Şimdi Ara

Logitech Wireless Gamepad F710 (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.013
Cevap
11
Favori
230.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu F710 u öneriyor musunuz, sizce almalı mıyım?
  • bu lt-rt tuşlarındaki hassasiyet kronik bir problem değildir inşallah. şubat ayında almıştım ben de, haziran gibi rt basmasam bile basıyormuşum gibi davranıyordu. 20 gün önce verdim servise, yarın alacağım. inşallah düzelmiştir ama şurayı okuyunca tırstım biraz. 20 liraya bi ton pad varken gittik güvendik bunlara, inşallah pişman olmayız.
  • alito gibi ben de soruyorum, sizce tam olarak hakediyor mu, ona göre yarın bir ihtimal almayı düşünüyorum 90 liraya. Çeşitli oyunlarda fantazi kasıcam tabi ama asıl düşüncem ise android telefonumdaki oyunlarda falan kullanmak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: St Batuhan

alito gibi ben de soruyorum, sizce tam olarak hakediyor mu, ona göre yarın bir ihtimal almayı düşünüyorum 90 liraya. Çeşitli oyunlarda fantazi kasıcam tabi ama asıl düşüncem ise android telefonumdaki oyunlarda falan kullanmak.

3 aydır kullanıyorum 2 adet almıştım tavsiye ederim. Portal 2 de çalıştıramadım ama tüm oyunlarda sorunsuz çalışıyor, sadece alıcısı sorunlu biraz uzaklaşınca kesilmeler olabiliyor. Şunu sormak istiyorum android telefonda nasıl kullanabiliriz bunu? Htc sensation xe telefonum var yardımcı olur musun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdxceed -- 16 Ağustos 2012; 13:14:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Edit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenan9593 -- 16 Ağustos 2012; 15:51:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mdxceed

quote:

alito gibi ben de soruyorum, sizce tam olarak hakediyor mu, ona göre yarın bir ihtimal almayı düşünüyorum 90 liraya. Çeşitli oyunlarda fantazi kasıcam tabi ama asıl düşüncem ise android telefonumdaki oyunlarda falan kullanmak.

3 aydır kullanıyorum 2 adet almıştım tavsiye ederim. Portal 2 de çalıştıramadım ama tüm oyunlarda sorunsuz çalışıyor, sadece alıcısı sorunlu biraz uzaklaşınca kesilmeler olabiliyor. Şunu sormak istiyorum android telefonda nasıl kullanabiliriz bunu? Htc sensation xe telefonum var yardımcı olur musun?

Öncelikle ihtiyacınız olan usb otg kablosu ya da direk kablosuz olan çeviricilerden. Bununla gamepad'i direk takıp kullanmayı, daha dogrusu oyun icinden gamepad destekleyenlerde ayarlayıp kullanmayı düsünüyorum. Diğer yönden bu yöntemle daha önceden klavye-fare-usb coklayıcı kullandım takır takır, yazıcı taktım ve yazıcının model bilgisini falan aldı ama tabi yazdır gibi bir buton olmadıgı icin uygulamalarda, yani tam destek saglamadıgından olmadı. Ayrıca flash bellek falan da baglanabiliyor ama tam anlamıyla ugrasmadım (taktım yine tanıdı ama root olmadıgından o zamanlar kısmet olmadı) Tüm olay cevirici almakta :)

• quote:

açıkcası tavsiye etmem. 100 tl ye xbox for pc ler satılıyorken 90 a f710 almak bence israf olur. belki çoğu f710 sever bana kızacaktır ama bende uzun süre kullandım malesef d pad in birleşik olması, tetik tuşlarının sertliği ve tuş takılması ( alıcının iyi çekmemesi ) gibi sorunlar adamı bunaltıyor.

bence f510 daha mantıklı olur hem fiyat hem kablolu olması açısından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mnf.trb

quote:

açıkcası tavsiye etmem. 100 tl ye xbox for pc ler satılıyorken 90 a f710 almak bence israf olur. belki çoğu f710 sever bana kızacaktır ama bende uzun süre kullandım malesef d pad in birleşik olması, tetik tuşlarının sertliği ve tuş takılması ( alıcının iyi çekmemesi ) gibi sorunlar adamı bunaltıyor.

bence f510 daha mantıklı olur hem fiyat hem kablolu olması açısından.

öneri için teşekkürler ama kablolu düşünmediğim için f710 ya da xbox for pc kalıyor, zaten dfgt ye biraz fazladan para bayıldım o yüzden simdilik askıda tutuyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Stephie

Gamepadi bugün satın aldım ve tuhaf bir sorun yaşadım.

