Şimdi Ara

LOGITECH X-530 //Sorular & Sorunlar\\ (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.388
Cevap
3
Favori
132.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende dün izmir media marketten aldım 129 a çok iyi fiyat bence daha tam deniyemedim.anakartım gigabyte ma785gt-ud3h 8 kanal ses kartı var onboard ancak ayarlardan 5.1 yaptığım zaman arkalardan ses gelmiyor 7.1 yaptığım zaman hepsinden ses alıyorum ancak çok yüksek bir ses alamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpertfn

bende dün izmir media marketten aldım 129 a çok iyi fiyat bence daha tam deniyemedim.anakartım gigabyte ma785gt-ud3h 8 kanal ses kartı var onboard ancak ayarlardan 5.1 yaptığım zaman arkalardan ses gelmiyor 7.1 yaptığım zaman hepsinden ses alıyorum ancak çok yüksek bir ses alamıyorum

iyi se benim gibi 170tl ye almamısın su ulaşım sorunu olmasa varya.........................
  • quote:

Orijinalden alıntı: Outrage

quote:

Orijinalden alıntı: alpertfn

bende dün izmir media marketten aldım 129 a çok iyi fiyat bence daha tam deniyemedim.anakartım gigabyte ma785gt-ud3h 8 kanal ses kartı var onboard ancak ayarlardan 5.1 yaptığım zaman arkalardan ses gelmiyor 7.1 yaptığım zaman hepsinden ses alıyorum ancak çok yüksek bir ses alamıyorum

iyi se benim gibi 170tl ye almamısın su ulaşım sorunu olmasa varya.........................

ben izmirde karşıyakadan balçovaya gittim 45dk yol sırf bunun için
  • sony ex500 e, dark media media player yada dreambok 500 s e bağlayabilirmiyim teşekkürler
  • arkadaşlar bu sistemi dizüsütü pcme bağlayabilirmiyim iyi ses çıkarırmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cogman -- 16 Mart 2010; 3:20:26 >
  • Konu ; x530 Bass başım ağrıdı x-530 olan biri baksın :)

z5500 gereksiz bi sistem onu 60-70 m2 odası olanlar alsın çunki ona anca yeter ..
    x540 oldukça yeterli bi sistem
  • arkadaşlar logitech X530 yada x540 5.1 ses sistemi almayı düşünüyorum linkteki anakartım 5.1 sesi desteklermi.... soundmax da 5.1 yazıyor anakartın özellliklerindede yazıyor fakat alıcağım ses sistemini buğün incelemeye gittim bana 3 çıkış olduğunu söylediler aklım karıştı benim anakartta 2 ses 1mic çıkışı var
    teşekkürler....
    http://www.asus.com.tr/product.aspx?P_ID=ly0uHyAg2GI5nzmr&templete=2
  • aldım...
  • arkadaşlar benim x530 galiba sorunlu kulaklığı takınca ses ayar tuşu çalışmıyor tuşla nekadar oynarsanız oynayın sabit bir ses oluyor... sizinkilerde oylemi ??? yoksa gerçekten benimki arzalımı
  • quote:

Orijinalden alıntı: boztepe06

arkadaşlar benim x530 galiba sorunlu kulaklığı takınca ses ayar tuşu çalışmıyor tuşla nekadar oynarsanız oynayın sabit bir ses oluyor... sizinkilerde oylemi ??? yoksa gerçekten benimki arzalımı

Sen yazana kadar bende farkında değildim valla genelde kasanın önündeki jackları kullanıyorum bende de kulaklığı takınca bir işe yaramıyor ses ayar tuşu
  • Arkadaşlar bende bu sistemde karar kıldım fakat genelde yabancı müzik dinlerim bass performansı nasıl memnunmusunuz.Birde şu anda kullandığım ses kartı Cmedia CMI8738 bu yeterlimi bilmiyorum fakat eğer yeterli gelmezse Creative Audigy 2 yada CREATİVE SOUND BLASTER 5.1 alıcam forumda ikinci el buldum bi kaç tane ne önerirsiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luc4sHood -- 25 Mart 2010; 8:09:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blooods

