Şimdi Ara

Logitech Wireless Gamepad F710 (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.013
Cevap
11
Favori
230.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: invisible

quote:

Orijinalden alıntı: posterity

88 liraya xbox controller mu almak mantıklı yoksa hemen hemen aynı fiyata olan F710 mu almak mantıklıdır. pc de pes ve araba yarışları oynamak için kullanılacaktır.

ben dün konami cupta online bu joyla şampiyon oldum :) Bu joyun tek sıkıntısı şahsen pes oynarken arka r2 l2 tuşlarının kademeli gaz gibi olmasından rahatlıkla kullanılamamasıdır zorluyor insanı.

l2 r2 deki sıkıntı tam olarak ne bende pek sorun olmadı ya da sizin gibi dikkat etmedim. biraz daha net anlatabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Soul Master

quote:

Orijinalden alıntı: invisible

quote:

Orijinalden alıntı: posterity

88 liraya xbox controller mu almak mantıklı yoksa hemen hemen aynı fiyata olan F710 mu almak mantıklıdır. pc de pes ve araba yarışları oynamak için kullanılacaktır.

ben dün konami cupta online bu joyla şampiyon oldum :) Bu joyun tek sıkıntısı şahsen pes oynarken arka r2 l2 tuşlarının kademeli gaz gibi olmasından rahatlıkla kullanılamamasıdır zorluyor insanı.

l2 r2 deki sıkıntı tam olarak ne bende pek sorun olmadı ya da sizin gibi dikkat etmedim. biraz daha net anlatabilir misiniz?

Orta parmağın basmaya gücü yetmiyor işaret parmağı kullanmak zorunda kalıyorum :) parmaklarim uzun benim birazda ondan

• quote:

Orijinalden alıntı: justinne

merhabalar pesdeki tuş düzenine uygun hale getirmeye çalıştım fifa12 controlleri customize ederek ama kayma tuşu falan istediğim gibi olmadı

şut - kare
    orta - yuvarlak
    pas - x
    ara pas - üçğen
    hızlı koşma - r1
    adam değiştirme - l1
    sert şut - l2
    plase - r2

şeklinde ayarı olan bir arkadaş control dosyasını upload ederse çok sevinirim birde bu x-d olayını tam anlamadım ben logitech profiler programını kurmuştum nasıl kullanılacak o ne işe yarar falan aydınlatırsanız sevinirim. teşekkürler şimdiden.

Arkadaşa yardım, aynı zamanda bana da, belki başkalarına da yardım anlamına gelir.. :D

Ben de bu sorunun cevabını arıyorum...

Help piliss =)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: MİY1988

quote:

merhabalar pesdeki tuş düzenine uygun hale getirmeye çalıştım fifa12 controlleri customize ederek ama kayma tuşu falan istediğim gibi olmadı

şut - kare
    orta - yuvarlak
    pas - x
    ara pas - üçğen
    hızlı koşma - r1
    adam değiştirme - l1
    sert şut - l2
    plase - r2

şeklinde ayarı olan bir arkadaş control dosyasını upload ederse çok sevinirim birde bu x-d olayını tam anlamadım ben logitech profiler programını kurmuştum nasıl kullanılacak o ne işe yarar falan aydınlatırsanız sevinirim. teşekkürler şimdiden.

Arkadaşa yardım, aynı zamanda bana da, belki başkalarına da yardım anlamına gelir.. :D

Help piliss =)))

fifa içinden kontroller ayarlarını alternate olarak degiştirirseniz istediginiz tuş düzeni oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: thebancally

quote:

quote:

şut - kare
    orta - yuvarlak
    pas - x
    ara pas - üçğen
    hızlı koşma - r1
    adam değiştirme - l1
    sert şut - l2
    plase - r2

Help piliss =)))

fifa içinden kontroller ayarlarını alternate olarak degiştirirseniz istediginiz tuş düzeni oluyor

sonucu yazarım kardeşim teşekkür ederim:)

• quote:

Orijinalden alıntı: thebancally

quote:

quote:

şut - kare
    orta - yuvarlak
    pas - x
    ara pas - üçğen
    hızlı koşma - r1
    adam değiştirme - l1
    sert şut - l2
    plase - r2

Help piliss =)))

koşu tuşu hariç istediğim gibi oldu teşekkür ederim:))

• Arkadaşlar bu gamepadin fare gibi kullanılması mümkün müdür ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratdinc

Arkadaşlar bu gamepadin fare gibi kullanılması mümkün müdür ?

Evet mümkündür joy2mouse denen programı indirip kurduktan sonra fare gibi kullanabilirsin hatta düğmelere istediğin tuşu atayabiliyorsun ben windows media player in kısayol tuşlarını atayarak film izlerken uzaktan kumanda gibi kullanıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar kolu bende yeni aldım.Taktım usb yi işte baktım tanımış hemen aygıtlarda .Fifa ya girdim fakat alt tuşu çalışmıyordu yani aşşagıya dogru gidemiyordum.Baktım öyle bir programıda yok gibi. Ekstra yapmamız gereken birşey var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: £mre

Arkadaşlar kolu bende yeni aldım.Taktım usb yi işte baktım tanımış hemen aygıtlarda .Fifa ya girdim fakat alt tuşu çalışmıyordu yani aşşagıya dogru gidemiyordum.Baktım öyle bir programıda yok gibi. Ekstra yapmamız gereken birşey var mı?

