Şimdi Ara

Logitech Wireless Gamepad F710 (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.013
Cevap
11
Favori
230.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: donttreadonme

logitech f710 son dönemde iyice kafayı sıyırdı. oyun içerisinde bazı hareketleri kesmiyor. (nba 2k12) örneğin analog ile(sanırım o kola analog denio) koşmayı bıraktığımda oyuncu koşuyu kesmiyor. bir iki saniye daha devam ediyor. aynı sorunla karşılaşan veya fikir belirtebilen olursa çok mutlu olucam sevgili DH daşlar..

denemen için bir tavsiyede bulinim detayını google dayıdan bulur uygularsın...logitech kendi programını ve aygit yöneticisinden driverını ne varsa sil...Oyun kolunun altındaki X/D tırnağını X getir...microsoftun sitesinden xbox oyun koluna ait diriver+program ne varsa bul yükle...oyunların bir çoğu xbox oyun koluna göre ayarlanıyor..eğer sorunsuz yüklemeyi başarırsan büyük ihtimal sıkıntı kalmayacak..
    -Tabi bu dediklerim yazımsal(driver) sorunlar için donanımsal sorun varsa tek çare teknik servis..umarım faydalı olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: matai

quote:

logitech f710 son dönemde iyice kafayı sıyırdı. oyun içerisinde bazı hareketleri kesmiyor. (nba 2k12) örneğin analog ile(sanırım o kola analog denio) koşmayı bıraktığımda oyuncu koşuyu kesmiyor. bir iki saniye daha devam ediyor. aynı sorunla karşılaşan veya fikir belirtebilen olursa çok mutlu olucam sevgili DH daşlar..

denemen için bir tavsiyede bulinim detayını google dayıdan bulur uygularsın...logitech kendi programını ve aygit yöneticisinden driverını ne varsa sil...Oyun kolunun altındaki X/D tırnağını X getir...microsoftun sitesinden xbox oyun koluna ait diriver+program ne varsa bul yükle...oyunların bir çoğu xbox oyun koluna göre ayarlanıyor..eğer sorunsuz yüklemeyi başarırsan büyük ihtimal sıkıntı kalmayacak..
    -Tabi bu dediklerim yazımsal(driver) sorunlar için donanımsal sorun varsa tek çare teknik servis..umarım faydalı olur.

kardeş çok teşşeküürler cavabın için.. ama sanırım yazılımla ilgili bişey değil. çünkü diğer oyunlarda bu tür sorunlarla karşılaşmadım yada farketmedim. acaba 2k12 sorunlu mu yüklendi dedim yeniden yükledim ama fasılalı bir şekilde sorun devam etti. belki yine hatalı yüklendi. servis ise muhtemelen paketleyip tekrar gönderir. çünkü diğer oyunlarda sorunsuz çalışıyor. keşke bir f710 um daha olsaydı. test etme şansım olurdu.
    en sevdiğim oyunu f710 ile oynayamıyorum. ama yine alacak olsam f710 dan şaşmazdım.

• beyler bayanlarrr (ve diğerleri) bi daka bana da bakın
    ben bugün teknosadan f310 aldım 60 lira!!! siz daha az yazmıssınız.antepte yaşyom
    sonra bilgisayara taktım-tanıttım bilgisayar tanıdı sonra goştum prototype 1 açtım oyunu keyboarddan benim logitech ime getirdim. sonra oyunun kontroller bölümünde kolun üstünde anlatmıs bunla sağ bunla sol felan diye sonra apply yaptım oyuna girdim. oyunda hiçbi tuş çalışmıyor yine klavyeden oynamak zorunda kalıyorum bu arada x / d yeri x de oyun otomatik algıladı saten orasını.

prototype bitmeden kolla oynamak istiyorum nolur :(( bana bi yol bulurmusunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: naberfiro

beyler bayanlarrr (ve diğerleri) bi daka bana da bakın
    ben bugün teknosadan f310 aldım 60 lira!!! siz daha az yazmıssınız.antepte yaşyom
    sonra bilgisayara taktım-tanıttım bilgisayar tanıdı sonra goştum prototype 1 açtım oyunu keyboarddan benim logitech ime getirdim. sonra oyunun kontroller bölümünde kolun üstünde anlatmıs bunla sağ bunla sol felan diye sonra apply yaptım oyuna girdim. oyunda hiçbi tuş çalışmıyor yine klavyeden oynamak zorunda kalıyorum bu arada x / d yeri x de oyun otomatik algıladı saten orasını.

x olmadıysa d dene..zaten logitech normalde d ile uyumlu...x yaparsanda microsoft xbox 360 oyun kolu driverını indir(xbox 360 gibi algılayacak)..

