Şimdi Ara

Logitech Wireless Gamepad F710 (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.013
Cevap
11
Favori
230.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yine indirim olduda ben mi kaçırdım mı yoksa ??
  • Arkadaşlar bende bu kolu yaklaşık 6 7 ay önce adlım ve şimdi dishonorred oynarken tuşlar işlemini yitiriyor ve sağa sola dönmeye başlıyor acaba kol bozuldumu.
  • arkadaşlar X modunda fifa 13 açamıyorum kolu görmüyo ama D De sorunsuz oynaya biliyiorum varmıdır bi çözümü titreşimli oynamanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: o.aydınlı

arkadaşlar X modunda fifa 13 açamıyorum kolu görmüyo ama D De sorunsuz oynaya biliyiorum varmıdır bi çözümü titreşimli oynamanın

Bende X mode'da oyuna girince sağ stik kendi kendine çalıyor fifa'da diğer oyunlarda bir şey yok ama. Sadece FIFA'da yapıyor, FIFA ile ilgili bir sorun heralde FIFA 11'den beri yapıyor aynısını çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fornicras

quote:

arkadaşlar X modunda fifa 13 açamıyorum kolu görmüyo ama D De sorunsuz oynaya biliyiorum varmıdır bi çözümü titreşimli oynamanın

Bende X mode'da oyuna girince sağ stik kendi kendine çalıyor fifa'da diğer oyunlarda bir şey yok ama. Sadece FIFA'da yapıyor, FIFA ile ilgili bir sorun heralde FIFA 11'den beri yapıyor aynısını çünkü.

fifa konusunda sağ stick ile ilgili bir konu vardı isterseniz ona bir bakın

• quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

quote:

quote:

Nerede hocam bi link atın hele sorunu çözerse "aqLaRım xS"

• quote:

quote:

quote:

quote:

valla link olarak bilmiyorum mesajımda yok amahttp://forum.donanimhaber.com/forumid_379/tt.htm şu konunun içinde bir yerde görmüştüm

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

valla link olarak bilmiyorum mesajımda yok amahttp://forum.donanimhaber.com/forumid_379/tt.htm şu konunun içinde bir yerde görmüştüm

Tamam teşekkür ettim buldum deniyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desiremusic -- 27 Ekim 2012; 13:33:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: drejtc

Arkadaşlar bende bu kolu yaklaşık 6 7 ay önce adlım ve şimdi dishonorred oynarken tuşlar işlemini yitiriyor ve sağa sola dönmeye başlıyor acaba kol bozuldumu.

Hocam sağa sola dönmeye başlıyor derken, oyundaki karakterden mi bahsediyorsunuz?
    Eğer öyleyse alıcıyı farklı bir yere alın. Bende de bazen alıcı tam algılanmadığında oluyor o sorun. Ama bu bende de sık olmaya başladı. Alıcının önünde nesne yokken dahi algılama problemi oluyor ve tuşlar takılı kalıyor. [Saatte 1-2 defa oluyordur bu sorun]

İlk aldığım zaman olmuyordu. Pil değiştirme vakti gelmiş desem, duracell pil var ve 3 haftayı geçmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DRACON1C

quote:

Orijinalden alıntı: drejtc

Arkadaşlar bende bu kolu yaklaşık 6 7 ay önce adlım ve şimdi dishonorred oynarken tuşlar işlemini yitiriyor ve sağa sola dönmeye başlıyor acaba kol bozuldumu.

Hocam sağa sola dönmeye başlıyor derken, oyundaki karakterden mi bahsediyorsunuz?
    Eğer öyleyse alıcıyı farklı bir yere alın. Bende de bazen alıcı tam algılanmadığında oluyor o sorun. Ama bu bende de sık olmaya başladı. Alıcının önünde nesne yokken dahi algılama problemi oluyor ve tuşlar takılı kalıyor. [Saatte 1-2 defa oluyordur bu sorun]

İlk aldığım zaman olmuyordu. Pil değiştirme vakti gelmiş desem, duracell pil var ve 3 haftayı geçmedi.

