Şimdi Ara

Logitech Wireless Gaming Headset G930 with 7.1 197 TL YANIYOR (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.028
Cevap
15
Favori
44.021
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hesaplı urun düşünenlere corsair sıvı soğutmalarda uygun amazonda yalnız yine dikkat kullanıcı yorulmalarını okuyup karar verin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar aldıktan sonra 20 30 lira karla satmayı düşünenler pm atabilir. Öğrenciyiz fazla kar koymayın :D
  • Kaç güne gelir acaba 2 hafta mı ?

• Yaklaşık olarak 2 hafta @sc money

• Olası teslim tarihi 24 Mart - 2 Nisan yazıyor. Bu tarih aralığında gelir sanırım.

• amanhem kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Gelir inşallah sorunsuzca

• Bende bir sorun var sanırım kargoyla alakalı. İletişime geçmem istenmiş tc no falan yazmıştım aslında ama ne olabilir ki ?

• amazonu seviyorum ya adamlar süper çalışıyor. Kampanyayı kaçırdım ancak alanlar adına sevindim.
  • banada mail gelmiş i-parcel'den.verdiği linke tıklayıp tc kimlik numaramı girdim.ekstradan bir mail falan gelmedi degilmi.bundan sonrasını bekliyecegiz
  • grey_fox kullanıcısına yanıt
    Tc den sonra mail gelmedi

• quote:

Orijinalden alıntı: Mortuuus

Tc den sonra mail gelmedi

ben kontrol ediyorum durumu hala onay bekliyor diyor tc girmemiz için.bende işlemler belki hızlanır diye bir mail attım.üstüne düşmezsek büyük ihtimal depoda bekliyicek kargo süresi uzuyacak
  • grey_fox kullanıcısına yanıt
    Hocam maili nereye attınız ve ne yazdınız? Bende atayım belki işe yarar

• quote:

Orijinalden alıntı: Mortuuus

Hocam maili nereye attınız ve ne yazdınız? Bende atayım belki işe yarar

trackmyparcel@i-parcel.com adresine.
    tracking numberı yaz.durumu belirt işte.benden tc kimlik no istendi girdim başka yapmam gereken birşey varmı.kontrol edermisiniz tarzı.
  • Konuyu açan arkadaşa bir kez daha teşekkürler. 10 Mart akşamı saat 19.00 gibi verdiğim sipariş 12 Mart öğlen 13.00 gibi elime ulaştı. Hızlı kargoyu seçmiştim.

İstanbul içinden sipariş versem bu kadar hızlı gelmiyor, gerçekten helal olsun Amazon'a.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tristam -- 12 Mart 2014; 16:37:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tristam

Konuyu açan arkadaşa bir kez daha teşekkürler. 10 Mart akşamı saat 19.00 gibi verdiğim sipariş 12 Mart öğlen 13.00 gibi elime ulaştı. Hızlı kargoyu seçmiştim.

İstanbul içinden sipariş versem bu kadar hızlı gelmiyor, gerçekten helal olsun Amazon'a.

Hocam hayırlı olsun. Gümrük sorun olur diyen arkadaşlar vardi onlara geçmiş olsun diyelim :). Mümkünse bir iki foto ile konuyu Şenlendirin :)

• Aynen foto gerçekten konuyu ayağa kaldirir

• quote:

Orijinalden alıntı: rcpdrnc

quote:

Konuyu açan arkadaşa bir kez daha teşekkürler. 10 Mart akşamı saat 19.00 gibi verdiğim sipariş 12 Mart öğlen 13.00 gibi elime ulaştı. Hızlı kargoyu seçmiştim.

Hocam hayırlı olsun. Gümrük sorun olur diyen arkadaşlar vardi onlara geçmiş olsun diyelim :). Mümkünse bir iki foto ile konuyu Şenlendirin :)

Teşekkür ederim. Gümrük sorunu falan olmadı. Hatta satın alan diğer arkadaşlar gibi herhangi bir siteye TC kimlik numarası girmem de gerekmedi.

Logitech Wireless Gaming Headset G930 with 7.1 197 TL YANIYOR  Logitech Wireless Gaming Headset G930 with 7.1 197 TL YANIYOR  Logitech Wireless Gaming Headset G930 with 7.1 197 TL YANIYOR  Logitech Wireless Gaming Headset G930 with 7.1 197 TL YANIYOR  Logitech Wireless Gaming Headset G930 with 7.1 197 TL YANIYOR

• quote:

quote:

quote:

Teşekkür ederim. Gümrük sorunu falan olmadı. Hatta satın alan diğer arkadaşlar gibi herhangi bir siteye TC kimlik numarası girmem de gerekmedi.

Logitech Wireless Gaming Headset G930 with 7.1 197 TL YANIYOR  Logitech Wireless Gaming Headset G930 with 7.1 197 TL YANIYOR  Logitech Wireless Gaming Headset G930 with 7.1 197 TL YANIYOR  Logitech Wireless Gaming Headset G930 with 7.1 197 TL YANIYOR  Logitech Wireless Gaming Headset G930 with 7.1 197 TL YANIYOR

Teşekkürler Resimler için hemen konunun başına koyayım

• quote:

Orijinalden alıntı: dhequel

http://www.amazon.com/Logitech-Wireless-Gaming-Headset-Surround/dp/B003VANOFY/ref=br_lf_m_8581771011_1_2_img?ie=UTF8&m=ATVPDKIKX0DER&s=electronics&pf_rd_p=1747458902&pf_rd_s=center-3&pf_rd_t=101&pf_rd_i=8581771011&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_r=0Y9HBG0RV7ESCS77060D sadece bugüne özel 197 tl gümrük sorunu olmaz ürün 100 doların altında ödemeyi tl olarak değil usd olarak yaparsanız 197 tl ye alırsınız tl cinsinden 210 tl oluyor

Kampanya sona ermiş.............

Fotoğraflar için tristam'a teşekkürler

Diğer Alan arkadaşlar koyarsa sevinirim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhequel -- 12 Mart 2014; 17:21:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dhequel

quote:

quote:

quote:

Teşekkürler Resimler için hemen konunun başına koyayım

keşke hızlı gönderiyi seçseydim dedirtti bu fotoğraflar bana yapıcak bir şey yok ama bekliyicez

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.