İçinden çıkan cd den driverini kurup bide öyle denesen hatta programi açtığında düğmeleri tek tek test edebiliyorsun bi dene belkide cihaz bozuktur

• quote:

Orijinalden alıntı: batakci

quote:

Orijinalden alıntı: muratdinc

Arkadaşlar bu gamepadin fare gibi kullanılması mümkün müdür ?

Evet mümkündür joy2mouse denen programı indirip kurduktan sonra fare gibi kullanabilirsin hatta düğmelere istediğin tuşu atayabiliyorsun ben windows media player in kısayol tuşlarını atayarak film izlerken uzaktan kumanda gibi kullanıyorum

akşam ilk işim denemek olacak..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: £mre

Arkadaşlar kolu bende yeni aldım.Taktım usb yi işte baktım tanımış hemen aygıtlarda .Fifa ya girdim fakat alt tuşu çalışmıyordu yani aşşagıya dogru gidemiyordum.Baktım öyle bir programıda yok gibi. Ekstra yapmamız gereken birşey var mı?

İçinden çıkan cd den driverini kurup bide öyle denesen hatta programi açtığında düğmeleri tek tek test edebiliyorsun bi dene belkide cihaz bozuktur

Tuşları vs ayarladım yön tuşlarıda çalışıyor fakat d-pad denen yer çalışıyor yön tuşu olacak.Nasıl axis leri yön tuşu yapabiliriz anlıyamadım tam.Hazır profil yokmu ki save dosyası gibi atayım

• NFS The RUn oynarken yolda dümdüz giderken select tuşuna basmışım gibi algılıyor kendi kendine..yani oyundaki karşılığı ile arabaya reset atıyor..

fifa12de ise menüyü açıyor...gene selecte basmışım gibi algılıyor yani.. ne iş arkadaşlar?????????
  • quote:

NFS The RUn oynarken yolda dümdüz giderken select tuşuna basmışım gibi algılıyor kendi kendine..yani oyundaki karşılığı ile arabaya reset atıyor..

fifa12de ise menüyü açıyor...gene selecte basmışım gibi algılıyor yani.. ne iş arkadaşlar?????????

Dostum sorununa gerçekten üzüldüm
    Acaba dinputta denesen düzgün çalışırmi yoksada select tuşu takılı kalmış gibi bi durum vardır eğer tuş bozulmuşsa garantiden yaptır bence

• quote:

NFS The RUn oynarken yolda dümdüz giderken select tuşuna basmışım gibi algılıyor kendi kendine..yani oyundaki karşılığı ile arabaya reset atıyor..

Vallahi FIFA12 de arena da selecte basmış gibi olan sorun bildiğim kadarıyla herkeste var. Ama The Run ı bilmiyorum hocam
  • quote:

quote:

Dostum sorununa gerçekten üzüldüm
    Acaba dinputta denesen düzgün çalışırmi yoksada select tuşu takılı kalmış gibi bi durum vardır eğer tuş bozulmuşsa garantiden yaptır bence

emin ol dinput xinput olayını bilmiyorum dostum :D ne işe yaradığını da bilmiorum... kullanma klvz. okumaya da üşendim :S ..

quote:

Orijinalden alıntı: xanberk

quote:

Vallahi FIFA12 de arena da selecte basmış gibi olan sorun bildiğim kadarıyla herkeste var. Ama The Run ı bilmiyorum hocam

harbi mi? e önceden olmuyodu :S :D format attıktan sonra fifayı tekrar yükledim, bu problem ile karşılaşınca tırstım yani..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MİY1988 -- 5 Şubat 2012; 18:47:23 >

• Yalnız sanırım orjinal oyunlarda böyle bir problem var sanırım :D Benim fifa orjinal olduğu için dalgınlığıma geldi sizinde orjinal mi ?
  • quote:

Yalnız sanırım orjinal oyunlarda böyle bir problem var sanırım :D Benim fifa orjinal olduğu için dalgınlığıma geldi sizinde orjinal mi ?

Orjinallikle ilgisi yok, oyunda problem var. PS3'de oynuyorum, onda da bu problem var. Bazen yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanreall

quote:

Yalnız sanırım orjinal oyunlarda böyle bir problem var sanırım :D Benim fifa orjinal olduğu için dalgınlığıma geldi sizinde orjinal mi ?

Orjinallikle ilgisi yok, oyunda problem var. PS3'de oynuyorum, onda da bu problem var. Bazen yapıyor.

Kopya oyunda böyle bir problem yapmıyordu bende. O yüzden söyledim
  • Arkadaşlar aklınızda bulunsun.Sıfırına 100 tl civarı para vermek istemeyen için.kendi elimdeki f710 u satıyorum.ilan da açtım ama burada arayan vardır diye veriyorum.

ilan linki :http://forum.donanimhaber.com/m_57486416/mpage_1/f_/key_//tm.htm#57486416

f710 için son birkaç şey söylemek gerekirse xbox 360 ergonomisine alışık olmayanlar ve sevmeyenler için en iyi alternatif f710.ama oyun dünyasının en iyi gamepadi mi ? orası tartışılır.bana göre razer onza gibi bir gamepad olduğu sürece daha iyisi çıkar mı bilinmez fakat f 710 ulaşılabilirlik açısından da çok güzel bir gamepad.

kısacası hala almayı düşünen ama almayanlar varsa kesinlikle denesinler.

• 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.