Şimdi Ara

LOGITECH X-530 //Sorular & Sorunlar\\ (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.388
Cevap
3
Favori
132.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yunusbeen

Teşekkürler.Bu kartlarda mic girişi var mı? Mic kullanabilir miyim?

Var tabii
  • Ben x 530 u ses kartım desteklemediği için bi aparat ile kullanıyorum kalite farklı olur mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: borma61

Ben x 530 u ses kartım desteklemediği için bi aparat ile kullanıyorum kalite farklı olur mu ?

Aparat sadece tüm hoparlörlerden ses gelmesini sağlar (arka hoparlörlerden az ses gelir tabii), 5.1 ses kartı performansı almanız imkansız. Zaten çevresel ses de olmaz bu aparat ile. Eğer bahsettiğiniz aparat bu ise ;

• Ben 3 kabloyuda pc ye bağlamama rağmen 5. Hoparlörden(enine olan) ses alamıyorum.neden olabilir acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeartQuake

Ben 3 kabloyuda pc ye bağlamama rağmen 5. Hoparlörden(enine olan) ses alamıyorum.neden olabilir acaba?

Butun kablolari tekrar kontrol edin bence. 5. hoparlor dediginiz center hoparlor zannediyorum. Subwoofer'in arkasindaki fisi cikmis ya da temassizlik olmus olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LionTech16

quote:

Orijinalden alıntı: HeartQuake

Ben 3 kabloyuda pc ye bağlamama rağmen 5. Hoparlörden(enine olan) ses alamıyorum.neden olabilir acaba?

Butun kablolari tekrar kontrol edin bence. 5. hoparlor dediginiz center hoparlor zannediyorum. Subwoofer'in arkasindaki fisi cikmis ya da temassizlik olmus olabilir.

Denedim soktum taktım nafile.sanırım o 4 tanesi dikine 1 tanesi enine.enine olan çalışmıyor. :/
  • merhabalar, bu x530 un optik çıkışı var mı? lcd tv ye baglamak istiyorum samsung 40c650. kablosu pakete dahil mi? teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: denny5

merhabalar, bu x530 un optik çıkışı var mı? lcd tv ye baglamak istiyorum samsung 40c650. kablosu pakete dahil mi? teşekkürler

Yok.
  • quote:

quote:

merhabalar, bu x530 un optik çıkışı var mı? lcd tv ye baglamak istiyorum samsung 40c650. kablosu pakete dahil mi? teşekkürler

Yok.

peki bu fiyatlarda optik çıkışı olan ses kalitesi x530 gibi önerebileceğiniz bir marka/model var mıdır? almışken bu özellikli almak mantıklı, çünkü dizi ve filmler artık sadece tvden izleniyor.
  • quote:

quote:

quote:

Yok.

peki bu fiyatlarda optik çıkışı olan ses kalitesi x530 gibi önerebileceğiniz bir marka/model var mıdır? almışken bu özellikli almak mantıklı, çünkü dizi ve filmler artık sadece tvden izleniyor.

Bu fiyata optik girişli bir ses sistemi biraz zor. Çok sık kullanılan Z5500 var ama o da 500 TL gibi bir fiyata sahip. Bütçeniz ne kadar ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yok.

Bu fiyata optik girişli bir ses sistemi biraz zor. Çok sık kullanılan Z5500 var ama o da 500 TL gibi bir fiyata sahip. Bütçeniz ne kadar ?

yok ya tamam :) ben aslında düzgün beni tatmin edecek bir ses arıyorum, tv ek olarak istedigim birşey :) butcem 150 civarı, optik girişler ve de düzgün ses veren bir sistem 500 den başlıyorsa bu konu burada kapanmak zorunda :(

• quote:

quote:

Ben x 530 u ses kartım desteklemediği için bi aparat ile kullanıyorum kalite farklı olur mu ?

Aparat sadece tüm hoparlörlerden ses gelmesini sağlar (arka hoparlörlerden az ses gelir tabii), 5.1 ses kartı performansı almanız imkansız. Zaten çevresel ses de olmaz bu aparat ile. Eğer bahsettiğiniz aparat bu ise ;

@LionTech16
    evet dediğim aparat ta kendisi bilgi için teşekkür ettim

• quote:

quote:

quote:

@LionTech16
    evet dediğim aparat ta kendisi bilgi için teşekkür ettim

Rica ederim

• Bende aldım AMa Rearlardan cok az ses gelıyor , Ses kartından galiba :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3qpaLe

Bende aldım AMa Rearlardan cok az ses gelıyor , Ses kartından galiba :D

Evet.
  • quote:

quote:

merhaba bende x530 kullanıyorum bu aparat sayesinde lcd tv ye baglayıp kullanıyordum fakat aparatın rca cıkıclarından biri suan calısmıyor.böyle bi çevirici bulamadım bi türlü alternatif olarak kullanabileceğim birşey biliyormusunuz.yada bu aparatı bulabileceğim bir yer?

• quote:

Orijinalden alıntı: onurtaskin

quote:

quote:

merhaba bende x530 kullanıyorum bu aparat sayesinde lcd tv ye baglayıp kullanıyordum fakat aparatın rca cıkıclarından biri suan calısmıyor.böyle bi çevirici bulamadım bi türlü alternatif olarak kullanabileceğim birşey biliyormusunuz.yada bu aparatı bulabileceğim bir yer?

Elektronikcilerde bulunur. Bursa ya da Istanbulsa yardimci olayim.

• izmir açıkcası sadece nete baktım bulamayınca olmadıgını düşündüm.
  • quote:

izmir açıkcası sadece nete baktım bulamayınca olmadıgını düşündüm.

Elektronikcilerde var, bulamazsaniz ses ve goruntu isi yapan yerlere de bakabilirsiniz.
  • quote:

izmir açıkcası sadece nete baktım bulamayınca olmadıgını düşündüm.

Şöyle birşey işinizi görebilir:
    http://urun.gittigidiyor.com/Stereo-Tos-Fisli-5-1-Kablosu_W0QQidZZ37495857

http://urun.gittigidiyor.com/SONY-MARKA-5-1-SES-KABLOSU-3-STEREO-BENSU_W0QQidZZ43632121

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DemonicMajesty -- 19 Ağustos 2011; 22:02:20 >

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.