Şimdi Ara

Logitech Wireless Gamepad F710 (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.013
Cevap
11
Favori
230.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Soul Master

logitech müşteri hizmetlerini aradım f710 un nano alıcısında sıkıntı var diye. temsilci adres istedi nano'yu göndermek için. bugün elime geçti ama bi farkla nano f710 ile birlikte geldi.. bir sevindim anlatamam : bu logitech'i seviyorum..

Bende yarın bu ürünü almayı düşünüyordum. Acaba bende mi nano alıcıda sıkıntı var diye göndersem mesaj beleşe gönderirler mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Plexicroma'

quote:

logitech müşteri hizmetlerini aradım f710 un nano alıcısında sıkıntı var diye. temsilci adres istedi nano'yu göndermek için. bugün elime geçti ama bi farkla nano f710 ile birlikte geldi.. bir sevindim anlatamam : bu logitech'i seviyorum..

Bende yarın bu ürünü almayı düşünüyordum. Acaba bende mi nano alıcıda sıkıntı var diye göndersem mesaj beleşe gönderirler mi

o kadar kolay değil.. ben baya konuştum telefonda.. adamla akraba oluyorduk

• nano alıcıda sıkıntı olması cok küçük bir olasılık, genelde kaybediyorlar ama pilin oldugu yerde nano alıcının yeri var her işin bittiğinde oraya koysan öyle bir sorunda olmaz.

bu arada arkadasım pes2012 yüklemiş hiç titremiyor dedi bana hakikten bende bir baktım titremiyor bir tek bu oyunda.
  • beyler kafayı sıyıracağım. pes 12 f710'un X modunu görmüyor. Pes12 de x moduna aldığımda pes bir sorunla karşılaştı kapatılması gerekiyor diyor. win 7 basic var şu an . ama daha önce enterprice vardı onda da aynısını yapınca basic yükledim. sorun nerde bilen var mı? allah rızası için yardım. fifa'da da sol analogu görmüyor.
  • quote:

yahu gunlerdır logitech m705 marathon mouse ıcın logıtech ın servısıne ulasmaya calsıyıorum sen hangı numarayı aradın?

mouse kendı kendıne trıplere gırıyor durduk yere monıtorun sag ya da sol ust kosesıne dogru ınce ınce kıpırdaya kıpırdaya gıdıyor bu nedendır yaa daha alalı 4 ay oldu gozum gıbı de bakarım ama bole oldu.

bana musterı hızmetlerının telefonunu verebılır mısın kardesım ıkı cıft lafım var onlara?

• quote:

Orijinalden alıntı: rocker35

quote:

yahu gunlerdır logitech m705 marathon mouse ıcın logıtech ın servısıne ulasmaya calsıyıorum sen hangı numarayı aradın?

mouse kendı kendıne trıplere gırıyor durduk yere monıtorun sag ya da sol ust kosesıne dogru ınce ınce kıpırdaya kıpırdaya gıdıyor bu nedendır yaa daha alalı 4 ay oldu gozum gıbı de bakarım ama bole oldu.

bana musterı hızmetlerının telefonunu verebılır mısın kardesım ıkı cıft lafım var onlara?

google yaz direk çıkıyor. numara o..

edit: logitech müşteri hizmetleri numarası diye arat..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Soul Master -- 4 Nisan 2012; 15:55:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: nofearifat

arkadaşlar 710 da gazı kademeli olarak verebiliyormuyuz.alan arkadaşlar deneyip yazarsa sevinirim.hem analog hem digital mi

Bende 510 var kademeli olarak veriliyor tabi bu oyundan oyuna değişir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: carter7415

quote:

arkadaşlar 710 da gazı kademeli olarak verebiliyormuyuz.alan arkadaşlar deneyip yazarsa sevinirim.hem analog hem digital mi

Bende hem 710 hem 510 var, 710'un wireless olması dışında diğer her şeyleri aynı, yani F510 için ne geçerli ise F710 içinde geçerli diyebiliriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fornicras.

quote:

Orijinalden alıntı: carter7415

quote:

Bende hem 710 hem 510 var, 710'un wireless olması dışında diğer her şeyleri aynı, yani F510 için ne geçerli ise F710 içinde geçerli diyebiliriz.

Aynen hocam son noktayı koymuşsun Eğer ben 10 metre uzakta oynayacağım demedikten sonra 510 işinizi görüyor. Kablosu gayet uzun.

• Logitech Wireless Gamepad F710 unifing teknolojisi mevcut mu yani bir alıcı ile klavye mouse ve bu game pad aynı anda kullanılabiliyor mu bağlanabiliyor mu deneyen kullanan varmı bu şekilde?
  • Arkadaşlar merhaba F710 u yaklaşık 2 aydır kullanmıyordum . Pc ye format attım ve fifa 12 yükledim şimdi takıyorum f710 u ama pc görmüyor. Üzerindeki ışık yanıp sönüyor ama bilgisayara bağlanmıyor. Gerekli driverı yükledim yinede bir değişiklik olmadı yapmam gereken başka birşey varmıdır acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xelforia

Arkadaşlar merhaba F710 u yaklaşık 2 aydır kullanmıyordum . Pc ye format attım ve fifa 12 yükledim şimdi takıyorum f710 u ama pc görmüyor. Üzerindeki ışık yanıp sönüyor ama bilgisayara bağlanmıyor. Gerekli driverı yükledim yinede bir değişiklik olmadı yapmam gereken başka birşey varmıdır acaba.

