Şimdi Ara

Logitech Wireless Gamepad F710 (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.013
Cevap
11
Favori
230.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: what_tha

quote:

Orijinalden alıntı: Fornicras.

quote:

quote:

quote:

selam arkadaşlar. bende bu gamepadden almayı planlıyorum 64 bit sistem kullanıyorum tavsiye edermisiniz? 510 ile 710 arasında Oyun desteği ve fonksiyonel bir fark varmı?

F710 ve 510, 510'un kablolu olması dışında tamamen aynılar. Oyun desteği sıkıntısı hiç bir logitech ürününde göressin zaten o açıdan çok kaliteli bir firma zaten. 64 bazen sorun çıkabiliyor ama düzeltmenin çaresi var almanı tavsiye ederim.

uygun fiyatlı 2.el f710 bulursam alayım madem, bulamazsamda 510 alırım artık napalım :) aslında emulatörle kendi dandik gamepadimi xbox 360 gamepad gibi tanıtıp kullanabiliyorum ama sanki analog tuşlar çok hassas değilmiş gibi geliyor. Logitech te durum nasıl bu konuda? yani örneğin ben kendi gamepadimde analogu sol çektiğimde tam gaz dönüyor ama ben seviye seviye dönmesini istiyorum logitechte böyle mi? hassasiyet nasıl yani?

İçiniz rahat olsun analogları çok iyi, zaten bu tür şeylerde ya Micrsoft alınır ya Logitech diğerleri yalan.

peki dostum bf3 oynuyosun sanırım imzanda var, gamepadi denedinmi bf3 te ?

Denedim BF3'te, jeti falan gamepad ile kullanıyorum bazen düzgün çalışıyor herhangi bir sorun yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: xelforia

quote:

quote:

Arkadaşlar merhaba F710 u yaklaşık 2 aydır kullanmıyordum . Pc ye format attım ve fifa 12 yükledim şimdi takıyorum f710 u ama pc görmüyor. Üzerindeki ışık yanıp sönüyor ama bilgisayara bağlanmıyor. Gerekli driverı yükledim yinede bir değişiklik olmadı yapmam gereken başka birşey varmıdır acaba.

Bu sorun her format atıp 64 bit sistem yükledikten sonra benimde başıma geliyor. Aygıtlara bir bak Logitech F710'u görmüşmü yoksa ünlem işareti duruyor mu hala? Sorun orada, ben oradan hallettim elle arama yapıp kur driverı otomatik kurma.

Bende 2 tane f710 var ve birisini tanıtmıştım pc ye diğerini tanıtamıyordum meğer ikiside aynı nano receiverdan bağlanmış. napcam bilmiyorum şimdi

Logitech in müşteri hizmetleri baya ilgiliymiş bu gibi durumlarda 2 gündür aramayı unutuyorum işlerden dolayı yarın arıcam kendileriyle görüştükten sonra burda bildiririm aynı sorunu yaşanlara faydalı olur belki.

• quote:

Orijinalden alıntı: alpereleman

Logitech Wireless Gamepad F710 unifing teknolojisi mevcut mu yani bir alıcı ile klavye mouse ve bu game pad aynı anda kullanılabiliyor mu bağlanabiliyor mu deneyen kullanan varmı bu şekilde?

İngilizce mail attım 2 günde cevap geldi unifing desteği yok kendi alıcısı olmadan görmez diyorlar.
  • Arkadaşlar elimde logitech chillstream var.Sizce Logitech f510 ile arasında bir fark var mıdır.Yani aldığımda benim gamepaddan fazlasını verebilir mi ? Bir de f 510 un analog ve dijitali nasıl ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STALKER-1903 -- 17 Nisan 2012; 20:13:58 >
  • Pc için sorunsuz chillstream arıyorum.
    Elinde olan ve satmak varsa PM atabilir mi?
  • F710'u alalı 6-7 ay oldu ama kolda bir gariplik var bazen tuşlara sert basmam gerekiyor veya tuş takılı kalıyor böyle bir sorun yaşayan var mı ? Fakat bazende sorunsuz çalısıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: STALKER-1903

Arkadaşlar elimde logitech chillstream var.Sizce Logitech f510 ile arasında bir fark var mıdır.Yani aldığımda benim gamepaddan fazlasını verebilir mi ? Bir de f 510 un analog ve dijitali nasıl ?

F510'da fan bulunmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Call Of Murat

F710'u alalı 6-7 ay oldu ama kolda bir gariplik var bazen tuşlara sert basmam gerekiyor veya tuş takılı kalıyor böyle bir sorun yaşayan var mı ? Fakat bazende sorunsuz çalısıyor

aliciyi illa ki gorecek yoksa tus takiliyor malesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mnf.trb

quote:

F710'u alalı 6-7 ay oldu ama kolda bir gariplik var bazen tuşlara sert basmam gerekiyor veya tuş takılı kalıyor böyle bir sorun yaşayan var mı ? Fakat bazende sorunsuz çalısıyor

Benimde özellikle o dikkatimi çekti 30 santim var arada bacak bacak üstüne atınca alıcıyı göremiyor ve takılıyor
  • quote:

quote:

quote:

Benimde özellikle o dikkatimi çekti 30 santim var arada bacak bacak üstüne atınca alıcıyı göremiyor ve takılıyor

daha iyi olabilirdi alıcı performansı da zaten razer onza örneğindeki gibi 160 tl gamepad ama kablolu yani kablosuz da bir yere kadar performans veriyor.pro oyunculara hitap etmiyor denilebilir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

daha iyi olabilirdi alıcı performansı da zaten razer onza örneğindeki gibi 160 tl gamepad ama kablolu yani kablosuz da bir yere kadar performans veriyor.pro oyunculara hitap etmiyor denilebilir.

