Şimdi Ara

LOGITECH X-530 //Sorular & Sorunlar\\ (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.388
Cevap
3
Favori
132.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Değerli dh üyeleri az önce x-530 um bir video izlerken (face'den) bi anda tık diye bir ses geldi ve yeşil ışık söndü
    ben 2+1 olarak kullanıorum anakartım yetersiz olduundan 5ini çalıştıramıor 3-4 aydır bu şekilde dediğim gibi ışık bi anda söndü ve artık açamıorum fişi taktım çıkarttım falan olmadı elektrik gitmior diye düşünüorm ama pek zannetmiyorum açıkcası neden olabilir ?
  • Logitech X-540 Modelinin Bu Modelden Farkı Varmı Arkadaslar Tasarım Falan Aynı Galiba, Yada Ses Ozellikleri ?

Hangısını Almalıyım Logıtech Modellerınden

X-530 Mu ?
    X-540 Mı ?

Bu 2 Secenekten Hangısınde Bass'lar Daha Dolgun Cıkar Veya Tiz Sesler Berrakmıdır ?
  • Beyler mrhaba benim bi sorum olacak,

x530 sahibiyim ve mutluyum ancak bassları çok fazla mı açtığımdandır nedir bilmiyorum bi ses geliyodu kabinden sonra iyice bi kontrol ettim de hani x530 un yan tarafındaki ızgaranın etrafında bi çerçeve varya siyah olan işte o bassları çok açınca titreme yapıyor acaba onu çıkarıp kendim tekrar daha sağlam yapıştırsam bi sorun olur mu garanti açısından. Hoş bu sisteme çok güveniyorum bozulmaz inşallah ama işte bi sorayım dedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuRock 2010...

Logitech X-540 Modelinin Bu Modelden Farkı Varmı Arkadaslar Tasarım Falan Aynı Galiba, Yada Ses Ozellikleri ?

X-530 Mu ?
    X-540 Mı ?

Bu 2 Secenekten Hangısınde Bass'lar Daha Dolgun Cıkar Veya Tiz Sesler Berrakmıdır ?

KARDEŞ SES OLARAK ARADA BİR FARK YOK AMA X 540 TA KABLOLU KUMANDA VAR VE HOPARLÖR KORUMALARI X 540 TA METAL X 530 DA BEZ 540 ALMAK DAHA MANTIKLI BENDE X 530 VAR AMA BEN ÇOK ARAŞTIRMADAN ALMIŞTIM HA MEMNUNUM EKSİKLER ÖNEMLİ Bİ EKSİK DEĞİL AMA ALMIŞKEN X 540 AL DERİM
  • quote:

Orijinalden alıntı: .brian.

Beyler mrhaba benim bi sorum olacak,

x530 sahibiyim ve mutluyum ancak bassları çok fazla mı açtığımdandır nedir bilmiyorum bi ses geliyodu kabinden sonra iyice bi kontrol ettim de hani x530 un yan tarafındaki ızgaranın etrafında bi çerçeve varya siyah olan işte o bassları çok açınca titreme yapıyor acaba onu çıkarıp kendim tekrar daha sağlam yapıştırsam bi sorun olur mu garanti açısından. Hoş bu sisteme çok güveniyorum bozulmaz inşallah ama işte bi sorayım dedim.

kaa ve ızgara üzerinde hasara yol açmazsanız garantide bir problem çıkaracağını zannetmiyorum, sizin de dediğiniz gibi sistem oldukça sağlam, garanti ile bir işinizin olması pek olası değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bedevi1903

quote:

Orijinalden alıntı: BuRock 2010...

Logitech X-540 Modelinin Bu Modelden Farkı Varmı Arkadaslar Tasarım Falan Aynı Galiba, Yada Ses Ozellikleri ?

X-530 Mu ?
    X-540 Mı ?

