Şimdi Ara

Logitech Wireless Gamepad F710 (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.013
Cevap
11
Favori
230.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Fornicras

quote:

Orijinalden alıntı: kiwi21

cuma günü vatan'dan %48 indirimle 59 liraya aldım f710'u ben de. evde 2. f710 oldu.

ilkini 80 küsür liraya geçen sene almıştım. yok böyle bi kampanya. müthiş denk geldi.

İkisini aynı anda kullanamayacak olman üzücü.

niye kullanamıyorum anlamadım. çatır çatır oynamaya devam ediyorum sıkıntısız bir şekilde.
  • quote:

quote:

quote:

cuma günü vatan'dan %48 indirimle 59 liraya aldım f710'u ben de. evde 2. f710 oldu.

ilkini 80 küsür liraya geçen sene almıştım. yok böyle bi kampanya. müthiş denk geldi.

İkisini aynı anda kullanamayacak olman üzücü.

niye kullanamıyorum anlamadım. çatır çatır oynamaya devam ediyorum sıkıntısız bir şekilde.

İkisinin alıcısını taktığında tek alıcı gibi görme olayı vardı o yüzden aynı anda ikiside çalışmıyordu, bilmiyorum düzelttiler mi?

• arkadaşlarda 4 tane f710'la oynuyoruz bi sıkıntı yok. ben de eve 2. f710'u aldım. onda da sıkıntı yok.
  • quote:

arkadaşlarda 4 tane f710'la oynuyoruz bi sıkıntı yok. ben de eve 2. f710'u aldım. onda da sıkıntı yok.

İyi o zaman hayırlı olsun.
  • bende şuan 2 tane var zaten. 2 tanesini toplam 86 liraya forumdan bir arkadaştan almıştım. 100 liralık ayrı ayrı faturaları vardı. 4 aylıklardı ben aldığımda.

aynı anda 2 sinide takıyorum araba yarışı veya futbol oyunlarında bir sorun yok. tekleme takılma olmuyor. 40m2 salonda heryerden çalışıyor.

geçen ay 1 tanesini kuzene kaptırdım o yüzden 2 tane daha almak istiyorum. kapanyaları takip edecez artık
  • Bimeksten 58 liraya aldığım f710 geldi. Güzelce kutulamışlar falan. . Kurulumu şöyle yaptım önce nanoyu taktım direk tanımadı sanırım anlamadım. Sonra çıkardım cdsini yükledim. X modundaydı zaten geldiğinde değiştirmedim blur pes assassins creed star wars the run dirt 3 oyunlarında denedim otomatik gördü hiç bir şey yapmadım.

Size sorum şu. Kullanmadığım zaman nano alıcıyı çıkarayım mı yoksa dursun mu . bir de ben bu aletin çalışıp çalışmadığını nasıl anlıycam nasıl kapatıcam pil boşa gitmesin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

Bimeksten 58 liraya aldığım f710 geldi. Güzelce kutulamışlar falan. . Kurulumu şöyle yaptım önce nanoyu taktım direk tanımadı sanırım anlamadım. Sonra çıkardım cdsini yükledim. X modundaydı zaten geldiğinde değiştirmedim blur pes assassins creed star wars the run dirt 3 oyunlarında denedim otomatik gördü hiç bir şey yapmadım.

Size sorum şu. Kullanmadığım zaman nano alıcıyı çıkarayım mı yoksa dursun mu . bir de ben bu aletin çalışıp çalışmadığını nasıl anlıycam nasıl kapatıcam pil boşa gitmesin :)

alıcı kasada dursa bişey olmaz.Hem kaybolması daha zor olur böylece.Belli bir süre gamepad i kullanmadıgında kendisini kapatıyor zaten.Kapalı durumdayken bir tuşa bastıgında mode un yanındaki ışık yanıp söner.Pil konusunda endişe etme.6 ay gider piller

• quote:

Orijinalden alıntı: thebancally

quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

Bimeksten 58 liraya aldığım f710 geldi. Güzelce kutulamışlar falan. . Kurulumu şöyle yaptım önce nanoyu taktım direk tanımadı sanırım anlamadım. Sonra çıkardım cdsini yükledim. X modundaydı zaten geldiğinde değiştirmedim blur pes assassins creed star wars the run dirt 3 oyunlarında denedim otomatik gördü hiç bir şey yapmadım.