Arkadaşlar bende bu sistemde karar kıldım fakat genelde yabancı müzik dinlerim bass performansı nasıl memnunmusunuz.Birde şu anda kullandığım ses kartı Cmedia CMI8738 bu yeterlimi bilmiyorum fakat eğer yeterli gelmezse Creative Audigy 2 yada CREATİVE SOUND BLASTER 5.1 alıcam forumda ikinci el buldum bi kaç tane ne önerirsiniz..

ben realtekle kullanıorum zaten basstan bıktırdı realtek + media playerden bassları sonuna kadar indirdim sub'un arkasından sonuna kadar kıstım hala derin bass çıkıyor. yani bass süper son seste bile bozulmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Outrage

quote:

Orijinalden alıntı: Blooods

Arkadaşlar bende bu sistemde karar kıldım fakat genelde yabancı müzik dinlerim bass performansı nasıl memnunmusunuz.Birde şu anda kullandığım ses kartı Cmedia CMI8738 bu yeterlimi bilmiyorum fakat eğer yeterli gelmezse Creative Audigy 2 yada CREATİVE SOUND BLASTER 5.1 alıcam forumda ikinci el buldum bi kaç tane ne önerirsiniz..

ben realtekle kullanıorum zaten basstan bıktırdı realtek + media playerden bassları sonuna kadar indirdim sub'un arkasından sonuna kadar kıstım hala derin bass çıkıyor. yani bass süper son seste bile bozulmuyor

Ses kartım yeterlimidir sizce istediğim performansı alırmıyım

• bu x530 bass değilde neçok puhhh puhhh pluhhhh yapıyor bassı boğuyor bazen hava tahliyemi yetmiyor anlamadım
  • merhaba arkadaşlar 4 sınıflık küçük okulumuza aldık bu sistemden. zil sistemi olarak kullanmak istiyoruz fakat uzatma kabloları kullanırsak bir sorun cıkar mı ortaya ? bir sorum daha olacak biz bu sisteme başka hoparlörler de ekleyebilirmiyiz ? eklersek sistem bozulurmu ?
  • kablo kesme birştirme işiden anlıyorsanız yapasınız bi sorun çıkmaz ama tabikide sistemin orjinaliğii gider sonuçta bu bir 5+1...
    hoparlör eklemeye gelince kabloları uzatırken hazır jakmı kullancaksınız bilmiyorum. keserek koblaları birlrştirecekseniz aynı şekilde yeni hoparlör ekliyr bilirsiniz de bu sistemden okulda zilsesi kullanımı için nasıl bir performas alırsınız orası meçul...
    kolaygelsin
  • ARKADAŞLAR X 530 UN 3 ERKEK STERO ÇIKIŞINI NASIL 6 ERKEK STERO ÇIKIŞA DÖNÜŞTÜREBİLİRİZ YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM
  • hoparlör ekleme ve uzatma işini jaklarla yapacağız ses sistemine bir zarar vermez değil mi fazladan hoparlörler çünkü fazla paramız yok küçük bir okuluz ancak bunu alabildik amfi alamıyoruz. ses sistemini zil sistemi ve 23 nisan çalısmalarımız için aldık umarım zil sistemi olarak da işe yarar. tek korkum kablo uzatmalarının sisteme zarar vermesi. tamiri de olmaz sanırım. ek olarak da birkaç tane hoparlör bulacağız. onlar da ses verir herhalde değil mi
  • yok hocam zarar vermez sadece sadece mevcutsistem gücünden hoparlör ekliyerek daha fazla ğüç alamazsınız mevcut gücü daha fazla hoparlöre bölersiniz ... bu arada tenefüste müzik falan açarsanız yada jakları çıkarıp subwoofer ın yanına en az 2 hoparlör bırakın yoksa buğğ buğğ yapar rahatsız eder
  • kontrol hoparlörü olucak müdürün odasında artık o dinliycek bug bug seslerini :) zil programının melodileri subwooferı çok kullanmıyo ama müzik dinletilerinde bişeyler ayarlıycaz artık. İlgin için teşekkür ederim bana yardımcı oldun.Aslında amfi lazım ama bütçe olmayınca hiçbir şey yapılamıyor ama. Köy okullarının durumu belli köyden de destek gelmeyince hiçbir şey olmuyor.
    Tekrar teşekkürler...
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.