Şimdi Ara

Logitech Wireless Gamepad F710 (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
2.013
Cevap
11
Favori
230.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: thebancally

benim de gamepadin birinin RT tuşu nda sorun oluştu.Basmadıgım halde kendi kendine basılıyo bazen.İçeriye gömülme gibi bir sorunu da yok sapasaglam tuş.Fifa 12 de uzaktan şut çekecem gidiyo plase vuruyo,yada tam pas gelecegi sırada adam bacaklarından geçirip dönmeye çalışıyo. delirmek üzereyim

aynı sorun bende de var,
    tıpa tıp aynısı deli olacagım ,
    garantisi ile götürdüm teknosaya 1 hafta sonra aldım gamepadı ,
    tekrar aynı sorun çıkıyor ,
    rt ve Lt tuşları aşırı hassas ,
    işin yoksa uğraş bakalım bunlarla

• quote:

Orijinalden alıntı: buraktheory

quote:

benim de gamepadin birinin RT tuşu nda sorun oluştu.Basmadıgım halde kendi kendine basılıyo bazen.İçeriye gömülme gibi bir sorunu da yok sapasaglam tuş.Fifa 12 de uzaktan şut çekecem gidiyo plase vuruyo,yada tam pas gelecegi sırada adam bacaklarından geçirip dönmeye çalışıyo. delirmek üzereyim

aynı sorun bende de var,

benim sorun geçti.Tuşun üstündeki boşlugu kürdan la biraz karıştırınca sorun biraz geçiyordu sonradan yine aynısı oluyordu.Zamanla tamamen geçti

• Bu değil ama F510'u 5 kere düşürmem sonucu, sırt kısmında ki tuşların hiçbiri çalışmıyor. Ondan önce de X tuşu birkaç kez içine gömülmüştü. Bundan sonr agamepad alırsam, Logitech değil, Xbox 360'ın gamepadini alırım.
  • quote:

quote:

quote:

aynı sorun bende de var,

benim sorun geçti.Tuşun üstündeki boşlugu kürdan la biraz karıştırınca sorun biraz geçiyordu sonradan yine aynısı oluyordu.Zamanla tamamen geçti

Allah allah ,enterasan bir metod bulmuşsun kardeş
    yanlız bende kürdan yok
    carrefoursa gideyim de kürdan alayım o zaman ,
    senin sorunun aynısı işte bendeki ,
    çözümüde aynısı olsa gerek mantık olarak

• aslında içine pislik girmiştir diyerekten kürdanla kurcuklayıp temizlemeye çalıştım
  • quote:

aslında içine pislik girmiştir diyerekten kürdanla kurcuklayıp temizlemeye çalıştım

kürdan olayını iyi bulmuşsun ,
    denedim şimdi
    çalısıyor tıkır tıkır hassasiyet yok denecek kadar azaldı ,
    LT RT tuşlarında ,
    eskisine göre çok daha iyi ,
    demek ki bu logitech ara sıra içinin, deliğinin kurcuklanmasını istiyor
  • Arkadaslar cok acil bu gamepad xboxta calisir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mü'min

quote:

Orijinalden alıntı: hEro_

Gamepad on numara arkadaşlar ancak ithalatçı rezalet firma LOGOSOFT ile yaşadığım sorunları da okumanızı öneririm.

sıcağı sıcağına ...

http://forum.donanimhaber.com/m_62387948/mpage_1/f_/key_//tm.htm#62387948

Sizi gönülden tebrik ediyorum hocam...

Herkesin aklında olsunda ...

• Gamepadi bugün satın aldım ve tuhaf bir sorun yaşadım.

Oyun içersinde mode ışığı kısa bir an için yanıp sönüyor. Sanırım bunun anlamı bağlantının kopası imiş. Bağlantı kopmadan önce yani o ışık yanıp sönmeden önce bastığım tuş bu andan itibaren basılı kalmış gibi algılanıyor oyun tarafından. Benzer sorunu yaşayan başkaları da varmış anladığım kadarıyla.

İşin garip tarafı bağlantının kopmasına neden olabilecek hiç bir sorun yok. USB alıcısını (ya da adı herneyse) kasanın önündeki girişe taktım. Gamapad ile arasında aşağı yukarı 1 metrelik bir mesafe var. Fakat buna rağmen bu problemi yaşadım.

Uzatma kablosu vasıtasıyla alıcıyı gamepade yaklaştırarak şimdilik çözüme ulaştım ama bu durumda kablosuz gamepadin pek bir esprisi kalmıyor. Garip ama durum böyle.

Edit :
    Tuhaf şeyler olmaya devam ediyor. Yeniden denemek amacıyla alıcıyı kablodan çıkarıp tekrar kasaya taktım. Bu kez üstteki sorunu yaşamadım. Şimdilik bir problem yok. Dilerim böyle devam eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stephie -- 8 Ağustos 2012; 4:13:25 >

• quote:

quote:

aslında içine pislik girmiştir diyerekten kürdanla kurcuklayıp temizlemeye çalıştım

kürdan olayını iyi bulmuşsun ,
    denedim şimdi
    çalısıyor tıkır tıkır hassasiyet yok denecek kadar azaldı ,
    LT RT tuşlarında ,
    eskisine göre çok daha iyi ,
    demek ki bu logitech ara sıra içinin, deliğinin kurcuklanmasını istiyor

merabalar arkdaşım benim f710 dada hassaslık sorunu var.Rt ve lt cok hassas basmadan bile kendi kndine calısıyor.sen nasıl halletttn şimdiden tesekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Stephie

Gamepadi bugün satın aldım ve tuhaf bir sorun yaşadım.

