Şimdi Ara

Logitech Wireless Gaming Headset G930 with 7.1 197 TL YANIYOR (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.028
Cevap
15
Favori
44.021
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benimki de geldi biraz önce. gayet güzel ürün.
  • İyi günlerde kullanın, biz hâla beklemeye devam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: grey_fox

quote:

Orijinalden alıntı: dhequel

quote:

Orijinalden alıntı: tristam

quote:

Orijinalden alıntı: rcpdrnc

quote:

Orijinalden alıntı: tristam

Konuyu açan arkadaşa bir kez daha teşekkürler. 10 Mart akşamı saat 19.00 gibi verdiğim sipariş 12 Mart öğlen 13.00 gibi elime ulaştı. Hızlı kargoyu seçmiştim.

İstanbul içinden sipariş versem bu kadar hızlı gelmiyor, gerçekten helal olsun Amazon'a.

Hocam hayırlı olsun. Gümrük sorun olur diyen arkadaşlar vardi onlara geçmiş olsun diyelim :). Mümkünse bir iki foto ile konuyu Şenlendirin :)

Teşekkür ederim. Gümrük sorunu falan olmadı. Hatta satın alan diğer arkadaşlar gibi herhangi bir siteye TC kimlik numarası girmem de gerekmedi.

Logitech Wireless Gaming Headset G930 with 7.1 197 TL YANIYOR  Logitech Wireless Gaming Headset G930 with 7.1 197 TL YANIYOR  Logitech Wireless Gaming Headset G930 with 7.1 197 TL YANIYOR  Logitech Wireless Gaming Headset G930 with 7.1 197 TL YANIYOR  Logitech Wireless Gaming Headset G930 with 7.1 197 TL YANIYOR

Teşekkürler Resimler için hemen konunun başına koyayım

keşke hızlı gönderiyi seçseydim dedirtti bu fotoğraflar bana yapıcak bir şey yok ama bekliyicez

Hocam 30 Lira farkta az degil ama :D

• Normal kargo seçeneği ile bekliyorum, gemi yola çıkmış :)
  • İş bankası 196.25 lira çekmiş. Kargolanmayı bekliyor. Hadi hayırlısı. Çok güzel kampanya yakaladık. Herkese hayırlı olsun arkadaşlar. Güle güşl
  • Eyvallah hocam çok teşekkürler. Gelecek ürünü görmüş olduk sayende tak bi çalıştır musaitsen izlenimlerini Paylaş gaza gelelim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Eyvallah hocam çok teşekkürler. Gelecek ürünü görmüş olduk sayende tak bi çalıştır musaitsen izlenimlerini Paylaş gaza gelelim :)

Aynen ben de gaza geldim sabırsızlıkla bekliyorum.

Keske hızlı gönderiyi secseydim pişmanım

• Bu arada arkadaşlar shipping now diyor ya. Gemiyle mi geliyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

Bu arada arkadaşlar shipping now diyor ya. Gemiyle mi geliyor ?

Genel bir tabir Shipping yani ship gemi diye düşünmeyin.

• quote:

quote:

Biliyorum da yukarıda arkadaş gemiye yüklenmis yazmış

• aynen arkadaşlar fotoğrafları görünce insan keşke 30 liraya daha kıysaydım diyor hele ki türkiye'de 811 liradan satışta olduğunu var sayarsak :D
  • quote:

quote:

quote:

Biliyorum da yukarıda arkadaş gemiye yüklenmis yazmış

Gemide olabilir işte diyorum genel tabir. Zaten 2 hafta sürdüğünü göre gemidir :)

• 30 lira için 15gün bekleme biraz fazla gibi görünüyor seçsem seçerdim paramda var ama 35dolar yani 70tl den fazla kargoya kusura bakmayında ben vermem arkadaşlar
  • Thursday, March 27, 2014

ürün yola çıkmış 27 mart diyor. biraz geç mi geliyor san ki ?
  • ben kargo fiyatından ziyade 100$ geçtiği için gümrükte problem çıkar diye ucuz kargoyu seçtim. arkadaşlar kargo fiyatı fdahil değil demiş ama ne olur ne olmaz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: IzraeI

Thursday, March 27, 2014

ürün yola çıkmış 27 mart diyor. biraz geç mi geliyor san ki ?

biraz internette araştırdım da o tarih tahmini sanırım.yani siz iparcel e tc kimlik no girdikten sonra ürün amerikadan cıkarsa daha kısa sürede gelebiliyormuş türkiyeye.6 gün civarı falan genelde geliş süresi.türkiyede yurtiçi kargo yapıyormuş dağıtımı.önemli olan tc kimlik no girdikten sonra amerikadan bir an önce yola çıkması.çok uzatacaklarını sanmıyorum süreyi.ben mail attım iparcele geri dönüş yaptılar hemen.bilgileriniz bize ulaşmıştır,kargo hareketlerine 1-2 iş günü içinde tekrar bakın diye.yani 1-2 güne kargo amerikadan çıkmaya başlar
  • quote:

ben kargo fiyatından ziyade 100$ geçtiği için gümrükte problem çıkar diye ucuz kargoyu seçtim. arkadaşlar kargo fiyatı fdahil değil demiş ama ne olur ne olmaz :)

heryerde kargo fiyatı dahil değil diyorlar hocam.sadece ürünün kendi bedelinin 75 euroyu geçmemesi lazım gümrük vergisi ödememeniz için.
  • Benimde Elime 3 civarı geçti şuanlık herşey yolunda hoşuma gitti kulaklık
  • siteden kargo durumuna baktığımızda alttaki ekran cıkmakta , yapmamız gereken bırsey varmı yoksa normalmi bu

Logitech Wireless Gaming Headset G930 with 7.1 197 TL YANIYOR
  • Kargosu hala verilmeyip de, siparişi işlem görmeyen, benim gibi sabırsız arkadaşlar, kargo seçeneğini hızlandırabilir. Dün bir anlık gaflete geldim. Kargoyu hızlandırdım. Yarın öbür gün ulaşır.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.