Şimdi Ara

Logitech Wireless Gaming Headset G930 with 7.1 197 TL YANIYOR (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.028
Cevap
15
Favori
44.034
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bana daha mail gelmedi shipping yaziyor ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockyy

bana mail gelmedi fakat gümrükten geçmiş istanbul'da, yarın ulaşır herhalde, darısı herkesin başına

Logitech Wireless Gaming Headset G930 with 7.1 197 TL YANIYOR

Yok artık. Kısa süreliyi mi seçtiniz kargoda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

Shipping now diyor ürünün nerede olduğunu nasıl takip edeceğim ?

ben burdan baktım

https://tracking.i-parcel.com/secure/track.aspx
  • evet hızlı gönderiyle almıştım :) tahmini teslim bugün diyordu ama gelirse şaşırırım.

öbür türlü evde olmuyorum paketi alana kadar akla karayı seçiyorum.
  • DHL ile geliyor, hızlı kargo olduğu açık.
  • Ben daha uçağa binmemis insanim arkadaşların kargolari uçakla geliyor gg xd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Section8 -- 12 Mart 2014; 11:15:30 >
  • Merhaba arkadaslar ortalama herkes 200 tl gibi rakama almışlar dün amazonda baktığımda 69 dolar civariydi su an 100 kusur dolar civarı almayı düşündüm fakat alan arkadaslar yorumları okudular mı cihazların yarısında bağlantı kopma hatası veriyormuş 15 dakikada bundan dolayı ben cesaret edemedim umarım herkes in eline sag salim geçer iyi günlerde kullanırlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Mortuuus

girdim tc yi beklemedyim

@rockyy hızlı gönderi ile mi aldınız?

Tc olayı nedir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Section8

Takip kodunu girdigimde böyle yazıyor :

Your shipment is destined for a country that requires information prior to arrival. Please contact trackmyparcel@i-parcel.com for further information

Sizin kargonuz varıştan önce bilgi almak gerekiyor diyor.

Sanırım o tc no ile alakalı olan şeyleri söylüyor

• Benimki de Yeşilköy'e gelmiş ama bana pazartesi ancak ulaşır.
  • Ürün gönderilmiş ama böyle bir yazı var kargo takip yerinde.Sorun nedir ne yapmam lazım acaba ?

Logitech Wireless Gaming Headset G930 with 7.1 197 TL YANIYOR

Your shipment is destined for a country that requires information prior to arrival. Please contact trackmyparcel@i-parcel.com for further information

yazıyor tracking no yu sorgulatınca.TC kimlik kodunu nereye yazıcaz bana mail gelmedi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH | equ* -- 12 Mart 2014; 11:42:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kratosgreatdestroyer

Merhaba arkadaslar ortalama herkes 200 tl gibi rakama almışlar dün amazonda baktığımda 69 dolar civariydi su an 100 kusur dolar civarı almayı düşündüm fakat alan arkadaslar yorumları okudular mı cihazların yarısında bağlantı kopma hatası veriyormuş 15 dakikada bundan dolayı ben cesaret edemedim umarım herkes in eline sag salim geçer iyi günlerde kullanırlar

Neye göre yarısı dediniz bilmiyorum ama cihaz hakkında kronik bir problem olduğunu zannetmiyorum. Bir çok profosyonel oyuncu yıllardır kullanıyor bu headseti.gelsin görürüz artık.

Arkadaşlar uzun süreli Kargo seçip mail alan var mı ? Bekleyemeyecegim valla cok uzun süredir bu ürünü almak istiyordum.

• Seninle alakalı bilgi gerektigini işlemi tamamlamak icin carrier(kargo firmasi-satıcı ) ile iletişime geçmeni yazıyor @dh i eq

• Bir de Shipping now diyor şu anda benim. Tracking no'yu nereden ediniyoruz ?

• Kargo yü paketleyip gönderdikleri zaman account kisminda tracking number görünür @ygg drasil

• quote:

Orijinalden alıntı: Kratosgreatdestroyer

Seninle alakalı bilgi gerektigini işlemi tamamlamak icin carrier(kargo firmasi-satıcı ) ile iletişime geçmeni yazıyor @dh i eq

Eyvallah adamlara mail attım bakalım ne yapayım ne istiyorsunuz diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

quote:

Orijinalden alıntı: Mortuuus

girdim tc yi beklemedyim

@rockyy hızlı gönderi ile mi aldınız?

Tc olayı nedir ?

mail geldi tc no isteniyor
  • Ben satın alan yabancı alıcıların yorumlarına göre soyledim kronik hata oldugunu bu üründe cogu amazonun 3.parti satıcı oldugundan kaynaklı oldugundan kimileri logitech le iletişime geçip yenisi ile değiştirdiğine ama sorunun cozulmedigini yorum olarak yazmışlar dün öğle saatlerinde fiyat cok uygundu su anki fiyata göre

• Sipariş verecek arkadaslara tavsiyem çabuk kargoyu secmesinler çünkü özel firmalar bilinçli olarak gümrük te kalmasını sağlıyorlar cihazı alabilirsiniz yalnız sıkıntılı olur PTT ile olsun zaman alsın temiz olsun tavsiyem

• birde steelseries sensei fırsatı olsa tadından yenmez
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.