Aynen dediğin gibi oluyor kardeş daha yeni duracell pil taktım şimdi biraz daha iyi ne zaman takılmaya başladı hemen alıcıya yaklaştırıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: 01erkan01

arkadaşlar biz 2 adet aldık f 710 dan ama bir sorunumuz var

2 kolu birden taktığımzda biri tam çalışıyor ama diğerinin tuşları farklı şekillerde çalışıyor. Yani x y nin yerleri faklı ne yaptıysak düzeltemedik. bilen birileri varsa allah rızası için yardım etsin

aynı sorunu yaşıyorum iki gamepad olduğunu algılayamıyor sanırım tekmiş gibi görüp yön tuşlarında özellikle otomatik olarak geri çekiyor örneğin menude ilerlerken yukarı basınca otomatik aşağı alıyor vs.... çözüm için araştırıyorum da şimdilik bir çözüm bulamadım bulan duyan bilen varsa yardımcı olsun lütfen...
  • Bir daha kablosuz bir zımbırtı alırsam Allah belamı versin.Ulan 50 cm bile yok nano alıcıyla gamepad arasında,Fifa 13 oynarken rt tuşu kendiliğinden işliyor Bazen de tuşlar takılıyor Sinirden deli oldum.
  • ben de takipteydim bu konuda ama orjinal sony ps2 kol (35 tl) ve usb çeviricisi (10 tl) aldım tuşların yumuşaklığı ve kullanım hakimiyeti mükemmel olduğundan artık kablosuz almayı düşünmüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DMUKKS

Bir daha kablosuz bir zımbırtı alırsam Allah belamı versin.Ulan 50 cm bile yok nano alıcıyla gamepad arasında,Fifa 13 oynarken rt tuşu kendiliğinden işliyor Bazen de tuşlar takılıyor Sinirden deli oldum.

o zaman en güzeli benimki :D
    15 TL ye kablolu joystick aldım 1.5m usb kablosu ile de uzattım
    yatarak oynuyorum takıldı gördü görmedi derdi yok

• quote:

Orijinalden alıntı: rueta

quote:

Orijinalden alıntı: DMUKKS

Bir daha kablosuz bir zımbırtı alırsam Allah belamı versin.Ulan 50 cm bile yok nano alıcıyla gamepad arasında,Fifa 13 oynarken rt tuşu kendiliğinden işliyor Bazen de tuşlar takılıyor Sinirden deli oldum.

o zaman en güzeli benimki :D
    15 TL ye kablolu joystick aldım 1.5m usb kablosu ile de uzattım
    yatarak oynuyorum takıldı gördü görmedi derdi yok

ben de 5 metrelik uzatma aldım, tvden oynuyorum oyunları dediğin gibi dertsiz, kafan rahat ama yukarıda yazdığımı yabana atmayın yüksek bir miktar değil sony kolla oynamak çok farklı, hepsiyle oynadım axcess, snopy, kontorland vs.

• @oktaysar

nereden aldın hocam sen usb çeviriciyi ?
  • eminönü, doğubanktan. snopy marka var 10 lira, değişik tipler de var 15 vs. çift girişli, iki kişi birden oynarken sıkıntı olmuyor tek usb çıkışlı, böylelikle tek uzatma kablosu yetiyor.
  • Birkaç ay önce indirimdeyken gaza gelip almıştım, oyun bilgisayarı yapıcam TV ye bağlayıp oynıycam die.. Malesef olmadı alet el değmeden bekliyor :) Almak isteyen olursa satadabilirim o indirimli fiyattan :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktaysar

eminönü, doğubanktan. snopy marka var 10 lira, değişik tipler de var 15 vs. çift girişli, iki kişi birden oynarken sıkıntı olmuyor tek usb çıkışlı, böylelikle tek uzatma kablosu yetiyor.

tamamdır teşekkürler..
  • 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.