Şimdi Ara

LOGITECH X-530 //Sorular & Sorunlar\\ (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.388
Cevap
3
Favori
132.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Logitech X-530'a uygun 5+1 ses kartı önerir misiniz? Windows 7 destekli olması koşulu ile.
  • x530 var veee....

3 günden beri şarkılar kendi çapında bozuluyor ve tekrar düzeliyor nasil desem cekmeyen radyodan cıkan ses nasılsa aynı o şekilde ses geliyo birkaç şarkı düzgün oluyo tekrar bozuluyor 3 gün önce bozuk olan şarkı başka bi gün normal bi şekilde calıyor...1 DK 1 DK GÜLMEYE BAŞLADIGINIZI DUYAR GİBİYİMbunları bir kenera bırakalım neden olabilir bu sorun

virüs diye düşünülürse virüs şarkılarımdan ne istesin ki

çözüm yoksa 90 tl ye satıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 007_JB -- 29 Nisan 2011; 18:45:48 >

• arkadaslar x530 hakkında tüm sorularınıza yardımcı olurum çnkü ses sisteminde hoparlörerden basladm amfisine kadar söküp inceledim kablo deseniz uzattm ( kendi sistemimde degil ) yani her türlü soru için maila tarsanız sevinirm ama eger direk forumsayfasına da simdi elimden geldigi kadar yardımcı olmaya calıscam
  • logitech x530 kesinlikle tavsiye ediyorum arkadaslar.

Guinevere7 adlı arkadasım

sistemi eger büyük bi ortamda bölersen yani daha dogrusu büyük bi alanda kullanırsan sesi gzl gelmez sana. çünkü sistem güçlü bi sistem degil. sen ses isticeksinn sese abanacaksın bass yetersiz kalıcak çapı küçük gelcek vs. ama sen ben yüklenmicem dersen kabloları kesip gzl bi kablo alıp kullanabilirsin. ama dikkat et kabloyu keserken jack girişlerinin ortasından kesme :D

Oquzhan53 adlı arkadsım

center 15 w aralarında en kuvvetlisi o sen kanal ayarlarına vs onlara bak. eger amfide sorun var diye süpheleniyorsan yanında verilen adaptörü kullan. siyah bi tane ss kartına benzeyen bi adaptör vardır onu deneyebilirsin.

kakuç adlı arkadasım

ses kartını kontrol et , driverlerini kontrol et eger yoksa yükle ve en güncel ses kartını yükle. se skartında yoksa sende yanında verilen adaptörü kullan. ses kartına benzer bir tarafı üç girişli ( yesil ,turuncu,siyah ) diger tarafı kırmızı beyaz aux kablosu kullanarak bilgisayara bagla.öyle de 2+1 ses gelir yani ama 5 kolondan ses alırsın. söyle anlatayım sana arka sag ve arka sol hoprler. arkadan gelen sesleri degilde ödenki hop. ile aynı sesi verirler.

teknolabs adlı arkadasım

bilgisayarında ki ses kartının muhakkak kanal kanal ses ayarı vardır bende sound blaster 24 bit var arka hop. ları açtım mesela biraz daha yada söyle yapabilirsin. ön hopr. leri %50 yaparsn arkaları sonuna kadar açarsın ses kartından böylelikle ses eşitlenmiş olur ;) ama sunu bilin arka hoprlörlerden ses az gelio olma nedeni hep stereo hemde önde 3 hopr. arkada 2 hopr olmasından kaynaklanıyor yani önden fazla ses geldigi için arkaları duyamıyorsunuz pek fazla.

fthzgr adlı arakdas

Sound Blaster 24 bit kullanabilirsin 5+1 destekli bütçeyi de aymayan bir kart.

borma61 ...

sisteminde sorun filan yok o bilgisayarından kaynaklanıyor bilgisayarı satıyorsan 90 tl ye kimse ilgilenmez :D hee sistemde sorun oldugnu düşünüyorsan mp3 çalar gbi dandik bi alet bul pille çalışssın yada leptop bul tak leptopa ayarla 5+1 i iki üç gün çal sorun olursa garantiye gönder . ama satma sistemini.

kolay gelsin beyler :)

• Beyler bu x530ta uzaktan kumanda yok dimi?
  • hayır maalesef yok
  • 4 yıldır sürekli kullanıyorum ve gerçekten çok memnunum yalnız çözemediğim 2 konu var;

1. sesi sonuna kadar kıstığımda çok az bir parazit sesi gelmesi, jacklar pcye takılı değilken yada harici playere takılıyken gelmemekte.(eski pc imde 450wat power ilede yeni pc de 700wat power ile 2sindede aynı sorun oluşuyor powerlar bilinen kaliteli markalardır)

