Şimdi Ara

Logitech Wireless Gaming Headset G930 with 7.1 197 TL YANIYOR (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.028
Cevap
15
Favori
44.020
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 230 dan gelir gelmez satmak isteyen olursa alabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürünü fast shipping ile aldım perşembe elimde olacak. Bu zamana kadar amazondan kaç tane sipariş geçtim unuttum ama sağolsun amazon hiçbirini teslim tarihinden geç teslim etmedi.
  • Almamak için zor tuttum kendimi. Kampanya bitmiş. İyi yırttık ha Ama Creative EVO ZxR yi iyi fiyata denk getirirsem affetmem
  • Benden 195çekmiş 15güne gelir mis gibi oldu valla

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkay956

İşbankası 195.65 kesmiş:)

194.65 değil mi hocam

• benimkini de çekmiş. taksit yapamıcam galiba
  • Garanti bankası geçirmiş inceden. 211 lira çekmiş, sanırım en pahalı ben aldım.
  • Para cekilen arkadaslar ne zaman almisti acaba bide sizde cvv kodu girmediniz degil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: burbarian

Garanti bankası geçirmiş inceden. 211 lira çekmiş, sanırım en pahalı ben aldım.

Amazonda usd olarak mı aldın yoksa euro yada tl olarak mı o kadar fark olmamalı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi kargo firması teslim ediyor acaba? Bir de teslimat zamanında ben olmayacağım ofiste acaba aynı soyadlı birine teslimde sıkıntı çıkarırlar mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shineon25

quote:

Dolar kuru yüksekken çemiş olabilir banka.
  • Bende sabredip almayanlardanım. Para cepte kaldı
    Ama ses kartımı kullanbilseydim herhalde duramazdım zarara girerdim.
    Alanlara hayırlı olsun. İyi fiyattan aldılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockyy

guaranteed delivery date için yarını gösteriyor, olmazsa kargo parası da düşer, iyi fırsat olur.

Bu nerede yazıyor acaba ?
  • Section8 kullanıcısına yanıt
    http://www.amazon.com/gp/aw/help/id=201117430/ref=hp_201118570_abmissguardeliv

ana ekranda yazıyordu ama delivery estimate'a çevirmiş çakallar :(
  • Ben de bu sabah aldım. Umarım çekerler parayı da sorunsuz gelir 2 haftaya :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Section8

quote:

quote:

Arkadaşıma link atıp almasını istedim. 211 tuttu dedi, tamam dedim. Beni kazıklayacağını düşünmem bile. Çok ayrıntıya bakmamıştır tahminen. Bence de çok önemli değil. 2. elleri bile 350 civarı dolaşırken çok iyi geldi bu. Memnun kalırsam ses kartımı, kalmazsam kulaklığı satarım diye düşünüyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Section8

quote:

quote:

Arkadaşıma link atıp almasını istedim. 211 tuttu dedi, tamam dedim. Beni kazıklayacağını düşünmem bile. Çok ayrıntıya bakmamıştır tahminen. Bence de çok önemli değil. 2. elleri bile 350 civarı dolaşırken çok iyi geldi bu. Memnun kalırsam ses kartımı, kalmazsam kulaklığı satarım diye düşünüyorum.

Hocam amazon'dan Türk Lirası ile alırsan 2.354 ile çarpıyor. Ama kur şu anda 2.21-2.22 civarında. Alırken Amerikan Dolar'ını seçip kendi bankanızın kuru çevirmesini bekleseydiniz siz de 195-200 arası bir rakama alırdınız. 211 çekmesinin nedeni bu :)

• Yggdrasil Asgard kullanıcısına yanıt
    Sağlık olsun hocam. Önemli değil.
  • Yapı Kredi 195.98 TL kesmiş sabah 4 sularında.
  • İş bankası 199.27 çekmiş bendende.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.