsilci adres istedi nano'yu göndermek için. bugün elime geçti ama bi farkla nano f710 ile birlikte geldi.. bir sevindim anlatamam : bu logitech'i seviyorum..

Ne yani yeni gamepad ile birliktemi gönderdiler nano yu
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.