İlk kablosuz düşünüyordum ama pcyi ps gibi de kullanmak isteyince kablosuz almak istedim fakat 1 at sonra kasayı taşımaktan sıkılınca artık odamda oynuyorum benim gibi yapmayı düşünenler varsa kesinlikle o yüzden dolayı kablosuz almalarını tavsiye etmem şuan keşke f510 alsaydım diyorum hem onun kablo uzunluğu da anımsanacak kadar değil bu arada razer onzaya baktım süper bir alet kablosu 4.5 m ama fiyat baya uçuk

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

İlk kablosuz düşünüyordum ama pcyi ps gibi de kullanmak isteyince kablosuz almak istedim fakat 1 at sonra kasayı taşımaktan sıkılınca artık odamda oynuyorum benim gibi yapmayı düşünenler varsa kesinlikle o yüzden dolayı kablosuz almalarını tavsiye etmem şuan keşke f510 alsaydım diyorum hem onun kablo uzunluğu da anımsanacak kadar değil bu arada razer onzaya baktım süper bir alet kablosu 4.5 m ama fiyat baya uçuk

olsun bence o kadar fiyat adamlar kaliteyi biliyor yapıyor.analog hassasiyetini bile ayarlayabiliyorsun.ha nerde işine yarar diye sorarsan fps gibi türlerde çok avantajı olur.

• Merhabalar

İlk olarak şunu belirtiğim aleti 8 - 9 aydır kullanıyorum ve gayet memnunum daha pilini değiştirmedim tabi çok aşırı oyun oynamadığımdan da olabilir. Neyse soruma geçiyorum Ankara da bilgisayarda kullanıyorum F710 u fakat yazın Antalya'ya gideceğim ve orada Playstation 3 var bu aleti onda kullanma şansım var mı? Ya da XBOX 360 da kullanabilir miyim ? Deneyenler veya bilgisi olanlar var mı?

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oculomotorius

Merhabalar

İlk olarak şunu belirtiğim aleti 8 - 9 aydır kullanıyorum ve gayet memnunum daha pilini değiştirmedim tabi çok aşırı oyun oynamadığımdan da olabilir. Neyse soruma geçiyorum Ankara da bilgisayarda kullanıyorum F710 u fakat yazın Antalya'ya gideceğim ve orada Playstation 3 var bu aleti onda kullanma şansım var mı? Ya da XBOX 360 da kullanabilir miyim ? Deneyenler veya bilgisi olanlar var mı?

Teşekkürler.

malesef calismiyor diye biliyorum
  • merhabalar

uzun zamandır f710 kullanıyorum..
    kullananlara bi sorum olacaktı: şimdi bu kolu usb çoğaltıcıyla bağlasak herhangi bi sorun teşkil edermi..?
    daha önce deneyen var mı?
    şu an kol vatanda 60 tl 2 tane daha aldım 2 ye 2 fifa yapmak için ; çoğaltıcıyla kullansak sorun olur mu..?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murty17 -- 26 Nisan 2012; 18:19:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: murty17

merhabalar

uzun zamandır f710 kullanıyorum..
    kullananlara bi sorum olacaktı: şimdi bu kolu usb çoğaltıcıyla bağlasak herhangi bi sorun teşkil edermi..?
    daha önce deneyen var mı?
    şu an kol vatanda 60 tl 2 tane daha aldım 2 ye 2 fifa yapmak için ; çoğaltıcıyla kullansak sorun olur mu..?

bir sey fark etmez sorunsuz calisir yeterki gamepadi gorsun alici.fiyat iyi alin bence
  • teşekkürler...
    bencede fiyat çok iyi..
    ilk kolu tr ye ilk geldiğinde vatanın %25 indiriminden almıştım o zmanlar dolar bu kadar değildi 68 tl ye falan geliodu şimdi bu fiyat gerçekten iyi..
  • alacak arkadaslara duyurulur artik bu fiyattan daha assagisina bulunacagini sanmiyorum
  • quote:

quote:

Arkadaşlar merhaba F710 u yaklaşık 2 aydır kullanmıyordum . Pc ye format attım ve fifa 12 yükledim şimdi takıyorum f710 u ama pc görmüyor. Üzerindeki ışık yanıp sönüyor ama bilgisayara bağlanmıyor. Gerekli driverı yükledim yinede bir değişiklik olmadı yapmam gereken başka birşey varmıdır acaba.

Bu sorun her format atıp 64 bit sistem yükledikten sonra benimde başıma geliyor. Aygıtlara bir bak Logitech F710'u görmüşmü yoksa ünlem işareti duruyor mu hala? Sorun orada, ben oradan hallettim elle arama yapıp kur driverı otomatik kurma.

aynı sorun bende de vardı formattan sonra oldu çok araştırdım sonunda buldum bilindiği üzere f710 xbox 360 koluyla uyumlu modifiye edilmiş xbox360 driveri ile sorun çözüldü
    internete koydum ordan alabilirsin
    http://www.filefactory.com/file/6tluqjclqqvj/n/f710_xbox_Xusb21_zip

• bende f710 almayı düşünüyorum yalnız sadece pille mi çalışıyor usb kablosu yokmu

yani bu ürün hem kablolu hem kablosuz mu yoksa sadece kablosuz mu çalışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asderwet11 -- 27 Nisan 2012; 13:43:58 >
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.