Şimdi Ara

Logitech Wireless Gamepad F710 (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.013
Cevap
11
Favori
230.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ChanOfRight

quote:

Orijinalden alıntı: lido

quote:

Beyler bu kadar sorunlu bir gamepad görmedim çoğu kişide negatif yorumlar yapmış.Bende goldmaster'in bir gamepadini aldım.Ve hiç bir program kurmadan vs..Direk taktım her oyunu rahatlıkla oynuyorum şuan için bir sorun yok.

insanları yanlış yönlendirmeyin ! cihazın herhangi bir kronik sorunu yok. Siz daha mini alıcısını takar takmaz windows 7 nin kendi tanıdığı ve driver yüklediği gamepad de yazılımsal bir problem yaşamayı başarmışsanız ona bişey diyemem de donanımsal sorun için zaten garantisi var gönderirsiniz servisine gider sorunu çözülür ve gelir.
    önceki mesajlarınızı da gördüm f710 un tuşları hakkında hiç bir fikriniz yok.Daha yön tuşlarının bitişik olduğunu ve start-back tuşlarının var olduğunu bile bilmiyorsunuz.
    Ucuz mal alacak kadar zengin değilim diye bir söz vardır. İsteyen 2. kalite kablolu x modu olmayan sizin önerdiğiniz padi alabilir.

Artık yeni nesil oyunlarda zaten xbox tuşuna göre ayarlar ıoyunlar bunu bilmeyecek kadar cahilmisiniz.Şuan x modu çok gereksiz gamepad için.Nba'den tut fifasına' ondan tut pesine zaten xboxa göre ayarlı geliyor.Ben zaten donanımsal sorundan bahsetmedim.yorumları dikkatli okumanı tavsiye ederim.

Bahsettiğin mevzu nedir o zaman? Senin için cevapladığım mesajı okumamışsın anlaşılan. Sorun olarak gördüğün ve yok dediğin herşey mevcut F710'da. Goldmaster'ı da geçtim, mükemmel şarj performansı veren kablosuz gamepad ile kabloluyu bir tutuyorsun. LED TV karşısında ve 5 metre uzaktan gamepad ile oyun oynama keyfini yaşayan kullanıcılara kablolu bir model tavsiye etmekle kalmıyor, F710'u da sorunlu bir model diye eleştiriyorsun. Bu kadar insan cahil, bir sen kültürlü-bir sen bilgilisin. XInput gereksiz diyen bir insana izah girişiminde bulunmazdım bile ama bilgisizliğine veriyorum. Eleştirdiğin ürünü bir takip et önce, eline al, deneyim yaşa. Başkalarından gamepad yardımı almak için konu açıyorsun, sonra da bu başlıkta bilgiçlik taslıyorsun. Aşağıda açtığın konu senin, böyle bir konu açan insan bizi cahillikle suçlayamaz kusura bakma.

LINK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanreall -- 1 Mart 2012; 18:57:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tanreall

quote:

quote:

quote:

Beyler bu kadar sorunlu bir gamepad görmedim çoğu kişide negatif yorumlar yapmış.Bende goldmaster'in bir gamepadini aldım.Ve hiç bir program kurmadan vs..Direk taktım her oyunu rahatlıkla oynuyorum şuan için bir sorun yok.

insanları yanlış yönlendirmeyin ! cihazın herhangi bir kronik sorunu yok. Siz daha mini alıcısını takar takmaz windows 7 nin kendi tanıdığı ve driver yüklediği gamepad de yazılımsal bir problem yaşamayı başarmışsanız ona bişey diyemem de donanımsal sorun için zaten garantisi var gönderirsiniz servisine gider sorunu çözülür ve gelir.
    önceki mesajlarınızı da gördüm f710 un tuşları hakkında hiç bir fikriniz yok.Daha yön tuşlarının bitişik olduğunu ve start-back tuşlarının var olduğunu bile bilmiyorsunuz.
    Ucuz mal alacak kadar zengin değilim diye bir söz vardır. İsteyen 2. kalite kablolu x modu olmayan sizin önerdiğiniz padi alabilir.

