Şimdi Ara

Logitech Wireless Gamepad F710 (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.013
Cevap
11
Favori
230.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: juba09

konuya bakılırsa f510 almakla iyi etmişim herhalde sorun yaşayan yok pek böyle aktif değil :)

niye ki benim tüm mesajlarım memnuniyetle ilgili
  • sorun yaşayanlarda olmuş bir hayli f510da şuana kadar gamepad kaynaklı hiçbir sorun yaşamadım ben wireless olduğu için doğal olarak sornlarıda beraberinde getiriyor
  • f 310 aldım kuruyorum bilgisayara görmüyo xp kullanıyorum nedir sorun acaba yoksa parçalıcam bu aleti. casperin kolu vardı ne kurma ne bişey tak usbye kullan bu ne ya böyle, yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: nemesis-83

f 310 aldım kuruyorum bilgisayara görmüyo xp kullanıyorum nedir sorun acaba yoksa parçalıcam bu aleti. casperin kolu vardı ne kurma ne bişey tak usbye kullan bu ne ya böyle, yardımcı olursanız sevinirim

F310 bende de var. Herhangi bir kuruluma gerek kalmadan pc padi görüyor.Senin yerinde olsam kolu başka bir pc de denerim.Yakınında internet kafe varsa git orda dene. Ya kol bozuk çıktı ya da senin pc de sorun var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenan9593

quote:

Orijinalden alıntı: nemesis-83

f 310 aldım kuruyorum bilgisayara görmüyo xp kullanıyorum nedir sorun acaba yoksa parçalıcam bu aleti. casperin kolu vardı ne kurma ne bişey tak usbye kullan bu ne ya böyle, yardımcı olursanız sevinirim

F310 bende de var. Herhangi bir kuruluma gerek kalmadan pc padi görüyor.Senin yerinde olsam kolu başka bir pc de denerim.Yakınında internet kafe varsa git orda dene. Ya kol bozuk çıktı ya da senin pc de sorun var.

teşekkür ederim tam yere çalacakken kol dünyaya gözlerini açtı şimdi aramız gayet iyi :)
  • teknosada indirim vrmış az önce gördüm:
    http://www.teknosa.com/kategori/oyun__hobi/direksiyon/1386/125082597/logitech_f710_titresimli_kablosuz_pc_gamepad

ben yinede f510u tavsiye ederim ama fiyatı iyi gibi
  • arkadaşlar öncelikle belirteyim üşenmedim 24 sayfanın hepsini okudum an itibariyle 2 adet f710 sahibiyim ancak kafamda bi kaç soru var yardımcı olursanız sevinirim öncelikle kurulumu nasıl yapmam gerekiyor direk nano alıcıyı takmam yeterlimi yoksa kutudan çıkan cd yide yüklemem gerekirmi önceki sayfalarda belirtilen netten temin edilecek çeşitli driver larıda yüklemelimiyim yoksa bunları herhangib bir sorun olduğundamı yükleyeyim bu arada işletim sistemim win7 home premium 64 bit gördüğüm kadarıyla bu versiyonda sıkıntı yaşayanlar çoğunlukta umarım başıma gelmez son olarak baştada belirttiğim gibi 2 adet aldım bunları aynı anda pc ye takdığımda herhangibir çakışma sorun olurmu önceki mesajlarda bazı arkadaşlar pcnin ikinci kolu tanımadığını tek kol olarak gördüğünü belirtmişlerdi. birde nano alıcıları hep aynı usb girişinemi takmalıyım yerlerini değiştirsem yeniden yükleme, algılamada sıkıntı vb. tarzı bi durum olurmu şimdiden teşekür ederim cevap verecek arkadaşlara

• quote:

Orijinalden alıntı: rfat

arkadaşlar öncelikle belirteyim üşenmedim 24 sayfanın hepsini okudum an itibariyle 2 adet f710 sahibiyim ancak kafamda bi kaç soru var yardımcı olursanız sevinirim öncelikle kurulumu nasıl yapmam gerekiyor direk nano alıcıyı takmam yeterlimi yoksa kutudan çıkan cd yide yüklemem gerekirmi önceki sayfalarda belirtilen netten temin edilecek çeşitli driver larıda yüklemelimiyim yoksa bunları herhangib bir sorun olduğundamı yükleyeyim bu arada işletim sistemim win7 home premium 64 bit gördüğüm kadarıyla bu versiyonda sıkıntı yaşayanlar çoğunlukta umarım başıma gelmez son olarak baştada belirttiğim gibi 2 adet aldım bunları aynı anda pc ye takdığımda herhangibir çakışma sorun olurmu önceki mesajlarda bazı arkadaşlar pcnin ikinci kolu tanımadığını tek kol olarak gördüğünü belirtmişlerdi. birde nano alıcıları hep aynı usb girişinemi takmalıyım yerlerini değiştirsem yeniden yükleme, algılamada sıkıntı vb. tarzı bi durum olurmu şimdiden teşekür ederim cevap verecek arkadaşlara

