Şimdi Ara

Logitech Wireless Gamepad F710 (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.013
Cevap
11
Favori
230.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi akşamlar. Teknosa turuncu indirim ile F710 almayı planlıyorum. 69.90TL fiyatı var.
    Win7 64 Bit kullanıyorum. Toshiba notebookta kullanacağım. Bir sorunu var mı bu kolun son zamanlarda? Ve 64Bitte sorun yaşayanlar olmuş. Çözüm yolu kolay mıdır?
    Hemen cevaplarsanız sevinirim çünkü eğer yorumlar iyi olursa yarın sabah gidip alacağımda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asetil Co A

İyi akşamlar. Teknosa turuncu indirim ile F710 almayı planlıyorum. 69.90TL fiyatı var.
    Win7 64 Bit kullanıyorum. Toshiba notebookta kullanacağım. Bir sorunu var mı bu kolun son zamanlarda? Ve 64Bitte sorun yaşayanlar olmuş. Çözüm yolu kolay mıdır?
    Hemen cevaplarsanız sevinirim çünkü eğer yorumlar iyi olursa yarın sabah gidip alacağımda

Çözüm yolu kolay bir önceki sayfada var.Hiç sıkıntı etme, fiyat çok iyi hiç beklemeden al bence.Kesinlikle pişman olmazsın.
  • geçen seferki vatan indiriminde 50 küsür tl ye satıldı , ben 75 tlden almıştım çok acil değilse daha düşük fiyat denk gelebilir
    edit : 59 tl lik indirim bimeks deymiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hadouken06 -- 6 Ekim 2012; 16:25:05 >
  • iyi günler bir sorum olacak f710 aldım yaklaşık bir sene olacak fakat fifa 2011 de sorunum var kendime göre analog tuşa atama yaptım fakat şut olayınsa sıkıntı var neredeyse boş kaleyle karşı karşıya gelip atamama durumu çoğu zaman :) fırsat bulupda götüremedim teknik destek için arayacağım ama burada buna benzer sorun yaşayan oldumu benmi yanlış atama yaptım yoksa analog tuşdamı sorun var bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa memnun olurum
  • F710 u D modda PS3 de sorunsuz kullanıyorum ama her oyunda çalışmıyor tabi ki . Örneğin Gran Turismo 5 de çalışmıyor ama little big planet 2 , borderlands , mortal kombat, Fifa ve Pes de çalışıyor kendim denedim. Sanırım ps one oyunlarında da çalışmıyor bir kaç denemem olmuştu. Eğer sırf PS3 için alacaksanız almayın dualshock 3 alın. Ama derseniz hem PS3 hem Bilgisayar Hem de tablette kullanıcam derseniz alabilirsiniz. Ben geçen yıl almıştım daha yeni değiştirdim pilini ve linux mint de bile denedim tanıma problemi çıkmadı. Playstation a usb yi takınca tanıma olmaz ise bir kaç kere çıkarıp takın bu arada gamepad den bir kaç tuşa basın.

Boyutlarını karşılastırmanız için. Dualshock 3 , F710 , Dual Action (7 yıllık hala çalışıyor.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birder -- 7 Ekim 2012; 18:48:45 >

• ayrıntılı olarak anlatırmısınız?
    f710 cd sinden yükleme yapmak gerekmiyormu?
    2. kol olarak kullanmak istiyoruz f710 u bir türlü beceremedik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nohackmove

ayrıntılı olarak anlatırmısınız?
    f710 cd sinden yükleme yapmak gerekmiyormu?
    2. kol olarak kullanmak istiyoruz f710 u bir türlü beceremedik.

İlk olarak acim playstation u sonra dualshock u 1 yapin sonra f710 usb sini ps3 e takin ve f710 un tuslarina basin mod tusuna basin biraz bekleyin tekrar basin . Sonra menude calisiyor mu kontrol edin . F710 D konumunda olucak unutmayin . İsiginin yanip sonmesi gecince baglanmistir buyuk ihtimal.

Hang i oyunda deniceksiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birder -- 7 Ekim 2012; 19:06:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mortal kombat var nfs run var birde tekken var
    şimdi birde metal gear solid 4 geliyor. F710 zaten vardı bende ama ps3 aldı arakdaş. 2. kol olarak çalışırsa işte oynamak istiyoruz.
  • Dedigim sekilde yapin mortal kombat i oynarsiniz sorunsuz diger oyunlarida deneyip bakarsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar yine bimeks, vatan, teknosa vs indirim olursa haber verelim takipteyim
  • Vatanda bugün %25 indirim vardı internette, haftasonu mağazalarda olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [darkness13]

Vatanda bugün %25 indirim vardı internette, haftasonu mağazalarda olur.

%25 indirimli fiyatı 90 TL maalesef..
  • 60'a falan bulabilsem hiç kaçırmıycam...
  • Ben bu gamepad'den pek memnun değilim niye böyle anlamadım.Yükledim çalışıyor.Ama sanki geç algılıyormuş gibi .Ayrıca bazen fifa oynarken tuşlar takılıyor.X modunda oynuyorum D moduna alınca oyunda görmüyor.Bazen oynarken tak diye bağlantı kopuyor,mecbur oyundan çıkmak zorunda kalıyorum.Nasıl olucak bu işler var mı bir çözümü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DMUKKS

Ben bu gamepad'den pek memnun değilim niye böyle anlamadım.Yükledim çalışıyor.Ama sanki geç algılıyormuş gibi .Ayrıca bazen fifa oynarken tuşlar takılıyor.X modunda oynuyorum D moduna alınca oyunda görmüyor.Bazen oynarken tak diye bağlantı kopuyor,mecbur oyundan çıkmak zorunda kalıyorum.Nasıl olucak bu işler var mı bir çözümü ?

bu sorunun cep telefonu sinyalleriyle bir ilgisi olabilir mi diye düşünüyorum son zamanlarda. cep telefonunu odadan çıkarınca f710 da sinyal kopmasının olmadığını gördüm ve bunu biraz daha test edip buradan yazıcam. sorun yaşayanlar bir denesin, telefonunuzu odadan çıkarıp bir deneyin.

Denedim arkadaşlar. yinede yapıyor telefonla bir ilgisi yokmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alito -- 16 Ekim 2012; 8:14:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ua_anil

60'a falan bulabilsem hiç kaçırmıycam...

ben de beklemedeyim vatan 59'a satmış daha önce bu yüzden beklemek daha mantıklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktaysar

quote:

ben de beklemedeyim vatan 59'a satmış daha önce bu yüzden beklemek daha mantıklı.

+1
    bekliyoruz bakalım :)
  • Tahtakalede felan ucuza bulabilir miyiz acaba bu aralar mağazalarda indirim az var
  • arkadaşlar biz 2 adet aldık f 710 dan ama bir sorunumuz var

2 kolu birden taktığımzda biri tam çalışıyor ama diğerinin tuşları farklı şekillerde çalışıyor. Yani x y nin yerleri faklı ne yaptıysak düzeltemedik. bilen birileri varsa allah rızası için yardım etsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: rueta

quote:

Orijinalden alıntı: oktaysar

quote:

+1
    bekliyoruz bakalım :)

sıcak fırsatları takip et derim
    http://forum.donanimhaber.com/forumid_193/tt.htm#

• 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.