Artık yeni nesil oyunlarda zaten xbox tuşuna göre ayarlar ıoyunlar bunu bilmeyecek kadar cahilmisiniz.Şuan x modu çok gereksiz gamepad için.Nba'den tut fifasına' ondan tut pesine zaten xboxa göre ayarlı geliyor.Ben zaten donanımsal sorundan bahsetmedim.yorumları dikkatli okumanı tavsiye ederim.

Bahsettiğin mevzu nedir o zaman? Senin için cevapladığım mesajı okumamışsın anlaşılan. Sorun olarak gördüğün ve yok dediğin herşey mevcut F710'da. Goldmaster'ı da geçtim, mükemmel şarj performansı veren kablosuz gamepad ile kabloluyu bir tutuyorsun. LED TV karşısında ve 5 metre uzaktan gamepad ile oyun oynama keyfini yaşayan kullanıcılara kablolu bir model tavsiye etmekle kalmıyor, F710'u da sorunlu bir model diye eleştiriyorsun. Bu kadar insan cahil, bir sen kültürlü-bir sen bilgilisin. XInput gereksiz diyen bir insana izah girişiminde bulunmazdım bile ama bilgisizliğine veriyorum. Eleştirdiğin ürünü bir takip et önce, eline al, deneyim yaşa. Başkalarından gamepad yardımı almak için konu açıyorsun, sonra da bu başlıkta bilgiçlik taslıyorsun. Aşağıda açtığın konu senin, böyle bir konu açan insan bizi cahillikle suçlayamaz kusura bakma.

LINK

Muhterem kardeşim orjinal olsun kaliteli olsun pahalı olsun kablosuz olsun diyerek alternatifleri toplamışsın gidipte snopy falan almam demişsin sonrada gidip goldmaster i almişsın tamam hayırlı olsun güle gule kullan ama f710 u eline almamışsin görmemişsin bu cihaz hakkinda konuşma insanları yanlış bilgilendirme forumda herkes bilgi alışverişi yapıyor kimseye yanlış bilgi veripte vebaline girme sen goldmaster ınla oyna keyfine bak burada dolaşma git goldmaster için konu aç orda anlat yahu kablolu gamepadinle olan fantazilerini

X modu senin için gereksiz olabilir ama ben x modu olduğu için aldim bu cihazı haa sanada goldmaster ın kablosu gerektir belki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batakci -- 2 Mart 2012; 0:47:42 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fornicras.

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Şuan yokmu f710 kullanan olan varsa bi anlatsın ona göre alacam

Ben kullanıyorum F510'da kullandım ancak kablosu çok sorun çıkarıyor tavsiye etmem arada 20 lira fark var. F710'a gelince ise zaten XInput modundayken tüm oyunları tanıyor şuana kadar pek bir sorun çıkarmadı 2 aydırda dolu dolu kullanmama rağmen pili daha yarısında bile değil. Gamepad zaten çok rahat ancak vibrasyonu biraz zayıf kalmış sanki. Eğer 120 lira falan verebilirsen Xbox 360 Gamepad'i ni al PC için. O daha rahat.

bu yarış oyunlarında tuşlarını kullanmak zor oluyormuş öylemi..birde titreşim sorunu oluyormuş.

Yarış oyunlarında LB ve RB ile sadece arkana bakıyorsun veya kamera değiştiriyorsun. Gaz, fren RT ve LT tuşları ile oluyor ki onlarda basıldığı zaman içeri gömüldüğü için rahatlık sağlıyor. Benimde dediğim gibi titreşim az geliyor bana ne kadar yükseltsemde az geliyor. Logitech'lerin genel sorunu sanırım.

Bugün bakmaya gittim f710 yoktu hiçbir logitech marka gamepad yoktu ya çok satıldı yada mağaza getirtmemiş.Üşendim başka bir yere gitmeye bende olanlara baktım.oldukça snopy modelleri vardı.Snopyleri herkes eleştirmiş sorunu var diye almadım bile.Fanı olan snopy fiyatı bile pahalı o derece kötü.Pahalıda f710'a göre çok ucuz kalitesiz olduğu belli.Bende bir gamepad gördüm markası goldmaster.Özelliklerine baktım say say bitmez onu aldım birazdan deniyecem.Olursa konusunu açarım.