KARDEŞ SES OLARAK ARADA BİR FARK YOK AMA X 540 TA KABLOLU KUMANDA VAR VE HOPARLÖR KORUMALARI X 540 TA METAL X 530 DA BEZ 540 ALMAK DAHA MANTIKLI BENDE X 530 VAR AMA BEN ÇOK ARAŞTIRMADAN ALMIŞTIM HA MEMNUNUM EKSİKLER ÖNEMLİ Bİ EKSİK DEĞİL AMA ALMIŞKEN X 540 AL DERİM

Eyvallah Abi Valla Meslegimiz Bilgisayar Ama Ogrenecegım Cok Sey Var Daha Sızden :D Her Sene Teknolojı Adım Atlıyor :)

X-540 En Iyısı O Zaman Sımdı Zaten Yenı Eve Tasınıyoruz Bu Ayın Sonunda Galıba Eve Montajı Nasıl Yapcagımı Merak Edıyorum...

Kablolar Tavana Kadar Yetişirmi ? Yada Duvarın Orta Kısımlarına Yapsam Daha Mı Iyı Olur ? 2 Kolon PC Masasında Dıger 3 Kolonda Arkaya Galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: Nymphadora

quote:

Orijinalden alıntı: .brian.

Beyler mrhaba benim bi sorum olacak,

kaa ve ızgara üzerinde hasara yol açmazsanız garantide bir problem çıkaracağını zannetmiyorum, sizin de dediğiniz gibi sistem oldukça sağlam, garanti ile bir işinizin olması pek olası değil.

teşekkürler, basslar o kadar güzel ki çerçeve yerinden oynamış

• lg HT-805PH (5.1) ?=450 tl

SES ÇIKIŞ GÜCÜ: 850W
    DESTEKLEDİĞİ FORMATLAR: DVD-RAM / DVD-Video / DVD-Audio / DVD-+R(-+RW) / DVD-+R DL / CD-ROM / CD-R(-RW) / VCD
    GÖRÜNTÜ ÖZELLİKLERİ: DVD / CD / mp3 / DIVX® / JPEG OYNATMA
    SES ÖZELLİKLERİ: Dolby® Digital Prologic II ve DTS®

CE Control SIMPLINK (HDMI-CEC) ile TV tek kumanda kullanımı
    USB Slottan Kayıt özelliği
    10.1 sanal surround özelliği

lg HT-303SU (5.1) 230 tl

şimdi logitech x530 + ses kartı = 270 tl

bi ev sinema sistemi almak daha mantıklı değilmi,en azından kumandası var ,yoksa logitech kombisi dahamı net ve iyi ses veriyor bilgisi olan arkadaşlardan yardım lütfen
  • başka bir ev sinema sistemide olabilir sonuçta endüşük fiyatlısında bile 300w ses var ,ve pc yede bağlanabiliyor ,sizcede ses kartına falan ayrı para ödemektense içinde dvd si olan bir sistem düşünülmüyo
  • x-540 orta halli kullanıcalara göre cok manyak bişey. ses kartıyla kullandınmıı yıkarsın ortalıgı.. fiyatı uygun.
  • Bu x530 dan Realtek ALC662 6-Channel HD Audio onboard ses kartı ile tam verim alabilirmiyiz ?? Alamazsak en uyumlu ses kartı nedir ??
  • arkadaşlar merhaba bende realtek alc268 var ve 5+1 ses desteği yok? bunu nasıl düzeltebilirim?
  • acil yardım. logitech x530 u yeni aldım. 2+1 gibi çalışıyor. windows 7 64 bit kurulu. realtek hd ses kartı var. son windows 7 driveri gigabyt sitesinden kurdum. audio yöeticisinden 5+1 seçili. ses aygıtlarını yönette hoparlörü seçip yapılandır diyerek 5+1 seçiyorum. sına dediğimde 5 parçadan da ses geliyor. çıkışlar doğru takılı. müzik dinlerken sadece 2 hoparlörden ses geliyor. bi türlü beşinide çalıştıramadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deta53

acil yardım. logitech x530 u yeni aldım. 2+1 gibi çalışıyor. windows 7 64 bit kurulu. realtek hd ses kartı var. son windows 7 driveri gigabyt sitesinden kurdum. audio yöeticisinden 5+1 seçili. ses aygıtlarını yönette hoparlörü seçip yapılandır diyerek 5+1 seçiyorum. sına dediğimde 5 parçadan da ses geliyor. çıkışlar doğru takılı. müzik dinlerken sadece 2 hoparlörden ses geliyor. bi türlü beşinide çalıştıramadım.

