Şimdi Ara

Logitech Wireless Gaming Headset G930 with 7.1 197 TL YANIYOR (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.028
Cevap
15
Favori
44.019
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Beyler bu arada Vatan fiyatlarının gazına gelmeyin.

http://www.sanalmarketim.com/LOGITECH-G930-Mikrofonlu-Gaming-Kablosuz-Kulaklik--981-000258/p_28841/

Şaka maka bazıları her yerde 800 TL falan sanmaya başlayacak bunu.

Evet normalde 500 lira civarında. Ancak 197 liraya aldık. İsterse 300 olsun gene çok çok daha ucuz.

Bu arada currency US Dolar seçmeyi unutmayın. Kuru banka çevirsin yoksa 210 lira verirsiniz.

• halit4121 kullanıcısına yanıt
    göremedim nerde 50 dolara g700s var usta link verirmisin ?
  • Şu anda bu fiyat değil ne yazık ki bende satın alacaktım 50 dolardı çünkü, yarım saat sonra bir girdim tekrar 89 dolar olmuş. 50 dolar çok sıcaktı ama kaçırdık. Kusura bakmayın yanıltmış gibi olduk ama durum böyle..
  • halit4121 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim yinede sağolun bir an heycanlandım bende suan sipariş vereceğimde 2 tane farklı kargo seçeneği çıkıyor acaba hızlı mı seçeyim normal mi 2 side aynı fiyat gözüküyor galiba ?
  • fenaa sıcakmış alan arkadaşlara hayırlı olsun biz bi dahakine artık
  • o konuyu tam bilmiyorum hızlı kargo normalde daha pahalı ama bilen arkadaşlar cevaplarsa daha iyi olur. Ayrıca g602 var yine o şu anda 45 dolar oda wireless iyi bir fırsat.
  • Arkadaşım sipariş verdi para çekilmedi hesabından ama işlem onaylandı vs kargo bekleniyor diyordu fakat az önce aşağıda yazacağım mail gelmiş ve sipariş iptal olmuş yardım edebilir misiniz neden böyle oldu?

Unfortunately, we are currently unable to process your pending order(s), including order #108-xxxxx-xxxx. To avoid cancellation of your order(s), we request that you fax us a copy of the billing statement associated with the debit or credit card provided as payment. Our fax number is 001-206-266-1838 when faxing from outside the US, or 206-266-1838 from within the US. This statement should include the following information:

* Name as it appears on your credit or debit card
    * Address on file with the card issuer
    * The customer service phone number for your financial institution

On your fax, please provide the email address used when placing your order and the order number you received in your email confirmation.

Do note that the statement must be sent via fax as we are unable to interpret attachments via email. Please also note that you will be unable to access your Amazon.com account as it has been placed on hold pending receipt of your fax. Please do not place a new order or open a new account as this may result in additional delays.

If you are unable to send the fax, please ask the issuer of your debit or credit card to contact us so we may verify your account details. The card issuer can reach us via the above fax number. The fax should include the name, phone number and fax number of a specific representative with whom we can correspond if necessary.

Please don't hesitate to email us should you have any questions, and thank you for your interest in shopping at Amazon.com.

• quote:

Orijinalden alıntı: mstfasngl

Teşekkür ederim yinede sağolun bir an heycanlandım bende suan sipariş vereceğimde 2 tane farklı kargo seçeneği çıkıyor acaba hızlı mı seçeyim normal mi 2 side aynı fiyat gözüküyor galiba ?

Aynı fiyat değil maalesef. Hızlı kargoda toplamda 105 dolar gibi bir fiyat çıkıyor son aşamada. Normal kargoda 90 dolar oluyor. Hızlı gelsin diyorsan 105 olanı seçebilirsin. Gümrükteki hesaplamada kargo ücreti dikkate alınmaz, o yüzden takılmaz.

Fakat her türlü eline ulaşır, acelen yoksa 35 lira fazladan ödeme derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chamurpeace

1 tane sipariş verdim kuzenim için 2.si için cebelleşiyorum resmen kendimede sipariş geçsemmi diye. benimkisi baya yıprandı garantiye yollasam 50 - 60 tl alırlar 0 alıp uğraşmasam mı diyorum ama aynı adrese 2 ürün sipariş verebilirmiyim ?
     Logitech Wireless Gaming Headset G930 with 7.1 197 TL YANIYOR

2011'den bu yana ilk defa saglam indirim.