Kusura bakma ama Goldmaster baya dandik marka PC'in tanımassa hiç şaşırma ayrıca XInput desteğide yoktur genelde.
    Gamepad dedin mi Logitech'den şaşmamak lazım.i

Baktım şuan sadece pes 12'de deneme şansım oldu bir sorun yok.Yazılımı yükledim oyuna girdim direk tanıdı.Goldmaster ama f710'dan daha fazla özelliği var kaliteli ama f710'dan iyidir değildir tartışılır.Gayet rahat Xınput özelliği yok ama oyunları direk tanıyor.Titreşimi gayet iyi.yani yeni nesil oyunlarda sorunsuzca oynanılır.Almak isteyenlere tavsiye ederim.Ağır değil.ps2-ps3-pc bağlantılı hepsine oluyor zaten alma nedenlerimden biriydi.ele oturuyor küçük zarif görünümü hoş şekli güzel.f710 olsam herhalde bu kadar memnum olmazdım illaki bi sorun cıkartı.Marka kaliteli ama logitech'den iyimidir değilmidir tartışılır.Logitech herhalde gamepad'lerde iyi çünkü daha önce kulaklığını alsam bozuldu.hoperlarüne aldığım para çöpe gitti.Ben normalde logitech'i beğenmem gamepadını bilmiyorum ama diğer ürünlerinde sağlam değil.Gittiğimde snopy'e bakma şansım oldu.Dedikleri kadar kötü değil iyide değil vasat.Para vermek istemeyen snopy alır.kısaca goldmaster alacakların içi rahat olsun.Çok iyi gamepad yapmışlar.Direksyonlarıda iyi zaten alınabilir.Direksiyon demişken.Logitechin direksiyonunuda almıştım fos cıkmıstı.Logitech'i ben beğenmiyorum.Eğer daha kaliteli alacaksanız xbox 360 controller alın.Birde diğerlerinin dediği gibi bende kablolu tavsiye edmiyorum çok sorun yaratır hele f710 ise bazı pc'lerde çalışmıyor bile.F710 alsam bu kadar memnun olmazdım illaki sorun verirdi diye düşünüyorum.Goldmaster'de sorun yok paşa paşa oynuyorsunuz.Ama f710 almayında demiyorum o da iyi marka ama genel olarak çevremdende gördüğüm üzera logitech iyi bir marka değil sağlam ürünü yok.Hele müzik sistemi konusunda.Kısacası benim tavsiyem herkesin görüşü farklıdır.F710'a vereceğin paraya eğer kampanyalı değilse.gidin 2 tane goldmaster alın.Cok sorun yaratır çalıştırmayabilir.Çalıştırırsada goldmaster kadar rahat olacağını düşünmüyorum.Paranız çöpe gitmesin.

bu arkadaşa ne içirdiyseniz bende istiyorum.

• Şu alıntılama işinden vazgeçin artık yahu
  • Bendede var bu kontrolırdan genelde fps takıldığım için bi kenarda duruyor nfs runda çok işime yaradı ama sevdiğim noktaları 2-3 metreden sinyali güzel çekiyo fazla kopma yapmıyo ama arada çok hafif tepki vermeme yapıyo örnek analogu sola cekiyorum geç tepki veriyo ama bunlar devede kulak ürün süper titreşimi iyi sf 4 de de denerim bi ara
  • mini usb yi kasanın arkasına değilde uzatma kablosuyla masanın üstüne falan koyarsanız çekim mesafeniz artar nfs run ı bitireli oldu baya şimdi challenge seriesleri oynuyorum padle rahat baya oyunun grafikleri de çok güzel
  • quote:

mini usb yi kasanın arkasına değilde uzatma kablosuyla masanın üstüne falan koyarsanız çekim mesafeniz artar nfs run ı bitireli oldu baya şimdi challenge seriesleri oynuyorum padle rahat baya oyunun grafikleri de çok güzel

Katılıyorum. İçinde gelen USB uzatmayı kullanın arkadaşlar.
  • Arkadaşlar bende bugün logitech F710 aldım her şey güzelde bu kol hani otomatik oyunlarda tanıyor du. pes haric hiç bir oyun tanımadı kol örnek skyrim oynıcam onda olmuyor just cause 2 i de denedim kolu görmüyor nasıl halledicem bu durumu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozngns

Arkadaşlar bende bugün logitech F710 aldım her şey güzelde bu kol hani otomatik oyunlarda tanıyor du. pes haric hiç bir oyun tanımadı kol örnek skyrim oynıcam onda olmuyor just cause 2 i de denedim kolu görmüyor nasıl halledicem bu durumu ?