Oyun içersinde mode ışığı kısa bir an için yanıp sönüyor. Sanırım bunun anlamı bağlantının kopası imiş. Bağlantı kopmadan önce yani o ışık yanıp sönmeden önce bastığım tuş bu andan itibaren basılı kalmış gibi algılanıyor oyun tarafından. Benzer sorunu yaşayan başkaları da varmış anladığım kadarıyla.

İşin garip tarafı bağlantının kopmasına neden olabilecek hiç bir sorun yok. USB alıcısını (ya da adı herneyse) kasanın önündeki girişe taktım. Gamapad ile arasında aşağı yukarı 1 metrelik bir mesafe var. Fakat buna rağmen bu problemi yaşadım.

Uzatma kablosu vasıtasıyla alıcıyı gamepade yaklaştırarak şimdilik çözüme ulaştım ama bu durumda kablosuz gamepadin pek bir esprisi kalmıyor. Garip ama durum böyle.

Edit :
    Tuhaf şeyler olmaya devam ediyor. Yeniden denemek amacıyla alıcıyı kablodan çıkarıp tekrar kasaya taktım. Bu kez üstteki sorunu yaşamadım. Şimdilik bir problem yok. Dilerim böyle devam eder.

Gamepadin hayırlı olsun. Oyunlarda L ve R analog sticklerin üstüne bastığında tepki geliyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Blueye

Logitech in teknik hizmet servisi harikaymış. F710 gamepad in nano recieverını kaybetmiştim. Adamlarla yurtdısından irtibata geçtim, Hollandadan kargolayıp adresime gönderiyorlar ücretsiz. Helal diyorum...

RESPECT
  • quote:

Orijinalden alıntı: shumin

Adam gibi driver bile yapmıyorlar, Logitech rakibi olmadığı için piyasada çok rahat davranıyor. Kaç zaman geçti hala adam gibi bir Win 7 64 bit driver'ı çıkartmadılar. Olacak iş değil.

driver cikmasi gerekmiyor cunku gamepad microsoftun yaptigi xinput driverlariyla uyumlu olarak yapilmis. hedef butun gamepadleri xinput standartinda birlestirmek boylece butun oyunlar tek bir standarta gore yapiliyor uyumluluk sorununu azaltmak amaclari. zaten x modunda kullanirken bilgisayar xbox 360 gamepad olarak algiliyor f710u. eski oyunlar xinputla uyumlu degil zaten onun icin d modu var. d modunda da rumblepad2 olarak goruyor benim windows 7 sanirim otomatik indiriyor. d modu konusunda katiliyorum adam gibi driver yok ama eski oyunlar tetikleri kullanmadigindan ben sikinti yasamadim.
  • benim 2 adet f710 gamepadim var ikisinide xinput modunda calıstıramadım x e cektiğimde surekli kesilip baglanma sesi veriyor vindowsta ve calısmıyorlar.sorun gamepad lerdemi garantiye gondermlimiyim sizce.Aldığımdan beridir boyleler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hiachi

benim 2 adet f710 gamepadim var ikisinide xinput modunda calıstıramadım x e cektiğimde surekli kesilip baglanma sesi veriyor vindowsta ve calısmıyorlar.sorun gamepad lerdemi garantiye gondermlimiyim sizce.Aldığımdan beridir boyleler.

windowsu guncellemeyi dene xinput driveri guncellemenin biriyle geliyordu yanilmiyorsam. ama her sekilde baglayinca driver olmasa bile sag altta cikan baloncuklu sihirbaz otomatik indirirdi.
  • quote:

benim 2 adet f710 gamepadim var ikisinide xinput modunda calıstıramadım x e cektiğimde surekli kesilip baglanma sesi veriyor vindowsta ve calısmıyorlar.sorun gamepad lerdemi garantiye gondermlimiyim sizce.Aldığımdan beridir boyleler.

http://www.izlesene.com/video/logitech-f710-windows-7-x64-driver-guncellemesi/4859939

bunu bir dene.Format attıktan sonra f710 lardan birini dedigin gibi görmüyordu,bu işlemden sonra görüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Al Swearengen -- 11 Ağustos 2012; 17:08:30 >

• bimeksten sipariş verdim işallah pişman olmam
  • quote:

quote:

http://www.izlesene.com/video/logitech-f710-windows-7-x64-driver-guncellemesi/4859939

bunu bir dene.Format attıktan sonra f710 lardan birini dedigin gibi görmüyordu,bu işlemden sonra görüyor

Bendeki problem görüp görmemesi değil dostum sadece xmodunda calıstıramadım d modunda calısıyor.

• quote:

quote:

quote:

Bendeki problem görüp görmemesi değil dostum sadece xmodunda calıstıramadım d modunda calısıyor.

tamam aynı yere geliyor."xbox 360 wireless controller" driverını kur,cihazı xinput moduna al,üstteki videodaki işlemi yap.Zaten yapıp işe yaramadıysa bilemem

• hafta sonu pc ye formatta atacagım insallah ozaman denerim üstat saolasın yardımın için
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.