Hocam aynı sorun bendede var.. asus m2n32-sli kullanıyorum. Bağlantılar doğru. Aynı işletim sistemi bendede var . 5+1 e ayarlıyorum bütün kolonlardan ses geliyor fakat müzik çalarken 2+1 olarak çalıyor..
  • arkadaşlar,

Dark Mini Mania Full HD 1080p MKV/H.264 DTS/Dolby media oynatıcı için ses sistemi ni önerirsiniz?

teşekkürler
  • arkadaşlar dün 530 aldım sesi iyi fena değil ama 4+1 olarak çalışıyor yapamadım bi türlü. Centerdan ses gelmiyor. İçinden çıkan o bir tarafı 3 giriş diğer tarafı 2 giriş olan parçayı kullanmıyorum. Direk ses kartına tak dediler siyah-turuncu-yeşil kabloları bende aynen öyle yaptım ama centerin kablosunu ses kartından çıkardığımda veya taktığımda seste hiç bi değişme olmuyor. Bunu nasıl ayarlarız ve eko. ayarlarını nasıl yapmamı tavsiye edersiniz ?
  • arkadaşlar bende dün itibariyle x530 aldım ucuz diye.ancak klasik olarak görülen sadece 2 kolondan ses alabilme problemiyle karşı karşıyayım.win7 64bit yüklü ve asus p5b kullanıorum.soundmax hd ses kartının son sürücüsünü yükledim.sınamalarda tüm kolonlardanses alıorum ancak müzik oyun film vs. sadece ön sağ soldan ses gelio.bunun net bir çözümü varmıdır acaba?
    cevaplarsanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: factor5

arkadaşlar bende dün itibariyle x530 aldım ucuz diye.ancak klasik olarak görülen sadece 2 kolondan ses alabilme problemiyle karşı karşıyayım.win7 64bit yüklü ve asus p5b kullanıorum.soundmax hd ses kartının son sürücüsünü yükledim.sınamalarda tüm kolonlardanses alıorum ancak müzik oyun film vs. sadece ön sağ soldan ses gelio.bunun net bir çözümü varmıdır acaba?
    cevaplarsanız sevinirim.

Sorunun aynısını bendede var. Bi kaç açıklamada dinlediğiniz mp3 ya da film herneyse 5.1 ses sağlamadığı için duyamazsınız şeklinde.
    Ancak son derece alakasız buluyorm. Çünkü daha önce Altec Lansing ve Creative ses üreticilerinin de 5.1 sistemlerini kullandım.
    Her türlü müzikte ve filmde tüm kolonlardan ses geliyordu.

Logitech x-530 da ise şuan sadece 2+1 kıvamında 3 hoparlörden ses geliyor.
    Ses kartının denetim programında tümünden ses alabiliyorum, sorun klasik.
    Muhakkak bir çözümü olduğunu düşünüyorum.
    Onboard ses kartımda sorun oldugunu düşünerek Creative Sound Blaster 5.1 ses kartı aldım.
    Ancak aynı problem devam etmekte.

• 1 saate kadar tüm kolonlardan ses alabiliyorken (1 senedir kullanıyorum) şimdi 2 hoparlorden ses geliyor.Hoparlorler de sorun yok diğer jak lara takınca ses gayet iyi geliyor lakin hiç bir ses çıkmıyor kendi yerlerine takınca.Realtek ses denetiminde de sesler gelmiyor.Sizce ne yapabilirim? Teknosa'dan almıştım 2 yıllık garantisinin 1.yılı doldu versem ne kadar sürede alabilirim ?
  • Arkadaşlar meraba bende aldım aynı üründen
    Herseyi yaptım, fakat imac kullanıyorum
    3lü girişi 2liye ceviren aparat ile ara kablo ile iMac e bagladım, cünkü iMaclerde o bahsettiginiz 3lü giriş yok
    simdi ses benden daha kalitesiz mi gelicek ?
    dolby olmayacak mı ?
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.