Şimdi Ara

Logitech Wireless Gamepad F710 (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.013
Cevap
11
Favori
230.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PES 2013 ü yükledim, settings te DirectInput seçiliyken oyun da gamepad tuşları da D modunda düzgün çalışıyor. Fakat settings te XInput u seçip, oyunu açmaya çalıştığımda "Pro Evolution Soccer 2013 çalışmayı durdurdu" hatasını alıyorum. Bir türlü oyunu f710 X modundayken açamadum. Yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler..
  • arkadaşlar bu f710 ile android cihazlarda oyun oynamak mümkün mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lyldz

quote:

Orijinalden alıntı: sirinbaba

Ben demiştim... ..Tuş kombinasyonu ile ilgili bir sıkıntı yok demi?

15 dakkadir kiyir kiyir oynuyorum hic bir sikinti yok.tek dikkat edilmesi gerekn gamepadin X de degilde D de sorunsuz calismasi.ps3 hemen tanidi vallaha eyvallah hocam

Hocam bende bu sorunun cevabını arıyordum :)

Benim elimde F710'dan iki tane var Bilgisayar üzerinden 82 Ekran monitörümde Fifa 13 ve Pes 13 oynuyorum çatır çatır. Süper Fifa 12 ve Pes 12'de oynadım bu kollarla. Öncelikle almayı düşünen varsa kesinlikle almalı.

PS3 olayına geleyim geçenlerde kuzen PS3'ünü getirdi denedik ama çalıştıramadık. Bu haber iyi oldu. Bende X ve D çektim ama birinci kol Sony'in kendi kolu aktif olduğu için tanımadı demek ki..

Neyse yakında PS3 almayı düşünüyordum eğer alırsam Joystick derdim olmayacak anlaşılan :)

• Herkes az ya da çok bir sorun yaşamış gibi F710 ile.Gamepad alma arefesinde daha önce Rumblepad 2 Cordless kullanıp çok memnun kalmış biri olarak Xbox360 PC Wireless almayı daha uygun gördüm bu konuya bakınca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -dehşet-

Herkes az ya da çok bir sorun yaşamış gibi F710 ile.Gamepad alma arefesinde daha önce Rumblepad 2 Cordless kullanıp çok memnun kalmış biri olarak Xbox360 PC Wireless almayı daha uygun gördüm bu konuya bakınca.

Aynen kardeşim. XBOX360 al en mantıklısı, onda sorun falan var mıdır bilmiyorum hiç bir yerde görmedim. Ama F710 özellikle X-mode'da çok fazla sorun çıkarıyor. D-mode'da bir şey yok ama. D-mode'da titremiyor vs. zevk vermiyor hiç. Bende XBOX360 alıcam PC için geçen Teknosa'da 80TL'ye gördüm.
  • @Fornicras

Siz öyle diyince açtım Teknosa'ya baktım.Tükenmiş olan 89 TL'lik sadece Xbox360 uyumlu kablosuz kolu gördüm.PC ile uyumlu olanını sanırım getiren distribütör yok.Paralel ithalat diye tabir ettiğimiz şekilde getirenler mevcut.Ben SYD Bilgisayar adlı sitede buldum PC uyumlu olanını ancak orjinal olup olmadığından tam emin olamadım.Forumda mevzu olmuş.Alanlar orjinal olduğunu söylemişler.Orjinal olsa bile yurt dışı ürün almış gibi düşünmeliyiz.Yine de mevcut durumda Logitech yeni bir Wireless gamepad yapana kadar tek alternatif Xbox gibi görünüyor kullanıcı yorumlarına göre.

Microsoft Xbox360 & Pc Wireless Controller

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -dehşet- -- 18 Kasım 2012; 15:26:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: delioflu

quote:

quote:

15 dakkadir kiyir kiyir oynuyorum hic bir sikinti yok.tek dikkat edilmesi gerekn gamepadin X de degilde D de sorunsuz calismasi.ps3 hemen tanidi vallaha eyvallah hocam

Benim elimde F710'dan iki tane var Bilgisayar üzerinden 82 Ekran monitörümde Fifa 13 ve Pes 13 oynuyorum çatır çatır. Süper Fifa 12 ve Pes 12'de oynadım bu kollarla. Öncelikle almayı düşünen varsa kesinlikle almalı.

PS3 olayına geleyim geçenlerde kuzen PS3'ünü getirdi denedik ama çalıştıramadık. Bu haber iyi oldu. Bende X ve D çektim ama birinci kol Sony'in kendi kolu aktif olduğu için tanımadı demek ki..

