Şimdi Ara

Logitech Wireless Gamepad F710 (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.013
Cevap
11
Favori
230.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hayırlı olsun sorunsuz kullanırsın insallah
  • Xinput nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam kolun usttarafında bir anahtar var d ve x yazıyor anahtarın sag ve solunda x modu xinputun kısaltması yani microsoftun orjinal oyunlarında ve bagzı oyunlarda direk ayar yapmadan otamatik olarak tus atıyor dmodu ise manuel mod da diye biliriz.x modununa almanız daha avantajlı x modunu calıstırmak için microsftun sitesinden xboxcontroller driverinin wireless olanını sisteminize kurmanız gerekli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hiachi

hocam kolun usttarafında bir anahtar var d ve x yazıyor anahtarın sag ve solunda x modu xinputun kısaltması yani microsoftun orjinal oyunlarında ve bagzı oyunlarda direk ayar yapmadan otamatik olarak tus atıyor dmodu ise manuel mod da diye biliriz.x modununa almanız daha avantajlı x modunu calıstırmak için microsftun sitesinden xboxcontroller driverinin wireless olanını sisteminize kurmanız gerekli.

Xbox controllerin driverini kurunca f710 aynı xbox controller inin gorevini mı alıyor yani simdi bu iki kol arasında yımda xbox inki oyunlarda daha uyumlu olur direk tanır dıyordum xbox tan dolayı f710 a bu yuzden biraz şüpheli bakıyordum dogrusu hala kararsızım f710 a xbox driverini kurunca aynı xbox controller i gibi mı olucak

• kesinlikle pişman olmayacağınız bir cihaz
    gerek kullanış, gerek hassasiyet olarak çok iyi
    ayrıca sizi hiç bir zaman yarı yolda bıramaz

örnek; olimpiyat 2012 oyunu pc'de microsoft gamepad istiyor ama sizin logitech f710'unuz varsa sorunsuz çalışıyor.
    örnek; ps3 cihazınızda da çalışır. Hem de orjinal playstation gamepad'inden daha kaliteli
    örnek; xbox'da çalışır.

e daha ne olsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mnf.trb

quote:

Orijinalden alıntı: Rebirtha

F710 la
    ps3 pes 2013 oynayabilirmiyim?
    dual lar cok dayanıksız 6 aydan pert

ps3 ile F serisi uyumlu değil malesef.

yanlış bilgi vermişsiniz
    F710 PS3'de çalışıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: rueta

Şu an Bimeks te 68 TL..
    Aldım 2 tane bakalım

daha yeni teknosa 2 defa 70 TL'ye satmış ama ben ikisini de kaçırınca üzülmüştüm. Bimeks satsa da alsam diye bekliyordum ama haliyle her gün kontrol etmek akla gelmiyor. Fırsatı kaçırmamışım ve biraz önce ben de sipariş verdim 68 liradan. :) Gerçi bimeks eylülde kaça satmnıştı tam hatırlayamıyorum 60 tl'ye mi ne satmıştı o zaman. :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuyuduzu

quote:

Orijinalden alıntı: rueta

Şu an Bimeks te 68 TL..
    Aldım 2 tane bakalım

daha yeni teknosa 2 defa 70 TL'ye satmış ama ben ikisini de kaçırınca üzülmüştüm. Bimeks satsa da alsam diye bekliyordum ama haliyle her gün kontrol etmek akla gelmiyor. Fırsatı kaçırmamışım ve biraz önce ben de sipariş verdim 68 liradan. :) Gerçi bimeks eylülde kaça satmnıştı tam hatırlayamıyorum 60 tl'ye mi ne satmıştı o zaman. :S

evet eylül de 59 TL den satılmış..
    bende takip ediyordum 2 aydır.. ilk kez bu kadar düştü..
    artık 68 TL yi de kaçırmak istemedim

• arkadaşlar paraya ihtiyacım olduğu için satıyorum kolu.
    Sıfır ve amblajındadır

http://forum.donanimhaber.com/m_69804894/mpage_1/f_/key_//tm.htm#69804894
  • arkadaşlar benim sorunum şu,kol ile oyun oynarken , oyun 1 dakika içide kasmaya başlıyo klavyedeki herangi bi tuşa basınca düzeliyo ama bu sefer 3 dakika içinde tekrar kasmaya başlıyo. 1 haftadır na yaptıysam beceremedim lütfen yardım edin.
  • Sıfır bir halde satmak isteyen varsa pm atabilir. ciddi alıcıyım
  • yardım etcek bi Allah ın kulu yok mu arkadaşlar...
  • Arkadaslaar 0 kolu satin aldim bimeksten ama sanki bazi sorunlari var. Yaklasik 1.5m uzaktan oynuyorum ama bazen tuslar takiliyor yani mesela sola donmesini istedigimde duz gitmeye devam ediyor veya bazen normal sut cekecekken plase sut cekiyor kafasina gore. Pil bitmis olabilir mi makinenin icinde bekleye bekleye ? Ya da sorun mu var diyorsunuz gidip iade mi etsem ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seksisweden