Hocam link atarmısınız, hepsiburada ya baktım g930 yok... 30 lira fazla verip hb den almak daha mantıklı..

• Sipariş tarihine bakmıyor musun. 2011 yılına ait. O zamanlar dolar 1.6tl falandı
  • Evcek aldık komşu duydu oda alacak yarına kalırsa :D
  • Amazon'dan en son oyun keyi almıştım, dolayısıyla kargo adresim Florida'da bir gavurun ev adresi olarak kayıtlıydı.
    Kulaklığı sepete attıktan sonra bir kaç klik ile siparişiniz onaylandı mesajı gelince dumur oldum resmen
    Kartımı önceki alışverişimde kaydetmiş meğersem, neyse ki Florida'daki fake adresimi değiştirebildim, gece gece iyi aksiyon yaşadım ama

Bayadır böyle bir şey istiyordum, benim gibi kablo fobisi olan biri için bulunmaz bir fırsat.
    Geçen hafta amerikadan dönen arkadaşım hava atıyordu ben bunu 200 liraya aldım siz fakirler burada 600 lira vermek zorundasınız diye.
    Gece gece ona da bir kapak yaptım, huzurlu bir şekilde yatabilirim

Fırsatı paylaşan arkadaşa teşekkürler.

• Amazon candır. Geçen ay h100i'i getirtmiştim, 75$'a aldım. Aralıkta da g700s almıştım 50$'a. 15-20$ kargo ücreti de uçuk değil. Kargoya verilince kesin tarih belli olur tam o günde geliyor. Bende roccat kave ve ses kartı var ama belki kardeşim alabilirim bunu.
  • Almıyorum ulan!
  • bende dayanamadım siparişi geçtim çok uygun geldi.

Logitech Wireless Gaming Headset G930 with 7.1 197 TL YANIYOR
  • Haber veren arkadaşa teşekkürler.
    New Jersey'deyim.
    Amazon Prime üyeliğim var.
    Kargo da yok madem dedim 4 tane alacaktım, 2 taneden fazla satmadılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blaze`

quote:

Orijinalden alıntı: dhequel

quote:

Orijinalden alıntı: IG

quote:

Orijinalden alıntı: 2pal

quote:

Orijinalden alıntı: IG

210 liraya daha iyi kulaklıklar alınır.

210 liraya kablosuz oyun kulaklığı tavsiyesi verde alayım o zaman

Kablosuz olması gereksiz özellik, asıl önemli olan ses kalitesi

Ses kalite daha kötü olunca, bilgisayarın başında kablosuz kulaklık kullanmak saçma geliyor.

Neye göre kablosuz özelliğini gereksiz buluyorsunuz beğenmiyorsanız konuya girmeyin mesaj atmayın zor değil

bilgisayar başında oyun oynarken kulaklığın kablosuz olması sana nasıl bir rahatlık sağlayacak? kablosuz olması lag yaratabileceği için kötü bile olabilir.

Kablosuz olması lag yaratmıyor , ürün hakkında biraz daha bilgi edinin yanlış anlaşılır söyledikleriniz , sıkıştırılmamış veri gönderdiği için lag sorununu , senkron sorununu ortadan kaldırmış bulunmakta Logitech g930 3-4 senedir g930 kullanıyorum 2. alışım bu , oyun amaçlı ve film amaçlı vazgeçilmezim oldur. Şuana kadar kime test ettirdiysem kulaklıgı hepsi memnun kaldı , oyun ve film amaçlı ve yüksek kaliteli kulaklık.

Bu fiyata alanlara hayırlı olsun arkadaşlar , resmen bedavaya almış oldunuz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KURSAD. -- 11 Mart 2014; 5:16:07 >

• Karttan parayı çekmişler "Preparing for Shipment" de yazmışlar herşey yolunda gibi
  • Herkeze hayırlı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.