Şimdi Ara

Logitech Wireless Gaming Headset G930 with 7.1 197 TL YANIYOR (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.028
Cevap
15
Favori
44.021
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende de shipping yazıyor ama karttan para çekilmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

Bu arada arkadaşlar shipping now diyor ya. Gemiyle mi geliyor ?

Naptın ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Bu arada arkadaşlar shipping now diyor ya. Gemiyle mi geliyor ?

Naptın ya.

Yukarıda biri gemi demiş ben de afalladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: grey_fox

quote:

Orijinalden alıntı: IzraeI

Thursday, March 27, 2014

ürün yola çıkmış 27 mart diyor. biraz geç mi geliyor san ki ?

biraz internette araştırdım da o tarih tahmini sanırım.yani siz iparcel e tc kimlik no girdikten sonra ürün amerikadan cıkarsa daha kısa sürede gelebiliyormuş türkiyeye.6 gün civarı falan genelde geliş süresi.türkiyede yurtiçi kargo yapıyormuş dağıtımı.önemli olan tc kimlik no girdikten sonra amerikadan bir an önce yola çıkması.çok uzatacaklarını sanmıyorum süreyi.ben mail attım iparcele geri dönüş yaptılar hemen.bilgileriniz bize ulaşmıştır,kargo hareketlerine 1-2 iş günü içinde tekrar bakın diye.yani 1-2 güne kargo amerikadan çıkmaya başlar

TC Kimlik No'yu nereye giriyoruz yahu ?

• bunun yanına logitech g103 yada 105 steelseries raw sonra gelsin oyunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mortuuus

bunun yanına logitech g103 yada 105 steelseries raw sonra gelsin oyunlar

Gamepad ile oynanan oyunlara sardım ben. Assasian Creed , Fifa 14 akıyorum. Logitech F710 aldım gamepad'i de
  • quote:

quote:

quote:

Thursday, March 27, 2014

biraz internette araştırdım da o tarih tahmini sanırım.yani siz iparcel e tc kimlik no girdikten sonra ürün amerikadan cıkarsa daha kısa sürede gelebiliyormuş türkiyeye.6 gün civarı falan genelde geliş süresi.türkiyede yurtiçi kargo yapıyormuş dağıtımı.önemli olan tc kimlik no girdikten sonra amerikadan bir an önce yola çıkması.çok uzatacaklarını sanmıyorum süreyi.ben mail attım iparcele geri dönüş yaptılar hemen.bilgileriniz bize ulaşmıştır,kargo hareketlerine 1-2 iş günü içinde tekrar bakın diye.yani 1-2 güne kargo amerikadan çıkmaya başlar

sana iparcel tarafından gelen mailde bir link gibi birşey var oraya

• Benim TC kimlik numaram onaylanmış.

Gündüz henüz tc kimlik numaramı göndermeden önce son durum olarak:

Your shipment is destined for a country that requires information prior to arrival. Please contact trackmyparcel@i-parcel.com for further information

yazıyordu. Şimdi baktım

Current Status: Received at i-Parcel

olmuş.

Logitech Wireless Gaming Headset G930 with 7.1 197 TL YANIYOR

https://tracking.i-parcel.com/secure/track.aspx

• 2 gun once aksam 7 de aldim bende shipped yaziyor ama tc sormadi ilk alisverisimde sormustu halla halla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhequel -- 12 Mart 2014; 23:22:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Thursday, March 27, 2014

sana iparcel tarafından gelen mailde bir link gibi birşey var oraya

Bana daha mail falan gelmedi. Shipped olmadı yani. Kargolanınca geliyormuş o mail. Gelince buradaki yorumlara göre halledeceğim artık.

• Arkadaşlar ismim amazonda adresimin kısa yolu olarak gözüktüğünden hemen şikayet ettim ve şu cevabı aldım;

(Bu arada zaten ilk kulaklığım yola çıkmıştı ama isim yanlıştı adres doğruydu)

Hello,

I understand you'd like to change the name in your shipping address for your order #106-8931205-4466607.

I checked the order, and I am afraid you're no longer able to change the name in your shipping address as it has already entered the shipping process.

There is no need to concern.

To make it right for you, I've created a replacement for you at no additional charge to the following address.

Cxx Kxxx.
    ixxxxglar cxxxhar xx nox/1
    Sxxxn, xxrya 54xxx
    Turkey

Here are the details:

Order Number: 115-9495795-9472230
    Shipping Speed: priority Shipping
    Guaranteed Delivery Date: Monday, March 17, 2014

We appreciate your business and hope that we will see you again soon at Amazon.com.

Best regards,
    Prashanth B.

İlk kargom uzun süreli olan ucuz olanken bunu hızlı ile yollamışlar anladığım kadarıyla. Bir de ilk yolladıkları ne olacak tam bir muamma

En azından biri elime ulaşsa bari :)

• quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Benim TC kimlik numaram onaylanmış.

Gündüz henüz tc kimlik numaramı göndermeden önce son durum olarak:

Your shipment is destined for a country that requires information prior to arrival. Please contact trackmyparcel@i-parcel.com for further information

yazıyordu. Şimdi baktım

Current Status: Received at i-Parcel

olmuş.

Logitech Wireless Gaming Headset G930 with 7.1 197 TL YANIYOR

https://tracking.i-parcel.com/secure/track.aspx

TC numarasını girdikten sonra ne kadar zamanda onaylandı.ben öğlen girdim tc no'yu ve hala Received at i-Parcel and on hold for review yazıyor.inceleme için bekletilmekte.sanırım bunların hepsi incelenicek ve onaylanıp toplu olarak nj'den yola çıkacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: erdemtas

Kargosu hala verilmeyip de, siparişi işlem görmeyen, benim gibi sabırsız arkadaşlar, kargo seçeneğini hızlandırabilir. Dün bir anlık gaflete geldim. Kargoyu hızlandırdım. Yarın öbür gün ulaşır.

Fark ne kadaar ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ScMoney

quote:

Kargosu hala verilmeyip de, siparişi işlem görmeyen, benim gibi sabırsız arkadaşlar, kargo seçeneğini hızlandırabilir. Dün bir anlık gaflete geldim. Kargoyu hızlandırdım. Yarın öbür gün ulaşır.

Fark ne kadaar ?

30 lira falan hocam. Ben sabırsızım, o yüzden oldu.

• Bakalım bizimkler ne zaman yola çıkacak, bilgileri aldıklarına dair güncellemişler sayfayı.
  • quote:

quote:

quote:

Fark ne kadaar ?

ben de hızlandırabilirim aslında ama öyle bir bölüm goremedim,iş işten geçti mi acaba

• Tc no girdikten 4 saat sonra Current Status: Received at i-Parcel yazdı
    bende yavaş kargo seçtim 30 lira az değil unutacaz bi kaç gün bakalım
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Fark ne kadaar ?

ben de hızlandırabilirim aslında ama öyle bir bölüm goremedim,iş işten geçti mi acaba

Change delivery speed gibisinden bir sey yazması lazım hocam.

• Bende hala Shipping Now
  • Şansa bak yaa, konuyu şimdi gördüm 110 dolar olmuş
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.