Şimdi Ara

LOGITECH X-530 //Sorular & Sorunlar\\ (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.388
Cevap
3
Favori
132.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • x-530 da matrix özelliği yok sanırım x-530 a stereo kırmızı-beyaz rca ile 3lü aparatla xbox360 a bağladığımızda 5 hoparlörden ses almak mümkün olur mu?illaki x-540 mı almak gerekli?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkmage -- 4 Şubat 2009; 21:01:48 >
  • Evet hepsinden de aynı ses(miktar) gelir. x-540'daki matrix tuşuda çok aman aman önemli değil yani sanal bir surround oluşturuyor fakat başarılı değil...
  • chatixx kardeş ben özellikle müziklerde matrix modunu seviyorum... 5+1 kullanıyor olmama rağmen bir müzik açarken matrix modunu aktif hale getiriyorum... malum arka hoparlörler ara efekleri veriyor öndekiler insan sesini fln... güzel oluyor ayrı bir hava katıyor bence...
  • Evet hocam benimde ilk başta hoşuma gitmişti ama ben tüm uydulardan aynı sesin gelmesini daha çok seviyorum.
  • müzikte en babası kulaklık,tek geçerim
  • kulaklıklada dünyadan iletişimin kesiliyor ya...
  • olsun,müzikle bütünleşiyorsun ama
  • x-530 la onboard ses kartının performansı iyi mi?yoksa alınabilecek en ucuz en iyi performanslı ses kartı tavsiyeleriniz neler? [onboard ses kartım -ALC883 High Definition Audio 6-channel CODEC High Definition Audio
    Enjoy high-quality sound system on your PC! The onboard 6-channel HD audio (High Definition Audio, previously codenamed Azalia) CODEC enables high-quality 192KHz/24-bit audio output, jack]
  • ses kartınız hd ise X530 için ekstra ses kartı almanıza pek gerek yok,çünkü hd ses kartları 100 tl ye kadar olan ses kartları ile yakın performans gösteriyor
  • srs audio sandbox kullanıyorum buna benzer dsp ve programlar var mı?tavsiye edebileceğiniz tüm hoparlörlerden eşit ses alabilmek için
  • öncelikle merhaba arkadaşlar yaklaşık 3 yıldır x-530 kullanıyorum maşallah taş gibi sistem hertürlü kahrımı çekti bugüne kadar,hâlâ da tıkır tıkır çalışıyor.yalnız kolonlardan birinde ufak bi deformasyon var sanırım tül tarzı koruyucu ollduğu için oldu,ama kafaya takılacak bişi değil.
    iyi forumlar dilerim.
  • konuyu açanı banlamışlar yazık yaw insan sonsuz banlanırmı :D ver 1 seneyi gitsin

bu konuda warmı ses açma tuşunun çızırtı çözümü
  • Yaptım şuan gayet iyi durumda ses berrak ve cızırtı yok dencek kadar azaldı. Konu ıcındede bı makale okudum diğer odalarda takılı prizlerden de etkilendiği yazılmış ona bi çare bulacagımı sanmıorm neyse boyle kullancaz artıq .
  • arkadaşlar anakartım epox nf 570 slı am2 940 acaba Logitech X540 benim anakartıma uygunmu ve ses sisteminden nasıl bir performans alırım,ayrıca bir ses kartı almam gerekir mi?şimdiden teşekkürler
  • bende kullanıyorum bu x530 ama dışarda elektrik anahtarını açıp kapatırken çıt pıt diye ses geliyor bunu nasıl önleyebiliriz.??? bilgisi olan varsa cevap yazabilirmi ??
  • valla arkadaşlar genelde ya creative 5200 yada logitech x540 la logitech x530 arasında kalınıyor bana sorarsanız logitech x530 alın çünki hem gorunumu zarif ve subwoofer da cok kalıtelı ve derin vuruor ses kalıtesıde mukemmel saten geçen sene logitech in logitech 5500 modeli ödül almaya hak kazanmış yanı dunyanın en ıyı ses sıstemı logitech ve en çok satılan sıstemde logitech x530 dur x540 la arasında hiç bi fark yok yanlıs x540 ın koruması var kolonlarında ve kumandası ama x530 daha zarif ve daha gsl ama sundan emın olun 540 la arasında hiç bir kalıte farkı yok yardımcı olduysam ne mutlu bana..:D
  • slm millet bende bugün aldım bu aleti ama bi sorun var ses kartınıda yeni aldım creative 5+1 ses kartı herşeyi taktım tmm doğru oldu aygıt yöneticisinden deneme yaptırınca o arı sesi falan :) ozaman 5indende ses gelio
    ama winampdan falan müzik dinleyince 3 tanesinden ses gelmio napmam lazım bi sölermisiniz
  • arkadaslar ben x530 aldım ılk once calısmıyodu sonra ses kartını degıstrdım calısmadı jetaudıo yukledım calıstı ama ses az cıkıo yanı baktıgımızda dıger 5+1 lere bakılırsa az ses cıkartıo yuksek ses cıkması ıcın program mı lazım yardımarınız ıcın sımdıden tesekurler
  • Üstatlar X-530 un kabloları uzatmak istiyorum sadece 2 tanesini ve mesafe 10 metre tavisye olarak ne yapmamı önerirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.