Herhangi bir yükleme yapmanıza gerek yok ama D modu için tuş ayarlama programı var ihtiyacınız olursa kullanırsınız. Ben aleti Windows 7 ultimate 64 bit , linux mint 64bit , ve Windows 8 de denedim sıkıntı çıkmadı hiç bir driver indirmeme gerek kalmadı . İki kol arasındaki ayarlamayıda kol üzerindeki logitech tuşu ile yapabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Selam. ben de laptopumu konsol gibi kullanma hevesine kapıldım ve çok iyi ettim, forumlardan tavsiye edilip 99 liraya F710 aldım Mediamark'dan, hatta alırken F510 ile arasında kaldım bir arkadaş daha alıyordu, sordum pili ağırlık yapar mı kablolusunu mu alsam diye, pil ağırlığının ele daha sağlam oturmasını sağladığını hiç düşünmeden almamı sağlık verdi ve iyi oldu valla kablosuz daha iyiymiş:)

Benim bilen bi kaç deneyimli arkadaşa sorum olacak.

1- Bu gamepad'i bilgisayarda mouse olarak görmek mümkün mü, malum oyundan çıktığımda masa üstünde diğer oyuna girmek istiyorum. Tekrar bilgisayarın klavyesi ile uğraşmak değil gamepad ile yapmak istiyorum. Böyle bi program eklenti var mı neyi önerirsiniz?

2- Gamepad ile oynarken bilgisayarımın kapağını kapatıyorum, göze ışık vermesin diye, ama o zaman TV'nin çözünürlüğünü algılıyor yani 1900'lere çıkıyor ve bir çok oyun küçük ekrana düşüyor. Malum bilgisayar 1300'ler sınırında. Kapağı kapattığımızda hala bilgisayarın çözünürlüğünde kalmasını sağlayabilen var mı, illa yarım mı kapatmak gerek, ya da "Sadece Projektör" seçeneğine getirmek şart mı?

3- Acaba Xbox oyun kolu alsaydım tuş atamaları daha mı kolay olurdu, yoksa bazı oyunlarda tuş atamalarını senin yapmanı istiyor bazısı otomatik olarak atıyor! Bunu en direkt Xbox oyun konsolu gibi sanıp otomatik olarak atayacak program var mıdır?

4- Hitman Absolution gamepad seçeneği var ama aktif etmiyor bunu yaşayan var mı?

Yardım edecek arkadaşa şimdiden teşekkürler.

• dostum oncelikle hayırlı olsun tekrar.
    sorularınızı anladığım olçude cevaplandırmak isterim.
    1-dediğiniz mouse gibi yapma üzerine programlar var fakat ben hiç kullanmadım fakat su sekilde bir program kurarsan daha faydalı olur diye dusunuyorum.
    http://www.youtube.com/watch?v=Yw-PNj7ML90
    2-bu sorunuz benim laptopumda kini soyluyorum hdmi olarak değilde dvi girisinden diğer monitörü taktıgımda sadece 2.monitorden göster dediğimde kendiliğinden zaten ekrana yayılıyor olması gerek.
    3-zaten elinizdeki kol x moduna alındıgında xbox tuslarını direk goruyor olması gerekiyor buyuk ihtimal siz d modunda oynuyorsunuzdur.x moduna alıp haricende windowsun kendi sitesindeki su programı kurarsanız probleminiz kalmıyacaktır.
    http://www.microsoft.com/hardware/en-us/d/xbox-360-wireless-controller-for-windows

buradan sisteminizi 64 bitse veya 32 bitse secerek programı indirip kurun
    pc yi acıp tekrar kapatacaktır yapmazsa siz reset cekin

4-bu sorunun cevabı ucuncu durumu hallederseniz buyuk ihtimal hallolacaktır.
    oyunda gamepadi buyuk ihtimal xbox modunda (x moduna alacaksın ustten)gormesi gerekiyordur diye dusunuyorum

kolaygelsin.

• Playstation 3'de Fifa 2013'de F710 Joystickleri deneyen oldu mu???

Bu benim için önemli.

PES 2013'de kolları çalıştırıp kullanabildik.. Önemli olan Fifa 13!
  • quote:

Orijinalden alıntı: delioflu

Playstation 3'de Fifa 2013'de F710 Joystickleri deneyen oldu mu???