alıcı kasada dursa bişey olmaz.Hem kaybolması daha zor olur böylece.Belli bir süre gamepad i kullanmadıgında kendisini kapatıyor zaten.Kapalı durumdayken bir tuşa bastıgında mode un yanındaki ışık yanıp söner.Pil konusunda endişe etme.6 ay gider piller

tamam o zaman zaten laptop kullanıyorum dursun öyle sıkıntı olmuyorsa :) teşekkürler. Yalnız call of duty mw3 te görmedi padi. yani ayarlar bölümünde seçme yeri de yok. Ha kolla fps oynayacağım için değil de denemek için girmiştim

• gamepad sımdı elıme gectı deneyımlerımı yazayım;

gorunusu cok guzel
    2 kalem pılle calısıyor bıraz agır ondan ama cook da degıl
    malzemesı cok kalıtelı asla terletmıyor tutma yerınde ozel maddesı var(ps3 sahıbıysen ps3 kolu bunun yanında dandık kalıyor)
    tepesınde d mod la x mod var x moda getır sen xmod dedıgı yenı cıkan oyunlarda ototmatık atanmıs tuslar gırıp ayarlamana gerek yok
    d mod da eskı oyunların ayarlarını yapıp eskı oyunları da oynayabılırsın
    kurulumu cok basıt cd yı takınca dıyor once kucuk alıcısını tak dıyor next next dedıgın an yuklenıyor
    baglantısı cok ıyı baya uzaga da gıtsem bende bır problem cıkarmadı
    aman dıkkat alıcısı cok kucuk oldugundan bılgısayara takılı kalsın pılı cok az kullanıyor cunku
    vıbratıon tusu var 1kez bastıgın an aktıf hale getırıyorsun 2kez basarsan kapatıyorsun
    back start tuslarıyla da ılerı gerı bıldıgın menu gecıslerı
    mode tusuna basıldıgında da analogla degılde yon tuslarıyla oynuyorsun kapalı oldugunda da analoglarla oynuyorsun

tepkımesı ıyı tuslar saglam hıcbır problem yaratmadı

fıfa 13(demo) pes gta hepsını oynadım gaaaaaayet memnunum.wın 7 64bıt kullanıyorum hıcbır sorunla karsılasmadım

• arkadaslar kampanya olduğunda haber versek birbirimize,uygun fiyata alsak bizde
  • yalnız kontrol tuşları yapışık olduğu için alışması zaman alacak gibi :) ama ele oturuşu kalitesi iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: kozkir

gamepad sımdı elıme gectı deneyımlerımı yazayım;

gorunusu cok guzel
    2 kalem pılle calısıyor bıraz agır ondan ama cook da degıl
    malzemesı cok kalıtelı asla terletmıyor tutma yerınde ozel maddesı var(ps3 sahıbıysen ps3 kolu bunun yanında dandık kalıyor)
    tepesınde d mod la x mod var x moda getır sen xmod dedıgı yenı cıkan oyunlarda ototmatık atanmıs tuslar gırıp ayarlamana gerek yok
    d mod da eskı oyunların ayarlarını yapıp eskı oyunları da oynayabılırsın
    kurulumu cok basıt cd yı takınca dıyor once kucuk alıcısını tak dıyor next next dedıgın an yuklenıyor
    baglantısı cok ıyı baya uzaga da gıtsem bende bır problem cıkarmadı
    aman dıkkat alıcısı cok kucuk oldugundan bılgısayara takılı kalsın pılı cok az kullanıyor cunku
    vıbratıon tusu var 1kez bastıgın an aktıf hale getırıyorsun 2kez basarsan kapatıyorsun
    back start tuslarıyla da ılerı gerı bıldıgın menu gecıslerı
    mode tusuna basıldıgında da analogla degılde yon tuslarıyla oynuyorsun kapalı oldugunda da analoglarla oynuyorsun

tepkımesı ıyı tuslar saglam hıcbır problem yaratmadı

fıfa 13(demo) pes gta hepsını oynadım gaaaaaayet memnunum.wın 7 64bıt kullanıyorum hıcbır sorunla karsılasmadım

sanırım ps3 de kullanıyorsun,merak edeni çok D moduna getirip ps3 de denermisin...bence ps3 de çalışacak fakat 4.25 versiyonda deneyen çıkmadı..görüşlerin içinde teşekkürler.