Neyse yakında PS3 almayı düşünüyordum eğer alırsam Joystick derdim olmayacak anlaşılan :)

Onceki mesajlarda ps3 ile ilgili yazmistim orayi okuyun bi isterseniz cunku her oyunu oynuyamayabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: -dehşet-

@Fornicras

Siz öyle diyince açtım Teknosa'ya baktım.Tükenmiş olan 89 TL'lik sadece Xbox360 uyumlu kablosuz kolu gördüm.PC ile uyumlu olanını sanırım getiren distribütör yok.Paralel ithalat diye tabir ettiğimiz şekilde getirenler mevcut.Ben SYD Bilgisayar adlı sitede buldum PC uyumlu olanını ancak orjinal olup olmadığından tam emin olamadım.Forumda mevzu olmuş.Alanlar orjinal olduğunu söylemişler.Orjinal olsa bile yurt dışı ürün almış gibi düşünmeliyiz.Yine de mevcut durumda Logitech yeni bir Wireless gamepad yapana kadar tek alternatif Xbox gibi görünüyor kullanıcı yorumlarına göre.

Microsoft Xbox360 & Pc Wireless Controller

Orjinal

• quote:

Orijinalden alıntı: Fornicras

Aynen kardeşim. XBOX360 al en mantıklısı, onda sorun falan var mıdır bilmiyorum hiç bir yerde görmedim. Ama F710 özellikle X-mode'da çok fazla sorun çıkarıyor. D-mode'da bir şey yok ama. D-mode'da titremiyor vs. zevk vermiyor hiç. Bende XBOX360 alıcam PC için geçen Teknosa'da 80TL'ye gördüm.

Hocam ben X modunda çok memnun bir şekilde kullanıyorum F710'u. Sanki çok nadir çekmeme sorunu oluyor gibi ama artık onu da hissetmiyorum canavar gibi diyebilirim. Normalde Dual Shock bağlamak isterim Sony orjinal kolu elim gibi kullanıyorum ama malesef onu bağlarken de dünyanın sorunu çıkıyor oyunlarda.

Senin rahatsız olduğun sorunlar neler?

• Vatan'da 110 TL olan ürün, Bimeks'te 80 TL. Ne diyorsunuz arkadaşlar, bu fark nereden geliyor? Aranızda tecrübeli olanlar vardır, sorun çıkmaz diyorsanız sipariş vereceğim Bimeks'ten...
  • hiç bir sorun çıkmaz gönül rahatlığı ile alabilirsin bimeks ten
  • quote:

Orijinalden alıntı: yattara11

Vatan'da 110 TL olan ürün, Bimeks'te 80 TL. Ne diyorsunuz arkadaşlar, bu fark nereden geliyor? Aranızda tecrübeli olanlar vardır, sorun çıkmaz diyorsanız sipariş vereceğim Bimeks'ten...

daha önce bimeksten 59a aldım ben taş gibi
  • @loaodz ve @fasakasa

Yorumlarınız için teşekkür ediyorum, bir an tereddüte düştüm aradaki farkı görünce, ama şimdi verdim siparişi, sağolunuz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oculomotorius

quote:

quote:

quote:

Onceki mesajlarda ps3 ile ilgili yazmistim orayi okuyun bi isterseniz cunku her oyunu oynuyamayabilirsiniz.

Evet hocam Kuzen'de PS3 vardı orada Joystick'leri denedik. PES 13'de oynayabildik fakat Fifa 13'de kullanamadık. Fifa oyuncusu olarak bu olay beni derinden etkiledi ve üzdü

Kuzen PS3'ün kırık olduğunu kaçak oyun oynadığını falan söyledi belki de o yüzden Fifa 13 oynamıyordur vs vs dedi. Fifa 13 oynasaydı yeterli olurdu benim için

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Evet hocam Kuzen'de PS3 vardı orada Joystick'leri denedik. PES 13'de oynayabildik fakat Fifa 13'de kullanamadık. Fifa oyuncusu olarak bu olay beni derinden etkiledi ve üzdü

Kuzen PS3'ün kırık olduğunu kaçak oyun oynadığını falan söyledi belki de o yüzden Fifa 13 oynamıyordur vs vs dedi. Fifa 13 oynasaydı yeterli olurdu benim için

Fifa o zaman diger kollara destek vermiyor olabilir. Zaman bulursam fifa 13 un demosunu indirip bir denerim ps3 de calisip calismadigini soylerim .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Fifa o zaman diger kollara destek vermiyor olabilir. Zaman bulursam fifa 13 un demosunu indirip bir denerim ps3 de calisip calismadigini soylerim .

Bekleyeceğim cevabınızı

• bende bu gün bimexten aldım ürünü merak ettiğim sürekli bu cihaz açıkmı duracak pil gitmesin çabucak yoksa kendi kendine kapanıor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Love_For_You

bende bu gün bimexten aldım ürünü merak ettiğim sürekli bu cihaz açıkmı duracak pil gitmesin çabucak yoksa kendi kendine kapanıor mu

tabiki kapanıyor dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: hiachi

quote:

Orijinalden alıntı: Love_For_You

bende bu gün bimexten aldım ürünü merak ettiğim sürekli bu cihaz açıkmı duracak pil gitmesin çabucak yoksa kendi kendine kapanıor mu

tabiki kapanıyor dostum

teşekkürler.
  • konuya bakılırsa f510 almakla iyi etmişim herhalde sorun yaşayan yok pek böyle aktif değil :)
  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.