Bu benim için önemli.

İndiriyorum ps3 e demosunu deneyip yazarım.

• quote:

Bu benim için önemli.

Denedim F710 Ps3 Fifa 13 de çalışıyor.
  • Arkadaşlar F710 u bende aldım Windows 8 64 bit sistemde sorunsuz tanıdı oyunlarda hiç bir sorun çıkmadı fakat format attıktan sonra hiç bir şekilde driver yüklenemedi pc görüyor otomatik güncelle dediğim halde olmuyor. sorunu nasıl halledebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hiachi

dostum oncelikle hayırlı olsun tekrar.
    sorularınızı anladığım olçude cevaplandırmak isterim.
    1-dediğiniz mouse gibi yapma üzerine programlar var fakat ben hiç kullanmadım fakat su sekilde bir program kurarsan daha faydalı olur diye dusunuyorum.
    http://www.youtube.com/watch?v=Yw-PNj7ML90
    2-bu sorunuz benim laptopumda kini soyluyorum hdmi olarak değilde dvi girisinden diğer monitörü taktıgımda sadece 2.monitorden göster dediğimde kendiliğinden zaten ekrana yayılıyor olması gerek.
    3-zaten elinizdeki kol x moduna alındıgında xbox tuslarını direk goruyor olması gerekiyor buyuk ihtimal siz d modunda oynuyorsunuzdur.x moduna alıp haricende windowsun kendi sitesindeki su programı kurarsanız probleminiz kalmıyacaktır.
    http://www.microsoft.com/hardware/en-us/d/xbox-360-wireless-controller-for-windows

buradan sisteminizi 64 bitse veya 32 bitse secerek programı indirip kurun
    pc yi acıp tekrar kapatacaktır yapmazsa siz reset cekin

4-bu sorunun cevabı ucuncu durumu hallederseniz buyuk ihtimal hallolacaktır.
    oyunda gamepadi buyuk ihtimal xbox modunda (x moduna alacaksın ustten)gormesi gerekiyordur diye dusunuyorum

kolaygelsin.

1- Teşekkür ederim bunları uygulayacağım. Gamepad'i mouse olarak kullanmak için şuna ulaştım sizin de ihtiyacınız olabilir.

http://atzitznet.dyndns.org/Joy2Mouse3/help.html

Ben denedim çalıştı, mouse olarak dosyaları açmak için kullandım işe yaradı. Ama şöyle bir sorun var oyunda karakterinizi ileri hareket ettirdiğinizde yön tuşu olarak da algılıyor ve tavana bakarak yürümek zorunda kalıyor, henüz ayar nereden yapılır tam çözemedim. Çok karışık gibi

/>

2- X Tuşu açıklaması için teşekkür ederim ben de ne olduğunu bilemedim o tuşların, doğru, Hitman için X bölümüne geçmek gerekiyor. Sadece oyun için tuşları farklı ayarlamak gerek, sonunda çalıştı ama.

3- Ekranı HDMI üzerinden bağlıyorum ama ikinci monitör olarak da doğru olabilir deneyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonitörKertenkelesi -- 11 Aralık 2012; 8:41:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Oculomotorius

quote:

Bu benim için önemli.

Hocam ne yaptınız da çalıştı? Yani ekstra bişey yaptınız mı?

Benim kuzen kırık ps3 de çalıştıramadı bende yakında ps3 alacağım inşallah. bi daha joystick almıyım diyorum.
  • quote:

quote:

quote:

Bu benim için önemli.

Benim kuzen kırık ps3 de çalıştıramadı bende yakında ps3 alacağım inşallah. bi daha joystick almıyım diyorum.

Ekstra bir şey yapmadım. F710 u D moduna alıcaksınız. Sonra usb takıp bir kaç tuşa basın ışığının yanıp sönmesi geçince tanımıştır oyundada normal direk çalışıyor. Eğer ışık sönmez ise usb yi çıkarıp tekrar takın.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bu benim için önemli.

Ekstra bir şey yapmadım. F710 u D moduna alıcaksınız. Sonra usb takıp bir kaç tuşa basın ışığının yanıp sönmesi geçince tanımıştır oyundada normal direk çalışıyor. Eğer ışık sönmez ise usb yi çıkarıp tekrar takın.

Tamamdır hocam teşekkürler deneyeceğim.

• Arkadaşlar bende de var da NFS Worlda bir türlü istediğim gibi tuş atayamadım nasıl yapmam gerek ?
  • Mouse olarak kullanabilen var mı? Mouse olarak hangi programı kullandığını bildiren ve oyuna yanlış etkileri olmaya bi program öneren yok mu?

• 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.