Oyun içersinde mode ışığı kısa bir an için yanıp sönüyor. Sanırım bunun anlamı bağlantının kopası imiş. Bağlantı kopmadan önce yani o ışık yanıp sönmeden önce bastığım tuş bu andan itibaren basılı kalmış gibi algılanıyor oyun tarafından. Benzer sorunu yaşayan başkaları da varmış anladığım kadarıyla.

İşin garip tarafı bağlantının kopmasına neden olabilecek hiç bir sorun yok. USB alıcısını (ya da adı herneyse) kasanın önündeki girişe taktım. Gamapad ile arasında aşağı yukarı 1 metrelik bir mesafe var. Fakat buna rağmen bu problemi yaşadım.

Uzatma kablosu vasıtasıyla alıcıyı gamepade yaklaştırarak şimdilik çözüme ulaştım ama bu durumda kablosuz gamepadin pek bir esprisi kalmıyor. Garip ama durum böyle.

Edit :
    Tuhaf şeyler olmaya devam ediyor. Yeniden denemek amacıyla alıcıyı kablodan çıkarıp tekrar kasaya taktım. Bu kez üstteki sorunu yaşamadım. Şimdilik bir problem yok. Dilerim böyle devam eder.

Hocam o senin sorunun sebebi cihazın pilinin azalması (5-6 saniyede bir ışığın yanıp sönmesi).. Bende de aynı ürün var ışık bi kaç saniyede bi yanıp sönüyordu PES oynuyorum LB ye basıyorum adam değiştirmiyordu aşırtma yapıcam yapmıyordu sinir olmustum sonra pili bi değiştirdim ArmA da morfin almış gibi rahatladı gamepad şimdi zımba gibi çalışıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: [-_-] SeBeSe TR

quote:

Oyun içersinde mode ışığı kısa bir an için yanıp sönüyor. Sanırım bunun anlamı bağlantının kopası imiş. Bağlantı kopmadan önce yani o ışık yanıp sönmeden önce bastığım tuş bu andan itibaren basılı kalmış gibi algılanıyor oyun tarafından. Benzer sorunu yaşayan başkaları da varmış anladığım kadarıyla.

İşin garip tarafı bağlantının kopmasına neden olabilecek hiç bir sorun yok. USB alıcısını (ya da adı herneyse) kasanın önündeki girişe taktım. Gamapad ile arasında aşağı yukarı 1 metrelik bir mesafe var. Fakat buna rağmen bu problemi yaşadım.

Uzatma kablosu vasıtasıyla alıcıyı gamepade yaklaştırarak şimdilik çözüme ulaştım ama bu durumda kablosuz gamepadin pek bir esprisi kalmıyor. Garip ama durum böyle.

Edit :
    Tuhaf şeyler olmaya devam ediyor. Yeniden denemek amacıyla alıcıyı kablodan çıkarıp tekrar kasaya taktım. Bu kez üstteki sorunu yaşamadım. Şimdilik bir problem yok. Dilerim böyle devam eder.

Hocam o senin sorunun sebebi cihazın pilinin azalması (5-6 saniyede bir ışığın yanıp sönmesi).. Bende de aynı ürün var ışık bi kaç saniyede bi yanıp sönüyordu PES oynuyorum LB ye basıyorum adam değiştirmiyordu aşırtma yapıcam yapmıyordu sinir olmustum sonra pili bi değiştirdim ArmA da morfin almış gibi rahatladı gamepad şimdi zımba gibi çalışıyor

O ışığın yanıp sönmesinin pille alakası yok, bazı windowslarda sorun çıkıyor yazılımsal bir sorun olsa gerek pil tam olsa, %100 bağlanmışta olsa PC gamepad'i görmüyor bir türlü ve çözümüde YOK.
    Ben gamepad'in çalıştığı bir sistem kurmuştum yedeğine aldım hep oradan takılıyorum 0'dan format attığımda çalışmıyor çünkü. Logitech'in iyi firma olduğuna bakmayın, rakipleri yok diye çok rahat davranıyorlar gamepad için x64 driver'ı bile gamepad çıktıktan 6 ay sonra yapıldı daha ne olsun...

Bu arada gamepad'de bir sorun var X-Mode'da gamepad sapıtıyor (FIFA, NBA2K12'de denedim) kendi kendine şut atıyor pas veriyor veya adam değiştiriyor ama sadece x-mode da böyle Direct Mode'a aldığınızda bir sorun olmuyor ki buda çok can sıkıcı.