kesinlikle pişman olmayacağınız bir cihaz

örnek; olimpiyat 2012 oyunu pc'de microsoft gamepad istiyor ama sizin logitech f710'unuz varsa sorunsuz çalışıyor.
    örnek; ps3 cihazınızda da çalışır. Hem de orjinal playstation gamepad'inden daha kaliteli
    örnek; xbox'da çalışır.

e daha ne olsun ?

Özellikle bu yorumunuzu okuduktan sonra f710 aldım ama ps3 de çalıştırmadım nasıl olcak bu is

• quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

F710 hakkında merak ettiğim bir şey var ; 2 tane F710 olsa aynı anda alıcılarını taktığımızda çakışma falan yaşanır mı ? Ya da şöyle sorayım ; 2 F710, 2 de 310 sorun yaşatır mı ? USB Hub ile 310 lar bağlanılacak.

Hocam bende iki tane F710 var ve yan yana kabloları hiç bir sıkıntı yok pc de kardeşimle habire maç yapıyoruz hiç bir sıkıntı yaşamadık yaşamıyorum şükürler olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kcelil42

quote:

Orijinalden alıntı: seksisweden

kesinlikle pişman olmayacağınız bir cihaz

örnek; xbox'da çalışır.

e daha ne olsun ?

Özellikle bu yorumunuzu okuduktan sonra f710 aldım ama ps3 de çalıştırmadım nasıl olcak bu is

pc'ye taktığınız usb alıcıyı ps3'ün usb'sine takmayı unutmadınız değil mi ?
    ps3 açıkken usb alıcıyı ps3 usb girişine takın
    ben sürekli oynuyorum merak etme

• 2 Aydır F710 kullanıyorum keşke çok daha önceden haberim olsaydı da alsaydım diyorum.

Birincisi Laptopu HDMI ile TV'ye bağladığınızda elinizde gamepad ile tam bir konsola dönüşüyor ki bu muhteşem. Kablosuz olması gayet evde kablo kalabalığı yaratmıyor. Laptobunuzun ekran ayarını, (Window+P) tuşu ile çoğalta getirirseniz ve kapağı kapattığında hiç bir şey yapma komutu da verirseniz en baba konsoldan bile küçük ve şık bir hale geliyor laptobunuz kapağı kapalıyken.

İkincisi, bir çok oyun bu konsolu otomatik olarak tanıyor ve tuşlar hep aynı yerlere atanmış, hiç bir ayar yapmanıza gerek yok oyun tamamen gamepaddeki X B gibi komutaları görüyor ve o komutlara göre yönlendiriyor kullanıcıyı sanki PS3 veya Xbox360 oynuyor sanabilirsiniz kendinizi.

Üçüncüsü, her oyun her zaman tuş dizilimini farklı yelere koyar her oyunda, ister standart bir araba yarışı ister FP tuş dizilimleri sizi sinir eder, ama elinizde bir gamepad var ise bütün komutlar hep aynı tuşlara atanıyor sizi deli edecek tek bir şey yok:))) NFS Run ile NFS Hot Pursuit klavyede farklı yerlerde olan tuş dizilimleri gamepad de hep aynı yerlerde. Diğer oyunların hepsi de aynı. Şimdiye kadar gamepadi tanımayan I am alive dışında oyun olmadı onunda bir dosyası varmış oyun içine atınca hiç sorunsuz tanıdı valla:))

Süper yani:))

Tek eksiğim mouse yerine de geçebilmesi için gereken programı tam olarak halledemedim bulduğum program ile mouse işlevi görse bile oyun içinde iler geri giderken tavana bakma sorunu yaşatıyor. Bakacağız onun da bir çaresine bir bilen bulursak elbet.

• arkadaşlar bu gamepad den aldım , fakat ps3 e bağlayamıyorum , nasıl yapıcaz yardım ederseniz sevinirim.
  • bu gamepadi ipade tanıtmak mümkün mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: atituti

arkadaşlar bu gamepad den aldım , fakat ps3 e bağlayamıyorum , nasıl yapıcaz yardım ederseniz sevinirim.

d moduna alıp takmayı denedinmi ?olmamış sa usb dongle ı birkac kez tak cıkart
  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.