Şimdi Ara

Logitech Wireless Gamepad F710 (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.013
Cevap
11
Favori
230.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de dün aldım bu üründen, biraz kullandım harika bişi.
    Bişi sormak istiyorum. Bilgisayara bağlıyken kullanmayınca kendiliğinden kapanıyor mu? Bizim bişi yapmamıza gerek yok mu? Bir de eğer kapanıyorsa, neye basarak geri aktif hale getiriyoruz?
    Teşekkürler.
  • Ben de kullanıyorum.Çok kaliteli ve kullanışlıTavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Niste

Ben de dün aldım bu üründen, biraz kullandım harika bişi.
    Bişi sormak istiyorum. Bilgisayara bağlıyken kullanmayınca kendiliğinden kapanıyor mu? Bizim bişi yapmamıza gerek yok mu? Bir de eğer kapanıyorsa, neye basarak geri aktif hale getiriyoruz?
    Teşekkürler.

Evet kendiliğinde bekleme moduna alıyor. Herhangi bir tuşa tekrar bastığında açılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fornicras

quote:

Teşekkürler.

Evet kendiliğinde bekleme moduna alıyor. Herhangi bir tuşa tekrar bastığında açılıyor.

Bekleme modunda iken pil harcar mı? Tamamen kapatmak diye birşey yok mu anlamadım hocam?
  • quote:

quote:

quote:

Teşekkürler.

Bekleme modunda iken pil harcar mı? Tamamen kapatmak diye birşey yok mu anlamadım hocam?

Tamamen kapatma diye bir şey yok. Beklemeye aldığında pili harcamaz, zaten bekleme modundan çıkarmadan analoglar vs. çalışmaz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Teşekkürler.

Tamamen kapatma diye bir şey yok. Beklemeye aldığında pili harcamaz, zaten bekleme modundan çıkarmadan analoglar vs. çalışmaz.

Eyvallah hocam, çok sağol.

• f 710 ile çalışan oyunların bir listesi mevcut mudur?
  • F710 hakkında merak ettiğim bir şey var ; 2 tane F710 olsa aynı anda alıcılarını taktığımızda çakışma falan yaşanır mı ? Ya da şöyle sorayım ; 2 F710, 2 de 310 sorun yaşatır mı ? USB Hub ile 310 lar bağlanılacak.
  • hocam benim evde 2 adet var zaten hiçbir cakısma veya baska bir durum olmuyor bayagdır kullanıyorum hic sıkıntım olmadı masallah.enistem geliyor beraber street fighter&tekken oynuyoruz pes oynuyoruz hic sıkıntı cekmedik buzamana kadar.
  • teşekkürler.
  • F710 la
    ps3 pes 2013 oynayabilirmiyim?
    dual lar cok dayanıksız 6 aydan pert
  • Bende aldım bir tane F710.Vatan'dan %29 indirimle aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rebirtha

F710 la
    ps3 pes 2013 oynayabilirmiyim?
    dual lar cok dayanıksız 6 aydan pert

ps3 ile F serisi uyumlu değil malesef.
  • Bende bu gamepad den almak istiyorum oyunlarla uyumu nasıl merak ediyorum ornegin assains creed serisi ile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • super oynadım hicbir sıkıntı yasatmadı darksiders1-2 dede muhtesemdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: hiachi

super oynadım hicbir sıkıntı yasatmadı darksiders1-2 dede muhtesemdi

Ac serisinde mı muhteşem di hocam sırf ac serisini oynamak icin alicam bu gamepad i ac serisinde herhangi bi ayar yatınızmi yoksa oyunlar kendisi taniyormu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kralexx42 -- 24 Aralık 2012; 23:20:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AC3 YUKLU PC DE SUAN HİC BİR AYAR YAPMADIM HOCAM X MODUNDA OYNUYORUM SIKINTISIZ.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drax*

f 710 ile çalışan oyunların bir listesi mevcut mudur?

quote:

Orijinalden alıntı: kcelil42

Bende bu gamepad den almak istiyorum oyunlarla uyumu nasıl merak ediyorum ornegin assains creed serisi ile

http://www.logitech.com/tr-tr/game-gear/articles/compatible-gamepad-games

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Niste -- 26 Aralık 2012; 1:22:56 >

• Arkadaşlar bu gamepad i yeni aldım ve aldım alalı araştırıyorum tüm dh konularını okudum diğer sitelerden baktım ama çok garip bir sorunum var xinput a aldığımda gamepad i fifa ya girdiğimde sadece sol analog ve R1 tuşu çalışıyor onlarda start ve A olarak çalışıyor ne yaptıysam olmadı xbox controller kurdum olmadı dinputta oynuyorum hiç sıkıntısız ama başka oyunlarda xinput gerekiyor onlardada çalışmıyor hiç bir düğme .. yardımcı olursanız çok sevinirim
  • Şu an Bimeks te 68 TL..
    Aldım 2 tane bakalım
  • 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.