Bu sorun her format atıp 64 bit sistem yükledikten sonra benimde başıma geliyor. Aygıtlara bir bak Logitech F710'u görmüşmü yoksa ünlem işareti duruyor mu hala? Sorun orada, ben oradan hallettim elle arama yapıp kur driverı otomatik kurma.
  • quote:

quote:

Arkadaşlar merhaba F710 u yaklaşık 2 aydır kullanmıyordum . Pc ye format attım ve fifa 12 yükledim şimdi takıyorum f710 u ama pc görmüyor. Üzerindeki ışık yanıp sönüyor ama bilgisayara bağlanmıyor. Gerekli driverı yükledim yinede bir değişiklik olmadı yapmam gereken başka birşey varmıdır acaba.

Bu sorun her format atıp 64 bit sistem yükledikten sonra benimde başıma geliyor. Aygıtlara bir bak Logitech F710'u görmüşmü yoksa ünlem işareti duruyor mu hala? Sorun orada, ben oradan hallettim elle arama yapıp kur driverı otomatik kurma.

Bende 2 tane f710 var ve birisini tanıtmıştım pc ye diğerini tanıtamıyordum meğer ikiside aynı nano receiverdan bağlanmış. napcam bilmiyorum şimdi

• quote:

quote:

quote:

Bende 2 tane f710 var ve birisini tanıtmıştım pc ye diğerini tanıtamıyordum meğer ikiside aynı nano receiverdan bağlanmış. napcam bilmiyorum şimdi

O sorun biliniyordu zaten keske iki tane almadan once arastirsaydiniz. Malesef sorunun cozumu simdilik bulunmuyor, en azindan ben bilmiyorum.

• selam arkadaşlar. bende bu gamepadden almayı planlıyorum 64 bit sistem kullanıyorum tavsiye edermisiniz? 510 ile 710 arasında Oyun desteği ve fonksiyonel bir fark varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: what_tha

selam arkadaşlar. bende bu gamepadden almayı planlıyorum 64 bit sistem kullanıyorum tavsiye edermisiniz? 510 ile 710 arasında Oyun desteği ve fonksiyonel bir fark varmı?

F710 ve 510, 510'un kablolu olması dışında tamamen aynılar. Oyun desteği sıkıntısı hiç bir logitech ürününde göressin zaten o açıdan çok kaliteli bir firma zaten. 64 bazen sorun çıkabiliyor ama düzeltmenin çaresi var almanı tavsiye ederim.
  • quote:

quote:

selam arkadaşlar. bende bu gamepadden almayı planlıyorum 64 bit sistem kullanıyorum tavsiye edermisiniz? 510 ile 710 arasında Oyun desteği ve fonksiyonel bir fark varmı?

F710 ve 510, 510'un kablolu olması dışında tamamen aynılar. Oyun desteği sıkıntısı hiç bir logitech ürününde göressin zaten o açıdan çok kaliteli bir firma zaten. 64 bazen sorun çıkabiliyor ama düzeltmenin çaresi var almanı tavsiye ederim.

uygun fiyatlı 2.el f710 bulursam alayım madem, bulamazsamda 510 alırım artık napalım :) aslında emulatörle kendi dandik gamepadimi xbox 360 gamepad gibi tanıtıp kullanabiliyorum ama sanki analog tuşlar çok hassas değilmiş gibi geliyor. Logitech te durum nasıl bu konuda? yani örneğin ben kendi gamepadimde analogu sol çektiğimde tam gaz dönüyor ama ben seviye seviye dönmesini istiyorum logitechte böyle mi? hassasiyet nasıl yani?

• quote:

quote:

quote:

uygun fiyatlı 2.el f710 bulursam alayım madem, bulamazsamda 510 alırım artık napalım :) aslında emulatörle kendi dandik gamepadimi xbox 360 gamepad gibi tanıtıp kullanabiliyorum ama sanki analog tuşlar çok hassas değilmiş gibi geliyor. Logitech te durum nasıl bu konuda? yani örneğin ben kendi gamepadimde analogu sol çektiğimde tam gaz dönüyor ama ben seviye seviye dönmesini istiyorum logitechte böyle mi? hassasiyet nasıl yani?

İçiniz rahat olsun analogları çok iyi, zaten bu tür şeylerde ya Micrsoft alınır ya Logitech diğerleri yalan.

• quote:

quote:

quote:

quote:

İçiniz rahat olsun analogları çok iyi, zaten bu tür şeylerde ya Micrsoft alınır ya Logitech diğerleri yalan.

peki dostum bf3 oynuyosun sanırım imzanda var, gamepadi denedinmi bf3 te ?

• 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.