2.yine sesi kıstıgımda özelıklle geceleri düşük frekansta radyo yayın sesi gelmekte hoparlörden (pc şartları aynıdır)

bu 2 sorunu yaşayan ve çözüm bulan varmıdır acaba?
  • o sorunun olması normaldir iki sebeb var birie vin elektrik tesisatı ikincisi kasanda ki elektrik hoparlörlerin amfisni etkilemekte. büyk bir sorun degildir ama ben hi fi sistem kullanıyorm bendende gelio o ses.
  • Merhaba arkadaşlar bende x530 kullanıcısıyım 3 yıldır ürünü kullanıyorum....Aldığım ilk günden bu yana onboard ses kartı kullandığım için artık pek haz alamıyorum cihazdan ses kartı şart...ses kartı olarak hangi ürünleri tercih ediyorsunuz hangisini önerirsiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: GaMeLeCtROniCa

Merhaba arkadaşlar bende x530 kullanıcısıyım 3 yıldır ürünü kullanıyorum....Aldığım ilk günden bu yana onboard ses kartı kullandığım için artık pek haz alamıyorum cihazdan ses kartı şart...ses kartı olarak hangi ürünleri tercih ediyorsunuz hangisini önerirsiniz...

İşletim sisteminiz?
  • Arkadaşlar benim de şöyle bir problemim var.

http://forum.donanimhaber.com/m_50765485/mpage_1/f_/key_//tm.htm#50765485
  • quote:

Orijinalden alıntı: DuMaNYaKeDi

Arkadaşlar benim de şöyle bir problemim var.

Konunuza cevap yazıldı
  • Edifier M3500 siparişi verdik arkadaşlar bu iki ürün arasındaki fark nasıl sizce?

Onboard ses kartım olduğu için Dark Media Mania 2'deki optik çıkışlara bağlayabiliyor muyuz M3500'ü
  • quote:

Orijinalden alıntı: LionTech16

quote:

Orijinalden alıntı: DuMaNYaKeDi

Arkadaşlar benim de şöyle bir problemim var.

Konunuza cevap yazıldı

teşk. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: emreyavuzz61

Beyler bu x530ta uzaktan kumanda yok dimi?

en kötü özelliği ama genede güzel
  • Arkadaşlar Realtek HD Auido onbart ses kartım var.Ses kartı almayı düşünmüyordum taki PRN-203 mic alana kadar.Kuzenle aynı mici aldık onda SRS ses kartı var 10 metre öteden sesi geliyor benim dibimde mic ses gitmiyor.O nedenle x530 da bağlayabileceğim mic girişi olan bir ses kartı arıyorum yardımcı olur musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunusbeen

Arkadaşlar Realtek HD Auido onbart ses kartım var.Ses kartı almayı düşünmüyordum taki PRN-203 mic alana kadar.Kuzenle aynı mici aldık onda SRS ses kartı var 10 metre öteden sesi geliyor benim dibimde mic ses gitmiyor.O nedenle x530 da bağlayabileceğim mic girişi olan bir ses kartı arıyorum yardımcı olur musunuz?

Isletim sistemi ve butceniz?
  • Orjinal windows 7 ve xp kullanıyorum.200 tlye kadar bütçe ayırabilirim ama 50 tlye de kartlar var sanırım.Apartmanda oturup filim izleyen biri için fiyat ve performans açısından uygun bir kart arıyorum açıkcası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunusbeen -- 13 Ağustos 2011; 13:08:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunusbeen

Orjinal windows 7 ve xp kullanıyorum.200 tlye kadar bütçe ayırabilirim ama 50 tlye de kartlar var sanırım.Apartmanda oturup filim izleyen biri için fiyat ve performans açısından uygun bir kart arıyorum açıkcası.

Win7 ile tam uyumlu değil (arka hoparlörlerinizden az ses gelebilir);

http://www.vatanbilgisayar.com/creative-live_7.1_value-sb-audigy-value-7.1-pci-ses-karti/productdetails.aspx?I_ID=20253

Win7 ile tam uyumlu ;

http://www.vatanbilgisayar.com/creative-xfi_titanium-x-fi-titanium-pci-e-ses-karti/productdetails.aspx?I_ID=36394

Eğer bütçeniz uygunsa ikincisini tavsiye ederim. Şahane bir karttır.

• Teşekkürler.Bu kartlarda mic girişi var mı? Mic kullanabilir miyim?
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.