Şimdi Ara

Logitech Wireless Gamepad F710 (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.013
Cevap
11
Favori
230.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu ana kadar tıkır tıkır çalışan gamepad şu anda bir türlü çalışmıyor.Format attıktan sonra bir türlü tanıtamadım gamepadi.Sürücüler bir türlü yüklenmiyor.

Logitech Wireless Gamepad F710

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hernan Cortes -- 25 Eylül 2012; 18:50:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hernan Cortes

Şu ana kadar tıkır tıkır çalışan gamepad şu anda bir türlü çalışmıyor.Format attıktan sonra bir türlü tanıtamadım gamepadi.Sürücüler bir türlü yüklenmiyor.

http://www.izlesene.com/video/logitech-f710-windows-7-x64-driver-guncellemesi/4859939

bunu bi dene.Ben de formattan sonra bu yöntemle kurabildim
  • quote:

Orijinalden alıntı: thebancally

quote:

Şu ana kadar tıkır tıkır çalışan gamepad şu anda bir türlü çalışmıyor.Format attıktan sonra bir türlü tanıtamadım gamepadi.Sürücüler bir türlü yüklenmiyor.

http://www.izlesene.com/video/logitech-f710-windows-7-x64-driver-guncellemesi/4859939

Hay Allah razı olsun senden, sabahtaqn beri bunun için uğraşıyordum.

• quote:

quote:

Bu videoyu bana PM olarak atabilir misin? Format attığımda bende çalıştıramıyordum bunu deneyebilirim, şimdi başka yere kaydedersem videoyu kaybolur falan bir dahada bulamam bi PM atarsan aynı videoyu bana garantilemiş olurum çok makbule geçer.

• quote:

quote:

Rumblepad iki olarak görüyor gamepadi bilgisayar bir türlü f710 yapamadım.Bunun nedeni nedir acaba=

• d modunda oldugundan dır x moduna almayı denedinizmi eger o mod da calısırsa sıkıntı ortadan kalkar
  • fifa'da bazen titreşim çalışıyor bazen çalışmıyor neden olabilir? ve tabi ki x modundan bahsediyorum. vibration'a basınca açılıp kapanıyor mu acaba bu meret?
  • 1.5 senedir fifa da kullanıyorum RB koşu tuşu sürekli bastığımdan artık tuş basmamaya başladı garantiye versem kaç günde gelir beyler bide sorusuz alıp tamir ederlermi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Faraday

1.5 senedir fifa da kullanıyorum RB koşu tuşu sürekli bastığımdan artık tuş basmamaya başladı garantiye versem kaç günde gelir beyler bide sorusuz alıp tamir ederlermi ?

Ortalama 30 gün içerisinde gelir ürün.Benim tahminimce yenisiyle değiştirebilirler.

quote:

Orijinalden alıntı: kiwi21

fifa'da bazen titreşim çalışıyor bazen çalışmıyor neden olabilir? ve tabi ki x modundan bahsediyorum. vibration'a basınca açılıp kapanıyor mu acaba bu meret?

FIFA'da top direğe çarptığında titreşim oluyor.Onun dışında oyunun içerisinde farklı bir titreşim alanı yok diye biliyorum.Yine oyunun içerisinde titreşim ayarı olması lazım,kapatırsan muhtemelen titreme yapmayacaktır.

• yok yok onu kastetmek istemedim. direğe çarpınca titreşim geldiğini biliyorum. zaten başka bir yerde olmaz.

joypad x modundayken vibrationa bastığımızda bi kısa titreşim veriyor, bir kez daha vibrationa bastığımızda uzun titreşim veriyor. sanırım joypad'in vibration olayının on - off düzeni bu şekilde işliyor. ancak sorduğum şey uzun titreşimdeyken mi açık konumunda oluyor yoksa kısa titreşimdeyken mi açık konumda oluyor...
  • uzun titresim
  • quote:

1.5 senedir fifa da kullanıyorum RB koşu tuşu sürekli bastığımdan artık tuş basmamaya başladı garantiye versem kaç günde gelir beyler bide sorusuz alıp tamir ederlermi ?

teknosaya gittim fiş ile birlikte bana gamepadi alırken fiş yeterli garanti için demişlerdi şimdi ise kutunun arkasında SN olması lazım fiş olunca garantiye yollasak bile geri gönderir diyorlar bu nasıl bir iştir mağdur olan gene biz olduk bi logitechin türkiye servis numarası falan varmı baktım ama bulamadım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daniel Faraday -- 27 Eylül 2012; 16:38:12 >
  • quote:

quote:

Ortalama 30 gün içerisinde gelir ürün.Benim tahminimce yenisiyle değiştirebilirler.

teknosaya gittim fiş ile birlikte bana gamepadi alırken fiş yeterli garanti için demişlerdi şimdi ise kutunun arkasında SN olması lazım fiş olunca garantiye yollasak bile geri gönderir diyorlar bu nasıl bir iştir mağdur olan gene biz olduk bi logitechin türkiye servis numarası falan varmı baktım ama bulamadım ?

http://logitech-en-emea.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/6861

Burada ki numaralar işini görürmü denemen lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Eagle Claw

quote:

quote:

http://logitech-en-emea.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/6861

Burada ki numaralar işini görürmü denemen lazım.

aradım az önce garanti belgesi olmadan bişey yapamayız 2 tane dağıtan firma varmış hangimizin ürünü olduğunu bilmeden yapamayız dediler mağdur yine biz olduk ücretli onarım talep edicem yapıcak bişey yok diyolar..

• quote:

Orijinalden alıntı: tanreall

quote:

Orijinalden alıntı: ALPER31

dün ps3 aldı bi akrabam denemek için bi pes 2011 oynayalım dedim görüntüye lafım yok...ama ps3 ün gamepadi ile 1 saat daha oynasaydım herhalde bu yazıyı size yazamazdım ciddiyim evet ps3 ün kolu hafif ama konfor 0 bence kim ne derse desin logitech biraz ağır ama tutuş kalite pil ömrü vsvs anlatamam ps3 ü almayı düşünüyordum f 710 ps3 yaptı panelimdeki pc yi....ps3 out 2 tane f710 in

konsolda pc gibi grafik alamazsınız zaten. ayrıca konsol alacaksanız PS3 çöp. Xbox 360 Slim alın. bende hem xbox var hem pc ekran kartı iyi pc grafiği her zaman daha iyidir

arkadaşım sen hiç gow yada gt5 oynamamışsın anlaşılan ps3 dx kullansaydı bu oyunlardaki directx olayı pcde dx 15e felan denk gelir herhalde, zaten sadece bu oyunlar bile ikskutu denen konsolu almamaya sebeb
    oyun yapımcılarının önünü tıkayan geri kalmış directx teknolojisini millete kakalayan ms nin konsolunu savunup komik duruma düşmeyin

• Bu F710 meredi PS3 ile uyumlu çalışabiliyor mu? Çalışıyorsa nasıl? PS3üme almayı istiyorum da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: matai

quote:

Orijinalden alıntı: kozkir

ps3 yazılımım en güncelde sanısam 4.25

gamepad ı hem ps3 de hem bıg da oynuyorum ps3 de dmoduna getırdıkten sonra rahatlıkla oynuyorum

merak edenler adına teşekkürler kozkir,konu sahibi arkadaşa da rica ettim PS3 D modunda çalışır diye konu başlığına eklerse,bilmeyenlere faydası olur.

@Odinn#21 cevabı bir kaç msg üstteydi,ama kabahat ilgisiz olan konu sahibinin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Odinn#21

Bu F710 meredi PS3 ile uyumlu çalışabiliyor mu? Çalışıyorsa nasıl? PS3üme almayı istiyorum da.

PS3 DualShock SIAXIS diye şeyler ver duydun mu hiç reyiz, bunlar varken 710 alınmaz, PS oyuncusu hep PS tasarımı joystik kullanmalı!
  • quote:

Orijinalden alıntı: cianni

quote:

Orijinalden alıntı: Odinn#21

Bu F710 meredi PS3 ile uyumlu çalışabiliyor mu? Çalışıyorsa nasıl? PS3üme almayı istiyorum da.

PS3 DualShock SIAXIS diye şeyler ver duydun mu hiç reyiz, bunlar varken 710 alınmaz, PS oyuncusu hep PS tasarımı joystik kullanmalı!

Xbox ve benzeri tasarımlar DS3'ten çok çok daha rahatlar valla. Yerim valla DS3'ü.
  • Benim için değil ya ben elim gibi kullanıyorum DS'leri. Şu an PC'de zoraki F710 var.
  • 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.