Sözün özü, bundan sonra Logitech'in hiç bir ürününü almayacağım. Keşke F710 yerinede 10 lira fazla verip Xbox 360 Contoroller alsaydım diyorum kendime hep.

@St Batuhan
    Hocam sakın F510'da almayın iki gamepadde var bende ikisinde de x-mode sorunu var. Gidin adam gibi bi Xbox Gamepad'i alın kullanın rahat rahat.

Edit: Bu arada söyleyemeyi untuttum ben bide gidip Logitech G300 Gaming Mouse aldım o da bozuldu, böylece bozulan 3. Logitech ürünüm olmuş oldu. Bide G600 Headset var bakalım o da bozulacak mı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desiremusic -- 9 Eylül 2012; 13:23:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CagdasyavasTR1

arkadaşlar bu ürünü alsam ps3de kullanabilirmiyim

belki cevap geç olabilir fakat bu ürünü PS3 için almak isteyenler için şunu söylim:
    oyun kolunun altında X/D anahtarı var
    X:pc/xbox
    D:ps3

Sony'nin son yazılım güncellemeleri ile desteğini kaldırıp kaldırmadığını PS3/F710 sahibi arkadaşlara sorup öğrenebilirsiniz..bundan 1 yıl önce desteği vardı hatta forumda bir arkadaş deneyip çalıştığını yazmıştı.(Oyun kolunun altındaki anahtarı (D) getirip denemesini önerdim)
    Bende F510 var hala PS3 de çalışıyor..Ürünle ilgilide ilk zamanlarda tetiklerin takoz gibi sert olmasından şikayetciydim,analoglarında hassasiyetinden memnun değildim kullandıkça kıvama geldi:)ama asla bir DS3 yerini tutamaz,tek artısı malzeme kalitesi.

• quote:

Orijinalden alıntı: desiremusic

quote:

quote:

Edit :

O ışığın yanıp sönmesinin pille alakası yok, bazı windowslarda sorun çıkıyor yazılımsal bir sorun olsa gerek pil tam olsa, %100 bağlanmışta olsa PC gamepad'i görmüyor bir türlü ve çözümüde YOK.
    Ben gamepad'in çalıştığı bir sistem kurmuştum yedeğine aldım hep oradan takılıyorum 0'dan format attığımda çalışmıyor çünkü. Logitech'in iyi firma olduğuna bakmayın, rakipleri yok diye çok rahat davranıyorlar gamepad için x64 driver'ı bile gamepad çıktıktan 6 ay sonra yapıldı daha ne olsun...

Bu arada gamepad'de bir sorun var X-Mode'da gamepad sapıtıyor (FIFA, NBA2K12'de denedim) kendi kendine şut atıyor pas veriyor veya adam değiştiriyor ama sadece x-mode da böyle Direct Mode'a aldığınızda bir sorun olmuyor ki buda çok can sıkıcı.

Sözün özü, bundan sonra Logitech'in hiç bir ürününü almayacağım. Keşke F710 yerinede 10 lira fazla verip Xbox 360 Contoroller alsaydım diyorum kendime hep.

@St Batuhan
    Hocam sakın F510'da almayın iki gamepadde var bende ikisinde de x-mode sorunu var. Gidin adam gibi bi Xbox Gamepad'i alın kullanın rahat rahat.

Edit: Bu arada söyleyemeyi untuttum ben bide gidip Logitech G300 Gaming Mouse aldım o da bozuldu, böylece bozulan 3. Logitech ürünüm olmuş oldu. Bide G600 Headset var bakalım o da bozulacak mı...

Alıntıları Göster
    quote:

Hocam sanırım senin logitechle ilgili bi şanssızlıgın var bende ve yakın arkadaşlarımda dahil neredeyse 10 a yakın logitech ürün mevcut (ses sitemi-klavye-mouse-usb speaker-kulaklık-driving force gt) hiçbirinde şuana kadar bi problem çıkmadı..
    Ayrıca hocam sizdeki ışık yanma sönme olayı çok seri şekilde gerçekleşiyor ama pil azaldığı zaman 6-7 saniyede bir yanıyor ışık önceki mesajda da belirttiğim gibi..
    Cihazı pc tanımadıgı zaman (çok seri ışık yanıp sönmesi) X/D arasında geçiş yapıyorum eğer yine tanımazsa receiver i çıkartıp takıyorum sonuçta 1-2 dakikadan fazla uğraştırmadı beni hiç..