• ps3 yazılımım en güncelde sanısam 4.25

gamepad ı hem ps3 de hem bıg da oynuyorum ps3 de dmoduna getırdıkten sonra rahatlıkla oynuyorum
  • quote:

ps3 yazılımım en güncelde sanısam 4.25

gamepad ı hem ps3 de hem bıg da oynuyorum ps3 de dmoduna getırdıkten sonra rahatlıkla oynuyorum

merak edenler adına teşekkürler kozkir,konu sahibi arkadaşa da rica ettim PS3 D modunda çalışır diye konu başlığına eklerse,bilmeyenlere faydası olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: matai

quote:

merak edenler adına teşekkürler kozkir,konu sahibi arkadaşa da rica ettim PS3 D modunda çalışır diye konu başlığına eklerse,bilmeyenlere faydası olur.

rica ederim ne demek;

dediğim gibi gamepad i kesinlikle öneriyorum hem ps3 de hem pc de sorunsuz calısıyor.
  • quote:

quote:

quote:

rica ederim ne demek;

dediğim gibi gamepad i kesinlikle öneriyorum hem ps3 de hem pc de sorunsuz calısıyor.

Arkadaş şu gamepadden memnun olanları görünce aşırı sinirim bozuluyor. Bi bana mı bozuk olan denk geldi arkadaş şu koskoca forumda.

Allah sizinkine uzun ömür versin ama tabi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

rica ederim ne demek;

Arkadaş şu gamepadden memnun olanları görünce aşırı sinirim bozuluyor. Bi bana mı bozuk olan denk geldi arkadaş şu koskoca forumda.

Aletin darbeye dayalı sorunu yoksa mutlaka yazımsal(driver çakışması,güncel olmaması,işletim sistemi ile sıkıntı vs..) sorunu vardır..bunu çözmek içinde deneme yanılma yaparak biraz araştırarak kesinlikle çözülür...

Benim yaşadığım örneği verim F710 almayı düşünüyordum fakat PS3 de çalışırmı diye araştırma yapim dedim..kulakları çınlasın formda 2.elde F710 satışı çıkaran arkadaş,PS3 de denediğini çalışmadığını yorumlamıştı...Bende ne olur ne olmaz tercihimi F510 dan yana kullandım.Meğerse bu arkadaş sadece X modunda denemiş,halbuki dikkatli kullanıcı olsa D modunu da denerdi..bunun gibi basit şeyleri kendimiz gözden kaçırıyoruz..dediğim gibi darbeye dayalı bir sorun değilse yazılım sorunu aşmak senin elinde.Tekrar uğraş çözemezsen madde,madde yapılabilcekler konusunda yardımcı olmaya çalışırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matai -- 22 Eylül 2012; 19:51:49 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

rica ederim ne demek;

Aletin darbeye dayalı sorunu yoksa mutlaka yazımsal(driver çakışması,güncel olmaması,işletim sistemi ile sıkıntı vs..) sorunu vardır..bunu çözmek içinde deneme yanılma yaparak biraz araştırarak kesinlikle çözülür...

Benim yaşadığım örneği verim F710 almayı düşünüyordum fakat PS3 de çalışırmı diye araştırma yapim dedim..kulakları çınlasın formda 2.elde F710 satışı çıkaran arkadaş,PS3 de denediğini çalışmadığını yorumlamıştı...Bende ne olur ne olmaz tercihimi F510 dan yana kullandım.Meğerse bu arkadaş sadece X modunda denemiş,halbuki dikkatli kullanıcı olsa D modunu da denerdi..bunun gibi basit şeyleri kendimiz gözden kaçırıyoruz..dediğim gibi darbeye dayalı bir sorun değilse yazılım sorunu aşmak senin elinde.Tekrar uğraş çözemezsen madde,madde yapılabilcekler konusunda yardımcı olmaya çalışırım.

Yok hocam çok araştırdım F710'la ilgili Google'da ki ilk 10 sayfayı taradım resmen, benim sorunun çözümü yok.

• ben de oynamaya kıyamıyorum analog falan bozulur mu acaba diye
  • Arkadaşlar bilgisayarım bu gamepadi görmedim, sürücülerini de yükledim neden acaba?
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.