Şimdi Ara

Logitech Wireless Gaming Headset G930 with 7.1 197 TL YANIYOR (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.028
Cevap
15
Favori
44.020
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • halkbankasından alan var mı? benden kesilmedi
  • karti K kullanıcısına yanıt
    bu 3 yillik garanti turkiye'yi de kapsiyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kapsiyor

• Fiyat yukselmis bugunde yukselmese kendimi tutamszdim heralde

• karti K kullanıcısına yanıt
    bilgilendirme icin cok tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: karti

Kapsiyor

Sanırım Türkiyede Geçmiyor
    Türkiye'de garanti hizmetinden yararlanabilmeniz için faturanızı ve garanti belgenizi saklamanız kanunen şart koşulmuştur. Eğer belgeleriniz eksikse veya ürünün garantisi bittiyse distribütörümüzden ücretli teknik servis talep edebilirsiniz.

Yurtdışından aldığınız bir ürün için Türkiye'deki ithalatçımızdan (distribütörden) ücretsiz teknik servis veya garanti hizmeti alamazsınız. Ancak ürünün 3 yıllık uluslararası garantisinden faydalanabilirsiniz.
  • dhequel kullanıcısına yanıt
    Ben logosoftu aramistim onlar dedi bana yurtdisindan alirsaniz 3 yil turkiyeden alirsaniz iki yil diye. Benim cok garibime gitmisti. Ama kesin bilgi icin tekrar aramak lazim.

• Ben bu sabah 09:43'te aldım ürünü hala kredi kartımdan çekilmedi ücret. Umarım bir aksaklık olmaz. Şu para çekilse de ürünü beklesem :)
  • Yggdrasil Asgard kullanıcısına yanıt
    Hocam yurtdışı siparişlerimden hatırladığım kadarıyla hiç biri parayı anında çekmiyor.Kargoya verilme işlemine geçince çekiliyor para.Provizyonda bekleyen işlemlere bakarsanız orada gözükmesi lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emphire -- 11 Mart 2014; 18:37:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emphire

Hocam yurtdışı siparişlerimden hatırladığım kadarıyla hiç biri parayı anında çekmiyor.Kargoya verilme işlemine geçince çekiliyor para.Provizyonda bekleyen işlemlere bakarsanız orada gözükmesi lazım.

Gözükmüyor provizyonda. Gözükmediği için canlı yardımda konuştum amazon'la. Hazır olduğunda çekilecek para dedi. Hazır olup kargolanmasını bekliyorum. Acaba ne zaman kargolanma ve para çekme işlemi gerçekleşir. Bu sabah alan arkadaşların kargo durumu nedir ? Ben de hala verilmedi ürün
  • Yggdrasil Asgard kullanıcısına yanıt
    Ben dün verdim, biraz önce baktığımda kargolanıyor yazıyordu.
  • Bende de shipping now.

• ziraat kartımdan çekilmiş para.şuan baktım shipping now yazıyor.ne kadar sürede kargo takip numarası verilir bilen varmı?
  • Benden daha parayı çekmedi. Dün gece 2 gibi sipariş vermiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emphire

Ben dün verdim, biraz önce baktığımda kargolanıyor yazıyordu.

Benim de bu gece veya yarın çekilmiş olur o zaman para. Hadi bakalım hayırlısıyla gelsin de tadını ala ala kullanalım
  • arkadaşım ve ben gece siparişi vermiştik ve hala kartlardan paraları çekmemiş not yet shipping diyor, sıkıntı mı oldu acaba?
  • arkadaslar bu kulakligi ps3 te kullanabilecekmiyim bazi yerlerde kullanilmadigi yaziyor acil cevap lütfen

• bende sharkoon x tatic kulaklik var kablolu oldugu icin kablosuz düşünüyorum o yuzden bunu aldim ama ps3 kullanamiyacaksam siparişimi iptal edecem sizden gelecek bilgiye gore davranacagim

• bende sharkoon x tatic kulaklik var kablolu oldugu icin kablosuz düşünüyorum o yuzden bunu aldim ama ps3 kullanamiyacaksam siparişimi iptal edecem sizden gelecek bilgiye gore davranacagim

• quote:

Orijinalden alıntı: noname0056

bende sharkoon x tatic kulaklik var kablolu oldugu icin kablosuz düşünüyorum o yuzden bunu aldim ama ps3 kullanamiyacaksam siparişimi iptal edecem sizden gelecek bilgiye gore davranacagim

PS4'te kullananlar var ama sesinin az olduğundan şikayetçiler. Ben yine de alıyorum. En kötü ihtimal sıfır zararla burada satarım.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.