• Ayrıca sormak istediğim bişey var; Call of Duty MW2(steam) yi F710 ile oynayamıyorum bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

quote:

Hocam sanırım senin logitechle ilgili bi şanssızlıgın var bende ve yakın arkadaşlarımda dahil neredeyse 10 a yakın logitech ürün mevcut (ses sitemi-klavye-mouse-usb speaker-kulaklık-driving force gt) hiçbirinde şuana kadar bi problem çıkmadı..
    Ayrıca hocam sizdeki ışık yanma sönme olayı çok seri şekilde gerçekleşiyor ama pil azaldığı zaman 6-7 saniyede bir yanıyor ışık önceki mesajda da belirttiğim gibi..
    Cihazı pc tanımadıgı zaman (çok seri ışık yanıp sönmesi) X/D arasında geçiş yapıyorum eğer yine tanımazsa receiver i çıkartıp takıyorum sonuçta 1-2 dakikadan fazla uğraştırmadı beni hiç..

Hocam vallahi bıktım yav, ne zaman alsam elimde kalıyor Logitech, hani hor da kullanmıyorum ki olsun bir şey. Yinede oluyor işte anlamadım gitti. Işığın yanıp sönme olayını ne yaptıysam aşamadım, customer service ilede konuştum yok pildir mildir dediler öyle bıraktılar son emailime cevap bile vermediler.

• bu gamepadi düşünüyorum ama uzun ve yoğun kullanım için uygun değil gibi geliyor yorumlara da bakarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: KnghtER

bu gamepadi düşünüyorum ama uzun ve yoğun kullanım için uygun değil gibi geliyor yorumlara da bakarak

F710 kullanmak kısmet olmadı(ps3 çalışmaz denildiği için tercih etmemiştim ama çalışıyormuş)bende F510 aldım,uzun ve yoğun kullanım için düşünüyorsan rahatlıkla F510 tavsiye ederim..ilk kullanımda analog ve tetikler sert,takoz gibi gelicek(ps3 oyun koluna alışığım) zamanla bu normalleşiyor..illa kablosuz olmalı demiyorsan hiç düşünme tam aradığın ürün,en son Dark Souls PC de oynadım hiç bir ayar gerektirmeden tanıdı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: matai

quote:

Orijinalden alıntı: KnghtER

bu gamepadi düşünüyorum ama uzun ve yoğun kullanım için uygun değil gibi geliyor yorumlara da bakarak

F710 kullanmak kısmet olmadı(ps3 çalışmaz denildiği için tercih etmemiştim ama çalışıyormuş)bende F510 aldım,uzun ve yoğun kullanım için düşünüyorsan rahatlıkla F510 tavsiye ederim..ilk kullanımda analog ve tetikler sert,takoz gibi gelicek(ps3 oyun koluna alışığım) zamanla bu normalleşiyor..illa kablosuz olmalı demiyorsan hiç düşünme tam aradığın ürün,en son Dark Souls PC de oynadım hiç bir ayar gerektirmeden tanıdı...

Tesekkur ederim tavsiyen icin illa kablosuz olsun diye bir istegim yok hatta iki tane almak istiyorum daha ekonomik olabilir boylece
    diger markalara da bakıyorum gene de aklımda en cok logitech var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• diğer markalar derken ucuz,uygun olsun diye snopy ve bu ayarda markalar düşünürseniz hata yaparsınız hem malzeme kalitesi hemde kullanımı çok kötü olucaktır...2 tane alıcaksanız logitech den şaşmayın derim verdiğiniz paranın hakkını vericektir...20-30TL fark sorun olmaz ise tabiki xbox 360 oyun kolunu tavsiye ederim...şimdiden hayırlı olsun
  • logitech f710 son dönemde iyice kafayı sıyırdı. oyun içerisinde bazı hareketleri kesmiyor. (nba 2k12) örneğin analog ile(sanırım o kola analog denio) koşmayı bıraktığımda oyuncu koşuyu kesmiyor. bir iki saniye daha devam ediyor. aynı sorunla karşılaşan veya fikir belirtebilen olursa çok mutlu olucam sevgili DH daşlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: thebancally

benim de gamepadin birinin RT tuşu nda sorun oluştu.Basmadıgım halde kendi kendine basılıyo bazen.İçeriye gömülme gibi bir sorunu da yok sapasaglam tuş.Fifa 12 de uzaktan şut çekecem gidiyo plase vuruyo,yada tam pas gelecegi sırada adam bacaklarından geçirip dönmeye çalışıyo. delirmek üzereyim

Arkadaşlarınla maç yaparken, o gamepadı ona ver bence.
  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.