Modunu xinput yaptiniz mi?
  • önceden skyrimin sorunsuz tanıdıgı kolu şimdi tanımıyor oyunxinput modunda bile.Emülatör kullandım yine tanımadı.Sorun ne olabilir?
    edit:mass effect 3 te de görmedi.Ama mafia 2 de sorunsuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Al Swearengen -- 6 Mart 2012; 23:17:23 >
  • arkadaşlar need for speed world u bu game pad le oynayabilirmiyim ?

Arkadaşlar ona göre bende alacam lütfen yardımcı olurmusunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HGÜLOĞLU -- 7 Mart 2012; 17:36:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thebancally

önceden skyrimin sorunsuz tanıdıgı kolu şimdi tanımıyor oyunxinput modunda bile.Emülatör kullandım yine tanımadı.Sorun ne olabilir?

Xinputa aldiginiz zaman mode isigi surekli yaniyor mu? Yoksa yanip sonuyor mu? Yanip sonuyorsa baglanti sorunu var demektir. Eger o da degilse bir format is gorur fakat gamepad icin format atar misiniz ben bilemem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: thebancally

önceden skyrimin sorunsuz tanıdıgı kolu şimdi tanımıyor oyunxinput modunda bile.Emülatör kullandım yine tanımadı.Sorun ne olabilir?

Xinputa aldiginiz zaman mode isigi surekli yaniyor mu? Yoksa yanip sonuyor mu? Yanip sonuyorsa baglanti sorunu var demektir. Eger o da degilse bir format is gorur fakat gamepad icin format atar misiniz ben bilemem.

sorunu çözdüm,skyrimde ayarlardan 360 controller kapalıymışMass effect 3 te pc de gamepad desteklemiyormuş

• Battlefield 3'ü PS3'de F710 ile deneyeceğim ve en kısa zamanda sizi bilgilendireceğim arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanreall

Battlefield 3'ü PS3'de F710 ile deneyeceğim ve en kısa zamanda sizi bilgilendireceğim arkadaşlar.

Ben pcde denedim jet ve heli cok rahat oluyor.
  • sanalmarketimde 5-6 gündür stoklarda yok f710.Stok bittiginde çok bekletiyolarmı acaba? 1 tane daha alacam
  • f710 u ps3 e bağladım.. gran turismo açtım çift kişi oynamak için.. araç seçerken sorun yok.. yarış başlayınca f710 u daha görmüyor..
    yardım edebilecek olan var mı?

birde bağlayınca bilinmeyen usb aygıtı takıldı diyor..
  • quote:

fps oyunları gamepad ile oynanır mı ya şahsen bana çok garip geliyor gamepad x modunda açık halde iken metro2033 e girdim baktım klavye çalışmıyor şaşırdım anladım gamepadi aldım denedim biraz yok bana göre değil dedim çıktım

Oynadınız mı bilmiyorum ama kesinlikle Bulletstorm'u öneririm. Bence gamepad ile FPS oynamaya başlamak için en ideal oyun. İlk başlarda kendini oyuna tam olarak hakim hissetemesen de, oynamakta zorluk çekmiyorsun. Benimde gamepadı ilk alır almaz oynamaya başladığım oyunlardan, oradan biliyorum bunu.

• quote:

Orijinalden alıntı: .MiSa.
    Oynadınız mı bilmiyorum ama kesinlikle Bulletstorm'u öneririm. Bence gamepad ile FPS oynamaya başlamak için en ideal oyun. İlk başlarda kendini oyuna tam olarak hakim hissetemesen de, oynamakta zorluk çekmiyorsun. Benimde gamepadı ilk alır almaz oynamaya başladığım oyunlardan, oradan biliyorum bunu.

denerim vaktim olursa
  • Arkadaşlar gamepadin çekme mesafesi ne kadar?
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.