Sanıyorum ki hayır. Hani belki Xbox olabilir ama PS3 olabileceğini sanmam.
quote:
Orijinalden alıntı: Fornicras
quote:
Orijinalden alıntı: CagdasyavasTR1
arkadaşlar bu ürünü alsam ps3de kullanabilirmiyim
Sanıyorum ki hayır. Hani belki Xbox olabilir ama PS3 olabileceğini sanmam.
tüh ya alacaktım ama böyle dediğiniz için vazgeçtim
Beyler satış yeri burası değil ama gamepad'imi satmayı düşünüyorum ilgilenen PM gelebilir.
Gamepadin tetik tuşları çok sert. Test Drive ve Nfs gibi yarış oyunlarında gaz ile frene basarken eli fazla yoruyor Ps3 padini elime aldığımda tuşlar çok yumuşak geldi Neden bu kadar sert yapmışlar anlayamadım
benim de gamepadin birinin RT tuşu nda sorun oluştu.Basmadıgım halde kendi kendine basılıyo bazen.İçeriye gömülme gibi bir sorunu da yok sapasaglam tuş.Fifa 12 de uzaktan şut çekecem gidiyo plase vuruyo,yada tam pas gelecegi sırada adam bacaklarından geçirip dönmeye çalışıyo. delirmek üzereyim
Dünden beri bir sorun var. Futbol oyunlarındaki pas tuşu yani a tuşu çok nasıyor. Yani bi kere basıyorum ama iki kere basmış gibi oluyorum. Oyunları oynayamıyorum . Bunu nasıl dfüzeltebilirim ?
Arkadaşlar bendede bir sorun var f710 aldım hiç bir problem yoktu bugün taktım görmüyor pc pes2012 de settingste tuşluyorum yavaş geç geliyor sonra anladım ki nano alıcıya yaklaştırdığımda mode ışığı yanıyor kolda düzeliyor uzaklaştırdığımda bağlantı gidiyor m705 e taktığım duracel pilleri taktım gene aynı olay hani piller bitti ondan çekmiyor dicem ama sanmıyorum başka neyden kaynaklanıyor olabilir bu nano alıcı gün geçtikçe zayıflıyormu ne yaa ?????
Logitech'e ağır küfür ediyorum şuan. Aslında ağır Logitech fanıyım ama canıma tak etti. Gittik 80TL'ye F510 aldık bozuldu. Sonra gidip 100TL'ye F710 aldık onun tetikleri bozuldu. Neden böyle şeyler oluyor anlam veremiyorum. Çok sert falanda basmam, hiç yere falanda düşmedi ama bozuluyor lanet olası. Yeni bir tane alacam illa ki ya bu sefer son şans olarak Chillstream yada XBOX360 Gamepad'ini converter ile alıcam. Napsam ki beyler?
Ben de 510 ve 710 game padleri var ama ben de memnun değilim. İzmit te fırsatını bulursam Xbox 360 padini alacam
quote:
Logitech'e ağır küfür ediyorum şuan. Aslında ağır Logitech fanıyım ama canıma tak etti. Gittik 80TL'ye F510 aldık bozuldu. Sonra gidip 100TL'ye F710 aldık onun tetikleri bozuldu. Neden böyle şeyler oluyor anlam veremiyorum. Çok sert falanda basmam, hiç yere falanda düşmedi ama bozuluyor lanet olası. Yeni bir tane alacam illa ki ya bu sefer son şans olarak Chillstream yada XBOX360 Gamepad'ini converter ile alıcam. Napsam ki beyler?
acaba refleks olarak farkında olmadan çok sertmi basıyorsun,ben onlarda gamepad kullandım öyle tuş sorunu olarak hiç bozulmadı,anca duvarda resimleri çıkınca bozuluyordu "Chillstream yada XBOX360 Gamepad"sorusunu sorman bile hata tabiki xbox360, her ne kadar görüntü olarak benzese bile bence çok benzemiyor tuş kalitesi vs. xbox kullanımı ve rahatlığı hiçbirinde yok,forumda biri 50-60 tlye mi ne almış bi mağazada varmış galiba...
quote:
Orijinalden alıntı: AhlakPolisi
quote:
acaba refleks olarak farkında olmadan çok sertmi basıyorsun,ben onlarda gamepad kullandım öyle tuş sorunu olarak hiç bozulmadı,anca duvarda resimleri çıkınca bozuluyordu "Chillstream yada XBOX360 Gamepad"sorusunu sorman bile hata tabiki xbox360, her ne kadar görüntü olarak benzese bile bence çok benzemiyor tuş kalitesi vs. xbox kullanımı ve rahatlığı hiçbirinde yok,forumda biri 50-60 tlye mi ne almış bi mağazada varmış galiba...
Yok ya hiç sert basmıyorum ama çok kullanıyorum. FIFA 12'de full skill move yapan bi adamım o yüzden çok LT'ye basıyorum. Ayrıca 2K12'de Crossover içinde LT'ye basıyorum. RT koşma tuşu zaten. Acaba kim 50TL'ye almış? Bulursam hiç kaçırmam valla. Logitech'ten gına geldi.
xbox 360 ı kadıköyde syd bilgisayardan alabilirsiniz 90 lira gibi bir fiyatı var. kendi siteleri üzerindende satış yapıyolar.
@Fornicras
forumda üyenin biri böyle yazmış "arkadaşlar forum istanbul saturnde kırmızı kutulusu 160 lira kablolu beyaz 70 lira almak isteyen varsa bilgilendireyim dedim"
Beyler daha öncede sordum ama cevap alamadım. Game padin sol ve sağ mini joysticlerine(L ve R ) bastığımda hiç bir tepki almıyorum. Alan Wake, Gta 4, Max Payne 3 ve Crysis gibi oyunlarda joysticlere basmamı söylüyor ancak bastığımda hiçbir şey olmuyor. Oyunun yazlımı kurulu. Sebep ne olabilir?
quote:
Orijinalden alıntı: Blueye
Logitech in teknik hizmet servisi harikaymış. F710 gamepad in nano recieverını kaybetmiştim. Adamlarla yurtdısından irtibata geçtim, Hollandadan kargolayıp adresime gönderiyorlar ücretsiz. Helal diyorum...
Adam gibi driver bile yapmıyorlar, Logitech rakibi olmadığı için piyasada çok rahat davranıyor. Kaç zaman geçti hala adam gibi bir Win 7 64 bit driver'ı çıkartmadılar. Olacak iş değil.
quote:
Orijinalden alıntı: shumin
Adam gibi driver bile yapmıyorlar, Logitech rakibi olmadığı için piyasada çok rahat davranıyor. Kaç zaman geçti hala adam gibi bir Win 7 64 bit driver'ı çıkartmadılar. Olacak iş değil.
+1
quote:
Orijinalden alıntı: hEro_
Gamepad on numara arkadaşlar ancak ithalatçı rezalet firma LOGOSOFT ile yaşadığım sorunları da okumanızı öneririm.
sıcağı sıcağına ...
donanımhaber forum
Bir LOGOSOFT Rezaleti [Gelişmeleri aktarcam] » Sayfa 1 - 1