• quote:

Orijinalden alıntı: matai

quote:

Orijinalden alıntı: naberfiro

beyler bayanlarrr (ve diğerleri) bi daka bana da bakın

x olmadıysa d dene..zaten logitech normalde d ile uyumlu...x yaparsanda microsoft xbox 360 oyun kolu driverını indir(xbox 360 gibi algılayacak)..

abe zaten d de denedim x de x ile zaten normal olanlar var driver da var zaten yazmışım tanıttım felan diye

• bugün vatan da %48 indirimli 59 tl ye aldım . arkadaşların dediği sorundan bende müzdaribim kolda aksaklıklar yaşanıyor . ama tavsiyem kol ile çok uzağa gitmeyin uzatma kablosunu kullanın . biraz daha faydası oluyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: 454furkan

bugün vatan da %48 indirimli 59 tl ye aldım . arkadaşların dediği sorundan bende müzdaribim kolda aksaklıklar yaşanıyor . ama tavsiyem kol ile çok uzağa gitmeyin uzatma kablosunu kullanın . biraz daha faydası oluyor .

Wireless Gamepad'e uzatma kablosu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fornicras

quote:

Orijinalden alıntı: 454furkan

bugün vatan da %48 indirimli 59 tl ye aldım . arkadaşların dediği sorundan bende müzdaribim kolda aksaklıklar yaşanıyor . ama tavsiyem kol ile çok uzağa gitmeyin uzatma kablosunu kullanın . biraz daha faydası oluyor .

Wireless Gamepad'e uzatma kablosu?

usb alıcısını uzatan bir kablo var gorebileceği şekilde ayarlama amaçlı kablo ile bağımsız .
  • arkadaslar cook kararsız kaldım sızce F510 mu yoksa F710 mu alayım bazı arkadaslar kablosuzda aksaklıklar yasadıgını soylemıs bazıları gonul rahatlıgı ıle kullanıyor wın 7 64 bıt kullanıcısyım drıverlarını guncelleyıp aklımda kablosuz oldugu ıcın F710 var sız ne dersınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: kozkir

arkadaslar cook kararsız kaldım sızce F510 mu yoksa F710 mu alayım bazı arkadaslar kablosuzda aksaklıklar yasadıgını soylemıs bazıları gonul rahatlıgı ıle kullanıyor wın 7 64 bıt kullanıcısyım drıverlarını guncelleyıp aklımda kablosuz oldugu ıcın F710 var sız ne dersınız

http://www.amazon.com/Microsoft-Xbox-360-Controller-Windows/dp/B004QRKWLA/ref=pd_cp_e_0
  • xbox controller a alıskın degılım neyse f710 u aldım:)
  • quote:

xbox controller a alıskın degılım neyse f710 u aldım:)

nasil sorun yasadn mi? edit:yahu su f710 u ps3 te deneyen yokmu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mre35

quote:

xbox controller a alıskın degılım neyse f710 u aldım:)

nasil sorun yasadn mi? edit:yahu su f710 u ps3 te deneyen yokmu?

siparişi verdim bimeks te en ucuzuydu 1 2 gun ıcerısınde elımde olur wın 7 64 bıt sıkıntısı cekenler varmıs ondada mıcrosoftun sıtesınden drıver ındırıp guncellemeyı o drıver ı hedef gostererek yapıldıgında sorun kalkıyormus ondan deneyıp paylasıcam bakalım
  • az önce sipariş verdim bimeksten 58 lira + kargo F710
  • quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

az önce sipariş verdim bimeksten 58 lira + kargo F710

eminmisin kardeş? 510 olmasın o?
  • quote:

quote:

Logitech F710 Kablosuz Gamepad (940-000118) 1 50,76 50,76 +Kdv .

Kargoya verilmiş gelir yarın umarım.

Bu arada indirim bitmiş. Şu anki fiyatı 105 lirahttp://www.bimeks.com.tr/urun/116578/logitech-f710-kablosuz-gamepad-940-000118-.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fasakasa -- 17 Eylül 2012; 18:49:14 >

• quote:

quote:

quote:

Logitech F710 Kablosuz Gamepad (940-000118) 1 50,76 50,76 +Kdv .

Kargoya verilmiş gelir yarın umarım.

Bu arada indirim bitmiş. Şu anki fiyatı 105 lirahttp://www.bimeks.com.tr/urun/116578/logitech-f710-kablosuz-gamepad-940-000118-.aspx

bende çok şaşırdım. çok iyi fiyata almışsın. hayırlı olsun.

• cuma günü vatan'dan %48 indirimle 59 liraya aldım f710'u ben de. evde 2. f710 oldu.

ilkini 80 küsür liraya geçen sene almıştım. yok böyle bi kampanya. müthiş denk geldi.
  • bimeks kampanya konusunda gördüm ama geç kalmıştık çok güzel bu seri.
    kampanyayı yakalayabilsem 2 tane alıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kiwi21

cuma günü vatan'dan %48 indirimle 59 liraya aldım f710'u ben de. evde 2. f710 oldu.

ilkini 80 küsür liraya geçen sene almıştım. yok böyle bi kampanya. müthiş denk geldi.

İkisini aynı anda kullanamayacak olman üzücü.
  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.