Şimdi Ara

Logitech Wireless Gamepad F710 (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.013
Cevap
11
Favori
230.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

Merak ettiğim birşey var ; "Vista kullanıyorum" f710 aldıktan sonra mouse&klavye'nin alıcıları ile çakışma sorunu ortaya çıkar mı ?
    K340 Klavye ve 515 Mouse'un alıcıları ortak olacak, bir de ayrıcı F710 'un alıcısı olacak ?

sorun olmuyor..
  • Sağol .
  • 3 ay önce f510 aldım. Gayet mutlu mesut giderken 1-2 gündür ufaktan arıza yaşıyorum. LT-RT tuşlarında bi gariplik var. Birine basıyorum, oyun diğerine basmışım gibi hareket ediyor, bazen geç algıyor, bazen hiç algılamıyor. Aklınıza gelen bir çözüm önerisi var mıdır yoksa direk garantiye mi götüreyim?
  • Yahu benim Alıcı çalışmıyor.Alalı 7-8 ay kadar oldu sanırsam,arasam yeni bir alıcı gönderirler mi?
  • max payne 3 ü deneyen oldu mu ?
  • pc için gerçekten ideal bi ürün
  • kimse cevap atmamış ama ben denedim eksta bi şey yapmadan çalışıyor max payne 3 te ama sanırım klavye mouse devam
  • bu urunu ben

Fifa 12
    Burnout veya diger yaris oyunlari
    Tomb Raider, Darksiders gibi oyunlar icin alicam

idealmidir? onerirmisiniz?

FPSleri mouse ile oynamaya devam. RPGleride.
  • SELAM suanda ilanı koydum foruma.ilgilenirsen bir öneri.

http://forum.donanimhaber.com/m_61623502/mpage_1/f_/key_f710//tm.htm#61623502
  • quote:

Orijinalden alıntı: iARDAs

bu urunu ben

Fifa 12
    Burnout veya diger yaris oyunlari
    Tomb Raider, Darksiders gibi oyunlar icin alicam

idealmidir? onerirmisiniz?

FPSleri mouse ile oynamaya devam. RPGleride.

bence idealdir hatta piyasadaki en ideallerden biridir. fifa12 pes12 oynuyorum arada, nfs the run ı bitirdim yarış olarak kablosuz kol cidden rahatlık..
  • Bu aleti ps3 de de calistirmak istiyorum menude calisiyor hersey normal fakat oyunda calismiyor yok mudur hic bir yontemi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ben kontorland'in kablolu gamepad'ini kullanıyorum 3 yıldır ve çok memnunum.
    şimdi de kablosuz almayı düşünüyorum ve yine kontorland düşünüyorum. 59TL kablosuz gamepad'i.
    sizce f710 daha mı iyidir kontorlandden?
    ben joystick kolları ve tuşların hassasiyeti ve reaksiyon süresinden çok memnunum kontorlandde.
    sizce aynı memnuniyeti logitechde de yaşar mıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xatixungur -- 10 Haziran 2012; 1:20:06 >
  • arkadaşlar f710 yeni aldım gayet ergonomik gerçekten çok memnunum. ama bir sorunum var . oyun esnasında mode tuşunun yanındaki sarı ışık 1-2 kez yanıp sönüyor ve o sürüde hangi tuşa bastıysam o tuş takılı kalıyor ve gamepadi kontrol edemiyorum. örneğin fifa oynarken ileri koşuyorum diyelim. o ışık yanıp sönünce herif kaptırıyo gidiyo pas mas veremiyorum. bu pilin bitmesine işaret mi yoksa başka sıkıntı mı var acaba? not:oyun oynamadığım zamanlarda yanıp söndüğünü görmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paradox792

arkadaşlar f710 yeni aldım gayet ergonomik gerçekten çok memnunum. ama bir sorunum var . oyun esnasında mode tuşunun yanındaki sarı ışık 1-2 kez yanıp sönüyor ve o sürüde hangi tuşa bastıysam o tuş takılı kalıyor ve gamepadi kontrol edemiyorum. örneğin fifa oynarken ileri koşuyorum diyelim. o ışık yanıp sönünce herif kaptırıyo gidiyo pas mas veremiyorum. bu pilin bitmesine işaret mi yoksa başka sıkıntı mı var acaba? not:oyun oynamadığım zamanlarda yanıp söndüğünü görmedim

alıcıyı saglıklı görmüyordur.Kasanın arkasına falan koyduysan ondan olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: thebancally

quote:

arkadaşlar f710 yeni aldım gayet ergonomik gerçekten çok memnunum. ama bir sorunum var . oyun esnasında mode tuşunun yanındaki sarı ışık 1-2 kez yanıp sönüyor ve o sürüde hangi tuşa bastıysam o tuş takılı kalıyor ve gamepadi kontrol edemiyorum. örneğin fifa oynarken ileri koşuyorum diyelim. o ışık yanıp sönünce herif kaptırıyo gidiyo pas mas veremiyorum. bu pilin bitmesine işaret mi yoksa başka sıkıntı mı var acaba? not:oyun oynamadığım zamanlarda yanıp söndüğünü görmedim

yok hocam önde ya.biraz dolaştım internette bu sorunu yaşayan milyon kişi var

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: thebancally

quote:

yok hocam önde ya.biraz dolaştım internette bu sorunu yaşayan milyon kişi var

biliyorum bende de vardı bu sorun.Kasanın arkasından uzatma kablosuyla kasanın üstüne koydugumda düzeldi.Bazen yan odada tv den oynuyorum orada dedigin durum yine oluyor çok nadir.

• Aynı sorunla ben de karşıştım. Uzatma kablosuyla alıcıyı tam gamepadin karşısına yerleştirdikten sonra sorun kalmadı.
    Bu arada logitech in kablosuz mouse nu da kullanıyorum. Mouse ta böyle bir sorun yok her yerden çekiyor.
  • ben ilk önce f710 aldım 90 liraya, 3 ay kullandım hiç bir sorun yaşamadım. hatta ps3'e takıp pes falan bile oynadık. sonra 90 liraya xbox 360 yakaladım mediamarkta ve onu da aldım. açıkçası f710'a bok atmak istemem ama xbox 360a alışınca bırakamıyorsun bir daha. adamlar yapmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagrizorer

ben ilk önce f710 aldım 90 liraya, 3 ay kullandım hiç bir sorun yaşamadım. hatta ps3'e takıp pes falan bile oynadık. sonra 90 liraya xbox 360 yakaladım mediamarkta ve onu da aldım. açıkçası f710'a bok atmak istemem ama xbox 360a alışınca bırakamıyorsun bir daha. adamlar yapmış.

Aynen, arkadaşımda vardı Chillstream, mükemmel bir kol bulabiliyorsanız F710'u boşverin ondan alın.
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.